Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Listek

Ko0oDeeXiiiK
22-05-2008, 16:48
Ja

Listek

Cześć, Czy nogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Cześć! oczywiście że możesz!

Na początek przedstaw się, Jak masz na imie, ile masz lat i czy lubisz wiersze Juliana Tuwima.

Nazywam się Patryk , mam 14 lat. Wiersze Juliana Tuwima ? Hmm.. Lubię lecz rzadko czytam.

Na pewno jak każdy z nas masz jakieś zainteresowania, opowiedz coś o nich.

Interesuję się informatyką , sportem oraz motoryzacją.

Sportem? Wymień kilka dyscyplin które lubisz najbardziej, oglądałeś może wczorajszy mecz?

Lekkoatletyka , Piłka nożna , Koszykówka oraz Ekstremalna jazda rowerem. Jeśli chodzi o mecz , owszem oglądałem i bardzo się cieszę z wygranej ManU.

Rozumiem, internet pochłania Ci całe życie czy traktujesz to jedynie jako rozrywkę?

Internet traktuję jako rozrywkę.

Masz może partnerkę? Kogoś z kim mógł byś dzielić łoże ? : D

Aktualnie nie posiadam dziewczyny.

Przejdźmy teraz do Rl tibii, na jakich serwerach grałeś? Które poziomy osiągnąłeś w swojej karierze?

Swoją karierę na Rl tibi zacząłem na serwerze Shivera osiągnąłem tam bodajże 19 lvl. Następnie grałem na serwerze Amera gdzie miałem 33 knighta - postać shakowana. Niedawno zakończyłem grę na serwerze Valoria gdzie grałem do 23 lvl i postać sprzedałem. Aktualnie gram na Harmoni i Pacera.

Czy wszystkim nam znana "Tibia" przeszkadzała, lub przeszkadza w nauce?

Mi osobiście Tibia nie przeskadza/ła w nauce, ponieważ nie spędzam przy niej wielu godzin.

Byłeś graczem który wolał sobie nieziemsko przyexpic czy raczej byłeś "Depomasterem" i więcej czasu grzałeś pz

Trudno określić , nie byłem zapalonym maniakiem expiącym całe dnie , ale też nie przesiadywałem w Depo lub w Domku.

Hmm, przejdźmy do Armii, kogo uważasz za najlepszego gracza na otsie? Wg. mnie Bart powinien mieć ten status.

Nie zgodzę się z twoją opinią , ale również Bart'a nie skreślam. Według mnie najlepszym graczem jest Showtek , jest on jedynym ownerem postaci i w krótkim czasie wbił 1k lvl.

Jak powszechnie wiadomo dostałeś moderatora na forum, jakie działy moderatorujesz?

Moderuję działy takie jak : Filmiki, Gildie, Humor, O wszystkim i o niczym, Powitania/Pożegnania, Pytania, Questy, Real życie, RL Tibia, Screeny, Sondy. Wszystkie działy to osobisty wybór Tygrysa i Mortiisa , bardzo mi odpowiadają

Wydaje Ci się że Tygrys dokonał właściwego wyboru werbując tylu Moderatorów?

Myślę że dobrze zrobił , każdy moderator otrzymał odpowiednie działy. Na nich powinien się skupić. Jak na razie mim zdaniem jest dobrze.

Wiele osób w ogóle Cie nie zna, myślisz że spiszesz się jako nowy moderator? Osobiście wydaje mi się że tak : )

Jak na razie myślę że idzie mi dobrze. Oczywiście parę osób napisało parę niekulturalnych słów w moją stronę , ale myślę że to tylko zazdrość. Ps. Krytyki się nie boję więc walić śmiało , ale bardziej kulturalnym słownictwem.

Za pewne jak każdy z nas masz jakiś przyjaciół na forum, niektórzy mają więcej, niektórzy mniej, mógł byś wymienić kilku z nich?

Nie chcę tu za dużo mówić bo boję się że ktoś się obrazi , ale już dobrze.Nixon , Busst , Ty:* , mikiel, Splaxor ,Akuś , GladeQ i wiele wiele innych .......

Wróćmy do twojego Rl życia, na pewno słuchasz jakieś muzyki, jakiej ?

Różnej, to co wpadnie mi w ucho. Ostatnio słucham Nefer - mają bardzo ładne piosenki, Polecam.

A Gry? Jakie gry lubisz? MMO, FPSY, Czy też może RPG? Podaj jakieś tytuły.

Lubię różnego rodzaju FPP np. Counter - Strike 1.6.

Nasz krótki wywiad dobiega końca, możesz teraz pozdrowić swoich przyjaciół ; )

Pozdrawiam wszystkich nowych moderatorów , całą ekipę APO oraz Ciebie :)

Na razie !
Cześć !

Love 2.0
22-05-2008, 17:28
Wywiad jak wywiad. Już na apo tego typu rzeczy robią małe wrażenie na innych, nawet jak jest przeprowadzony z moderatorem. Skoro KodeX bierzesz się na poważnie do pisania wywiadów to chociaż popraw dokładnie wszystkie błedy, literówki itd.
Daje 7/10

Busst
22-05-2008, 17:29
Wywiad bardzo mi się podoba, jest ciekawy i dobrze napisany, oprócz jednego wyrazu, jakim jest "nogę" zamiast "mogę". :D
9/10 Rób dalsze wywiady! :D

Ko0oDeeXiiiK
22-05-2008, 17:57
Wywiad bardzo mi się podoba, jest ciekawy i dobrze napisany, oprócz jednego wyrazu, jakim jest "nogę" zamiast "mogę". :D
9/10 Rób dalsze wywiady! :D

Nom, zrobię z Tobą XD

#Love
Już nie pierdziel bo nie ma tak błędów, starałem sie poprawiać, a przez ortografie .pl nie przeposzczę bo BBCode.
Zrób lepszy -,-

Tetti
22-05-2008, 17:58
spoko wywiad podoba mi sie, zwłaszcza, że z moderatorem.
Rób więcej wywiadów KodeX.

Love 2.0
22-05-2008, 19:31
#offtopic

Zrób lepszy -,-
a spójrz chociaż na wywiad, który przeprowadziłem z tobą :P

User
22-05-2008, 19:32
2 błędy jakie znalazłem w tym wywiadzie to :

Nogę = Mogę
Moderatorujesz = Moderujesz

ogólnie całość mi się podoba bez zastrzeżeń większych.

Mejger
22-05-2008, 21:18
Kodex nie umie stawiać przecinków, ale się do tego nie chce przyznać ;d
A'propos tych niekulturalnych słów, to chyba moje były dość kulturalne? Mam nadzieję, że nie dostane warna za wulgarne wyrażanie się, prawda? ;D

Shuriken
22-05-2008, 22:41
Bardzo fajny wywiad, szkoda tylko, że taki krotki ; (

@offtopic
Ten temat założyleś w tym samym momencie kiedy zahamowałem przednim hamulcem od roweru i przekoziołkowałem z rowerem do przodu. Mam założone trzy bandaże ;/

alexwm1234
03-07-2008, 06:11
Great!--------------------------------------------------------I think you said is right.I also think the same with you.I am grateful you are willing to share your stories.I think the game will be a happy mood to a good choice.When you immersed in the game, and success.You will be met. world of warcraft power leveling (http://www.wowpower-leveling.com/) warcraft power leveling (http://www.wowpower-leveling.com/) warcraft powerleveling (http://www.wowpower-leveling.com/) wow power leveling (http://www.wowpower-leveling.com/) wow powerleveling (http://www.wowpower-leveling.com/) -------------------------------------------------------I wish you good health!!!