View Full Version : [Wywiad] Szynen
Your Troubles
26-05-2007, 14:44
To jest mój pierwszy wywiad, prosze o szczypte wyrozumiałości :cool:
Your Troubles: Witaj, czy molgbym przeprowadzic z Toba wywiad ? ^^
Szynen: ze mna?
Your Troubles: Tak :)
Szynen: Nom Ale tylko o Otsie bo nie mam ochoty romawiac o rl.. k?
Szynen: mam dzis dola;P
Your Troubles: No dobrze :>
Szynen: :P
Your Troubles: Wiec moze sie na poczatek przedstaw ?:> Ile lat liczysz ?:> I jak Ci na imie ? ^^
Szynen: Mam 15 lat Nazywam sie Piotra ale siostra gra tym harem.. ja czasmi wchodze :p
Szynen: pytaj dalej:P
Your Troubles: Dlaczego wybrales knighta ? A nie sorca ?:> Lub palladyna ?:>
Szynen: Ja gralem kiedys Sorciem ale Siostra pomyslala zebysmy Knighta zrobili to Zrobilismy. w sumie nie wiem czemu akurat Knighta..
Your Troubles: Czyli jestes pod nadzorem siostry, jest ona starsza czy mlodsza ? :>
Szynen: Jest w moim Wieku..;p Czasmi sie pruje jak padne lub cos;D ale wiekszosc to ona gra;]
Your Troubles: Czyli, masz niezly rygor :P Dobra nie wazne, z jaka gildia wspolpracujesz aktualnie ? A moze grasz solo ?
Szynen: Jestem w gildi "Kobiety rzadza swiatem"
Your Troubles: Dlaczego wybrales KRS a nie PWN?
Szynen: Bo w KRS mam duzo znajomych i dobrze mi jest w tej gilid..
Your Troubles: A czy zabiles kogos podczas walk KRS vs PWN?
Szynen: Nom:D tylko nie licze ilu;] wiem ze Dementisa kiedys 2x razy itp..;p
Szynen: duzo ich bylo:P
Your Troubles: Czyli z Ciebie taki zabijaka =)
Szynen: :P
Your Troubles: Czy masz na serwerze kogos komu bez graniczne mozesz zaufac ? I zawsze na nim polegac ? Moze jedna osobe, mozewiecej ?
Szynen: pianka,magnus kaktus,Senga,Viki:P
Szynen: i jeszcze NoChaL i Arcon Shooter..
Your Troubles: Co sadzisz o ekipie APO, chodzi mi o grupe ktora pilnuje servera =)
Szynen: hmm..;] Gm'owie potrafia byc wkurzajacy np. Jak ci bana dadza za nic :D Ale Mysle ze Niektórzy Gm'owie sa nawet fajni..
Your Troubles: Skoro jestes tak otwarty, pochwal sie jaki masz mlvl oraz skille :>
Your Troubles: I jaka bron wybrales, axe, sword, a moze club ?
Szynen: mam 560 lvl mam skile 117/116 wale ze sworda mam 12mlvl i 50% do 13 mlvl'a..
Your Troubles: Lubisz gre pvp , czyli ubijanie innych czy raczej spokojne expienie ?
Szynen: hmm;D róznie to jest;) Jak widze jakiegos pk którego nie lubie to bije bo co mam robic;D
Your Troubles: Czy Twoim zdaniem, ktorys z GM'ow powinien stracic swoja pozycje ?
Szynen: Mysle ze nie..
Your Troubles: A czy jest ktos na serverze kogo naprawde nie lubisz ?
Szynen: Sa tacy ale nie bd wymieniac..
Your Troubles: Kiedy zaczoles grac na APO ?
Szynen: Oj chyba w Pazdzierniku..
Your Troubles: Posiadasz jakiegos chara, na rl tibii, jezeli tak to jaki level ?
Szynen: Narazie nie posiadam..
Szynen: ale Gralem..
Your Troubles: Do jakiego poziomu doszedles?
Szynen: 20+lvl..
Your Troubles: To by bylo na tyle, chcialbys jeszcze kogos pozdrowic ?:>
Szynen: tak..
Your Troubles: A kogo ? ^^
Szynen: Chcial bym Pozdrowic pianke ,magnus kaktus i ALL Gildie KRS!
Your Troubles: No to zegnaj i szybciutko 700 wbijaj :)
Szynen: ok:D
Szynen: narka;P
Comment plx, nadaje się na dziennikarza ?:D
Dede Lionheart
26-05-2007, 14:47
Fajne, cos sie dowiedzialem :P
Ale czy mi sie wydaje, czy to jest Sharowanie konta? :]
Nie Poprostu se czasem wchodze jak jej nie ma :D
Drah Master
26-05-2007, 15:06
Czyli co wyszło na to ,że Szynen scharuje postać z bratem..
Wywiad : 6/10 tak jakoś ,mało się o nim/niej dowiedziałem xP
@Edit
3 - Zabronionym jest udostępnianie konta jakimkolwiek osobom trzecim.
/\ Mówi samo za siebie :)
Fanfra Sorcererka
26-05-2007, 15:35
Nom fajny Wywiad ;] Gz dla Ciebie :D
P.s Troche sie wkopal z ta odpowiedzia ze gra razem z siostra ^^
pZdR ;]
ja uwazam ze jest kolejnym graczem, ktory jest dziewczyna tylko w tibii a to ze gra z siostra to nie prawda. wywiad spox
no bardzo fajniutki wywiad. Dzieki szynen ze mi ufasz:D bardzo sie ciesze i gon na p armorka i go go 600:D
POZDro
Wchodze tylko jak jej nie ma bo gdyby zobaczyla to by mie zabla chyba -.-;D
Drah Master
26-05-2007, 17:37
@Up
Jesteś skończonym debilem sam się wkręciłeś następnie sam sobie przeczysz.. :
Szynen: Ja gralem kiedys Sorciem ale Siostra pomyslala zebysmy Knighta zrobili to Zrobilismy. w sumie nie wiem czemu akurat Knighta..
Szynen: Jest w moim Wieku..;p Czasmi sie pruje jak padne lub cos;D ale wiekszosc to ona gra;]
Jednak zrobiliście tzn...że ona wie ,że ty grasz jej postacią to raz..
Większość to ona gra ale czytając ten wywiad ty też dużo grasz tą postacią więc się nie wywiniesz od Sharingu i bana dostaniesz i nie ma innej możliwości..
N/C
http://img292.imageshack.us/img292/464/szynenscharerfa1.jpg
Tłumaczyć chyba nie muszę..Ewidentny ban się należy ! kłamię w żywe oczy ech żal.
cóż nie mam brata..:p ale moj kumepl u mnie byl i pisal wywiad z kims tam:p nie wiem jak ae moge wam udowodnic ze nie sharuje konta;] a ty jestes taki kozak?
Serio był u niej kumpel... A ona sie kapła o 17:49..........
17:49 Szynen: moj kumpel wpadl po mnie zebysmy ekipa nad wode szli i on im wywiadu
17:49 Szynen: uzdzielil
17:49 Szynen: haha;D
17:49 magnus kaktus: komu ?
17:49 magnus kaktus: utani hur
17:50 magnus kaktus: exori max
17:50 magnus kaktus: utani hur
17:50 magnus kaktus: exori
17:51 Szynen: kumpel z rl
17:51 Szynen: wywiad udzielal
17:51 Szynen: i grzoi mi koles
17:51 Szynen: ze ja nibys sharuj konto z bratem
17:51 Szynen: haha
17:51 Szynen: zall
17:51 magnus kaktus: jest na forum ?
17:51 Szynen: ta
17:51 Szynen: :)
17:51 magnus kaktus: utani hur
17:51 Szynen: moj kumpel na nawalone w bani -.-
17:52 Szynen: a ziomek mi grzoi hah
CHCECIE SS'A ?
Your Troubles
26-05-2007, 18:03
@Up
Większość to ona gra ale czytając ten wywiad ty też dużo grasz tą postacią więc się nie wywiniesz od Sharingu i bana dostaniesz i nie ma innej możliwości..
N/C
Tłumaczyć chyba nie muszę..Ewidentny ban się należy ! kłamię w żywe oczy ech żal.
Drah, sam jesteś skończonym "debilem", myślisz że za to że będziesz donosił na innych dostaniesz gm'a/tutora albo ewnetualnie jakieś fri itanz ? :cool:
W jakimś tam temcie pojechałeś po Tigerce, a gówno o niej wiesz ,tak samo jak gówno wiesz o Szynien'ie :cool:
Zamknji może przeglądarke i wyjdź na dwór :cool: Pograj w kosza, rozluźnji się a nie cisniesz po każdym :cool:
Nie Klamie;] Jak GM cos do mnie napisze to jakos udowodnie ze nie mam :] no bo nie mam:P
Drah Master
26-05-2007, 18:58
@Your Troubles
Proszę ciebie idź stąd żadnemu z Gm'ów,Tutor'ów nigdy się nie podlizywałem,
nie toleruję tego jak ,ktoś gra nie uczciwie ..Mam wyjebane na twoją opinię o mnie :) ,jesteś debilem ,grasz tu nie więcej niż miesiąc a ja gram troszkę ponad 2 lata i wiem w pytę razy więcej od ciebie o tych ludziach grających tutaj..:D
żal mi ciebie podaj swój nick w grze a załatwi się to inaczej ;] żeby pograć będziesz płacił jak będziesz jeszcze się tak pruł po prostu "Payment" and make me blow job :).
Fajniuski Wywiadzik Moze Kiedys Ktos Przeprowadzi Tez Ze Mna Taki Wywiad ? :D
Techniks
26-05-2007, 19:43
up@ to mi zal Ciebie myslisz ze agresja zalatwisz wszystko ?
I z zycia wiem ze nikt nie bedzie placil za to aby normalnie grac :o
@topic wywiad bardzo fajny daje 7/10
Wywiad ladny troche sie dowiedzialem o postaci "Szynen" ale niestety wychodzi na acc. sharing :rolleyes: ...
@Down
Nie .. Ale ktory kolega by takie glupoty wciskal :P?
Dla mnie to co pokazal Drah Master wyglada na zwykla wymówke....
Wywiad ladny troche sie dowiedzialem o postaci "Szynen" ale niestety wychodzi na acc. sharing :rolleyes: ...
Czyli sharingiem nazywamy to że kumpel/kumpela przychodza do ciebie ( ty w tym czasie masz tibe na ekranie xD) i wykorzystujac twoja nieobecność siadaja przy kompie i zaczynaja wygadywać glupoty ??
o jeny ze czasem brat czy siostra wejdze sobie z kims pogadac....
I tak maja to samo Ip wiec za przeproszeniem ch*ja mozesz xD
Wywiadzidzik Fajny9/10
Buahahaha oj Szynen chyba wpadłes sharujesz konto ze swoja siostra czy za to nie jest ban ? :D GZ wywiadu 8/10
Qr.wa czy wy nie widzicie co pisalam wczesniej? to qrwa patrzcie ja uz sie nie wypowiadam na ten temat:/;/
Przeciez ona pisze ze nie ma brata...
Wywaid powinien byc zrobiony jeszcze raz z prawdziwa Szynen...
N/c Poprostu Daje Przyklad
Szynen Wyszla Do Kuchni Akurat Jej Kolega/Kolezanka
Siadla Na Dompa I Grala Na Jej Postaci W Chwili Jej Nieobecnosci...
A Wy Odrazu Ze Dzieli Konta...
Zal Wewiury
Marcin : ))
26-05-2007, 22:00
***** odpierdolcie sie od niej boze ludzi jakie sprzedawczyki tu graja zalllll
pitek knight
26-05-2007, 22:19
och ty szynen wiem ze nie sharujesz bo dbasz o tego hara jak nie powiem o co tylko uwazasz zeby nie dostac bana a juz wogole hacka i za to cie szanuje pozd
szynen to najwiekszy noob na serwie z hlvli. miekne normalnie przy tobie. zabilem cie i pozniej ganialas za mna 3 dni zebym za SLa oddal. buahahaaha pozal sie boze.... zal.br to za malo
Boże... DrahMaster za wszelką cene chce by Szynen dostała/dostał bana...
Odczep sie od niej co..?
Może poprostu było tak jak mówiła...
@topic
Wywiad bardzo fajny 9/10
Szynen: Mam 15 lat Nazywam sie Piotra ale siostra gra tym harem.. ja czasmi wchodze :p
Szynen: pytaj dalej:P
Your Troubles: Czyli jestes pod nadzorem siostry, jest ona starsza czy mlodsza ? :>
No ladnie....sharujesz konto .... czyzby ban??
Hardstyle Master
27-05-2007, 00:02
Najs :d Szynen hehe :D a mi nieufasz??Kuupe czasu sie znamy jeszcze jak mialas 200lvl+ :P
KRS 4EVER!!!
Your Troubles
27-05-2007, 01:12
@Your Troubles
Proszę ciebie idź stąd żadnemu z Gm'ów,Tutor'ów nigdy się nie podlizywałem,
nie toleruję tego jak ,ktoś gra nie uczciwie ..Mam wyjebane na twoją opinię o mnie ,jesteś debilem ,grasz tu nie więcej niż miesiąc a ja gram troszkę ponad 2 lata i wiem w pytę razy więcej od ciebie o tych ludziach grających tutaj..
żal mi ciebie podaj swój nick w grze a załatwi się to inaczej ;] żeby pograć będziesz płacił jak będziesz jeszcze się tak pruł po prostu "Payment" and make me blow job .
Tym tekstem, mnie poprostu powaliłeś: Payment, bądź pewny że będe Ci płacił and make me blow job Dzieciaku, użyłeś www.translate.pl żeby złożyć to zdanie, jesteś kolejnym który załatwia swoje kompleksy przez internet na forum/w tibii nie rozumiem takich ludzi, idź może na dwór się przejść, nick mam taki jak na forum :> lol pruł ? Pruje się stare prześcieradło lub ewntulanie sweter, mam co do Twojej osoby poprostu odmienne zdanie, chętnie zobacze ten Twój PAYMENT, życze Ci powodzenia drogi przyjacielu, kłania się lekcja języka polskiego i podstawy języka polskiego, Ciebie powinno się pisać z dużej litery bo jest to wyraz skierowany do osoby. Make me blow job zapewne wiesz co to znaczy, nie mam zamiaru poniżać się do Twojego poziomu intelektualnego, bo jak widać jest on na tak niskim poziomie [czyt. 13 latek] że naprawde szkoda czasu, życze Ci powodzenia w rl życiu, jestem tylko ciekaw ile owy mistrzu ma lat, chciałbym usłyszeć Twój prawdziwy wiek.
@Topic
Dzięki za komentarzy :D Nie idzie mi najgorzej, Dradim na Ciebie przyjdzie pora jak tylko serwer odpalą, nie bój nic :D
Drah Master
27-05-2007, 03:39
Tym tekstem, mnie poprostu powaliłeś: Payment, bądź pewny że będe Ci płacił and make me blow job Dzieciaku, użyłeś www.translate.pl żeby złożyć to zdanie, jesteś kolejnym który załatwia swoje kompleksy przez internet na forum/w tibii nie rozumiem takich ludzi, idź może na dwór się przejść, nick mam taki jak na forum :> lol pruł ? Pruje się stare prześcieradło lub ewntulanie sweter, mam co do Twojej osoby poprostu odmienne zdanie, chętnie zobacze ten Twój PAYMENT, życze Ci powodzenia drogi przyjacielu, kłania się lekcja języka polskiego i podstawy języka polskiego, Ciebie powinno się pisać z dużej litery bo jest to wyraz skierowany do osoby. Make me blow job zapewne wiesz co to znaczy, nie mam zamiaru poniżać się do Twojego poziomu intelektualnego, bo jak widać jest on na tak niskim poziomie [czyt. 13 latek] że naprawde szkoda czasu, życze Ci powodzenia w rl życiu, jestem tylko ciekaw ile owy mistrzu ma lat, chciałbym usłyszeć Twój prawdziwy wiek.
@Topic
Dzięki za komentarzy :D Nie idzie mi najgorzej, Dradim na Ciebie przyjdzie pora jak tylko serwer odpalą, nie bój nic :D
I ty śmiesz mi mówić coś na temat mojego polskiego newbie ?
naprawde : na prawdę
życze : życzę
poprostu : po prostu
zobacze : zobaczę
ewntualnie : ewentualnie
a teraz wyjdź..>.<
Mam powyżej 13 lat ;]...Już nie twój interes ile ;] ..
Za wysokie progi jak na twoje nogi :)
NIe Scharuje Konta! i nie bede sie wypowiadac..
pitek knight
27-05-2007, 11:23
powiedzcie mi czy jestescie pojebani znam szynen z Rl i wiem ze nie sharuje konta i odpierdolcie sie od niej
Niektórzy sa tak natretni ze sraja sie o to ze np. brat lub siostra wejdzie an chwile na kompa i od razu pisza ze dzieli konto... to bez sensu to podejrzewam ze co 3 koles na apo by miał bana za dzielenie konta bo duzo ludzi za pewne ma rodzenstwo i nie raz wbijaja na kompa pod nieobecnosc ownera postaci na kompie :)
Pozdro
kowalmen
05-06-2007, 17:25
@Up
N/C
O BOZE ALE MASZ PODNIETE
USPOKUJCIE SIE!!
To wywiad a nie sonda czy sharuja acca czy nie:mad:
Zreszta sam napisal ze tylko czasami wchodzi a siostra gra
A nawet ja tez gralem z bratem na rl
Nic nie zrobicie brat ma prawo wejsc na chara siostry bo nim kiedys gral
Co do wywiadu to daje 8/10:)
Maciek Diablik
05-06-2007, 21:38
Wywiad troszke o ubogiej tresci ale moze byc. Tylko ta gafa o dzieleniu kata ale cuz. 7/10
Your Troubles
06-06-2007, 07:56
[04/06/2007 08:53] Exod -> Szynen was banished because of Dzielenie konta.
Było ale się zmyło, a teraz szynen za mną biega i mówi "nie pograsz tutaj" bla bla bla O.o
Close blz
AngelKiller
06-06-2007, 11:28
Szczerze...Nie chce mi się tego komentować...Czy satysfakcjonuje was to ,że dostała Bana ? Bo mnie nie...Pisałem z nią trochę i wiem ,że jej konto jest zadbane tylko dzięki niej samej...Ona nie jest taka żeby kapować na innych...A Wy co ? Żal mi co niektórych...
Żal.. Znam Szynke na tyle że wiem że nie sharuje konta!!!! Ludzie pojmijcie to zazdroscicie lvla? he? przestancie pieprzyć głupoty i zajmijscie sie expieniem i swoimi sprawami a jak wam sie nie podoba to nie komentujcie -,-
Terrorysta zycia
15-06-2007, 14:14
Ładny wywiad 9/10
goodziom123
17-06-2007, 21:14
@Topic
Jeśli chcesz poprawiać kogoś, naucz sie sam. O ile wiem to przed "że"<pierwsza linijka> i "który" stawia się przecinek, poprostu żal mi Ciebie... Drah szkoda Twoich starań Szynen należy do lizodupów i nie dostanie bana, przykro mi... A jak ktoś poda link tego tematu to Gm powie później zerkne albo coś w tym stylu... A z translate to sam korzystasz, bo z kąd znasz link...
Glutowsky
20-06-2007, 21:56
fajny wywiad i oby było ich coraz więcej:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.