Zaloguj się

View Full Version : Nintend DS czy PSP???

Wujek Margoth
23-05-2008, 13:58
Witam...

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tych przenośnych konsolek...

Która jest waszym zdaniem lepsza???

Napiszcie swoje opinie bo nie wiem co wybrać...

PSP, DS czy kase??

Laluś
23-05-2008, 14:00
Według mnie lepsze jest PSP. Poręczne, małe, dobra grafika. Fajne gry są na PSP. Nie wiem, czy na Nintendo można muzyki słuchać i oglądać filmy, ale na PSP tak.

master kallhi
23-05-2008, 14:06
OMG.
Wiadomo chyba że PSP jest lepsze,jest nowsze,ma lepszą grafike.Ogólnie jest to chyba najlepsza (przenośna) konsola dostępna na rynku... a DS to dziadostwo do straty kasy Dostaniesz konsole z małym wyświetlaczem,beznadziejnym sterowaniem,grafiką co prawda 3D ale jakoś mnie ona nie przekonuje...

Elvan
23-05-2008, 21:08
Trzeba dodać, że jeśli w Nintendo Dual Screen (znawca_nazw_mode_on?) zgubisz "długopis" do sterowania, będziesz zmuszony grać np. kluczem a to nic dobrego nie wróży, bo za parę dni będziesz miał ekranik i nie będziesz nic przez niego widział. Senk ju za uwagę.

lukasz mistrsz
23-05-2008, 21:10
Wg. mnie lepsze jest PSP. Wiecej gier, wiekszy wyswietlacz, mozliwosc posiadania internetu, ogladania filmow. NA twoim miejscu, nawet bym sie niezastanawial i bral PSP. pzdr. :)

Likitiki
24-05-2008, 00:36
Człowieku! Oczywiście że PSP! Ja mam tą konsole już ponad rok i jestem bardzo zadowolony. Mnóstwo kozackich gier, możliwość oglądania filmów, słuchania muzyki i jeszcze dostęp do internetu. Czego chcieć więcej? ;p

pacins
24-05-2008, 17:02
Ludzie nie mieszajcie mu w głowie :eek: ... mam PSP kupuje DS'a czemu ? Bo gry na PSP nie są fajnie jedynie piłka nożna ... Większa szansa że Tibia wyjdzie na DS'a niż na PSP czemu ? Dotykowy ekran daje więcej możliwości ... jak zgubisz rysik ? 10 zł i masz 4 oryginalne ! Elvan kluczem ? To jest chyba nienormalne :confused::confused: Przeglądarka na PSP to dno! lukasz mistrz więcej gier na PSP ? Nie sądzę ! Na DS'a masz gry z GBA i z NDS a jest ich mnóstwo ! :rolleyes: internet na DS'ie też możesz miec a przeglądarka w NDS to sam miód ! Sam mam PSP i nie oddam ale już za miesiąc będę miał DS'a ! PSP + DS to idealne rozwiązanie !
Moje zdanie jest takie : Jeżeli chcesz gry z grafiką miodną to PSP (ale masz zero grywalności)
A jeżeli chcesz super grywalne gry to tylko DS
Jeżeli chcesz więcej informacji pisz na gg 4465182 !
Wszyscy przekreślają DS'a bo nigdy go nie widzieli ! Ponieważ jego dostępnośc w Polsce jest mniejsza niż PSP. Ale naprawdę żałuje że nie kupiłem DS'a :( Filmy na PSP ? Czemu nie ale jak posiadasz karte 8 gb (kosztuje ok. 400zł)
Ja Ci polecam DS'a ! Zresztą zrób jak uważasz potrzebujesz filmów , muzyki , gier z miodną grafiką , skype , i go!messnger to PSP ale jak potrzebujesz super grywalności to DS ! Znam duużo ludzi co się zamienili PSP na DS'a i nie żałują !
Pomogłem kliknij Ludzie nie mieszajcie mu w głowie :eek: ... mam PSP kupuje DS'a czemu ? Bo gry na PSP nie są fajnie jedynie piłka nożna ... Większa szansa że Tibia wyjdzie na DS'a niż na PSP czemu ? Dotykowy ekran daje więcej możliwości ... jak zgubisz rysik ? 10 zł i masz 4 oryginalne ! Elvan kluczem ? To jest chyba nienormalne :confused::confused: Przeglądarka na PSP to dno! lukasz mistrz więcej gier na PSP ? Nie sądzę ! Na DS'a masz gry z GBA i z NDS a jest ich mnóstwo ! :rolleyes: internet na DS'ie też możesz miec a przeglądarka w NDS to sam miód ! Sam mam PSP i nie oddam ale już za miesiąc będę miał DS'a ! PSP + DS to idealne rozwiązanie !
Moje zdanie jest takie : Jeżeli chcesz gry z grafiką miodną to PSP (ale masz zero grywalności)
A jeżeli chcesz super grywalne gry to tylko DS
Jeżeli chcesz więcej informacji pisz na gg 4465182 !
Wszyscy przekreślają DS'a bo nigdy go nie widzieli ! Ponieważ jego dostępnośc w Polsce jest mniejsza niż PSP. Ale naprawdę żałuje że nie kupiłem DS'a :( Filmy na PSP ? Czemu nie ale jak posiadasz karte 8 gb (kosztuje ok. 400zł)
Ja Ci polecam DS'a ! Zresztą zrób jak uważasz potrzebujesz filmów , muzyki , gier z miodną grafiką , skype , i go!messnger to PSP ale jak potrzebujesz super grywalności to DS ! Znam duużo ludzi co się zamienili PSP na DS'a i nie żałują !

Kliknij http://www.3dwhite.pl/?click=a6f889287eef00d9df53f06716cc3f11 dziękuje!

~~Tullo~~
24-05-2008, 17:18
Oczywiscie ze psp a pan up nie ma racji psp ( przerobka, z dobrym softem, + kabelki + karta gb kosztuje 900 zl) i prosze nie pierdol mi tutaj ze karta 8gb kosztuje ok 400 zl stary max 260 zl a wszedzie widac ja po 250 zl na allegro sa aukcje za 900zl , te psp posiada wszytko i mozna sie dogadac jeszcze z ziomkiem w sprawie sooftu wiec polecam psp .

pacins
24-05-2008, 23:49
Z kartą to przepraszam ;) ale ceny spadły :D Sam na PSP wydałem 1100+ więc :/ a na DS'a wydam max 600 i wszystko będzie :) Niech zdecyduje sam! :D

PS: Odsyłam do stron o konsolach... wejdziesz na strone o PSP powiedzą PSP / na DS'a ... powiedzą DS... sam źle zrobiłem i nie chcę innych w błąd wprowadzac !

Psujekbanned
24-05-2008, 23:59
Ja bym wybrał kase :P
Trzeba pisać coś więcej? :D

Dark ninja
28-05-2008, 20:16
@Elvan ja nie zgubilem jeszcze "dlugopisa " do nds bo czymam go w schowku a poza tym w komplecie dostajesz je 2 a nawet jak zgubisz 2 to mozna kupic na allegro za 2 zl taki stylus "czyli dlugopis"

@pacins po co wydales tyle kasy na psp 1100 zl O.o troche sie zdziwilem jak kupowalm psp to bylo tak :kupilem na allegro psp za 500 zl kupilem karte 4 gb za 90 zl brat mi wgral soft od dark alexa i mam podniete bo sciagam se gry za darmo a na karte 4 gb wejdzie ok .6-7 gier

@topic
ja mam ds i psp wole psp bo ma wiecej funkcjii i ladniejsze gry ale na ds tez czasem se pogram

psp mam przerobione softem 3.90 m33-3

a pozatym jak kupi sie r4 ds to na nds mozna ogladac filmy i grac w gry z neta

porownanie : http://youtube.com/watch?v=EiLb9xG3-lY

nie biez kasy bo co z nia zrobisz

pozatym kup se ps2 bo jak siedzisz w domu to po co ci drogie konsole przenosne

RL foto moich konsolek :

http://img508.imageshack.us/img508/1512/zdjcie042qm9.jpg

(slaba jakosc robione nokia 6230 :d)

ps : napracowalem sie nad tym postem kliknij mi w linka pod jajem plx