View Full Version : Najbardziej nielubiany u?ytkownik forum.
Psujekbanned
23-05-2008, 21:49
Witam ponownie :P
Tak jak w temacie, 'Najbardziej nielubiany użytkownik forum.' Czyli poprsotu, kogo nie lubicie :D
Ja lubię wszystkich, więc...
Tu to już napewno będę ja! Bo ja jestem emo i nikt mnie nie kocha, nie lubi ;/ Idę się pociąć poraz 665 dziś ;< ;(
#Down
TAK! TO bendziesz ty! bo ja cie nie lubie tesz! ;<
Love 2.0
23-05-2008, 23:24
Na 110% tą osobą jestem ja. Nie wiem co ludzie mają do mnie :P
Nie, tą osobą jestem JA!
Jestem zuym Moderatorem i warnuję za nic. :(
Wiceps-Biceps
23-05-2008, 23:28
Smaczus I - beeeeeee...........................
xD Lukki xD
23-05-2008, 23:45
WICEPS!!!!!! SPAMUJE MI MAPKAMI NA akÓkÓ!!! xDDD
A tak serio...
Laluś... new modek który na forum zaczął pisac porządnie po tym jak rekrut się zaczął >.<
Fee conte
24-05-2008, 00:09
Nie będę ukrywał, że ludzie mnie nienawidzą, bo prawda boli, a ja piszę co myslę.xd Aczkolwiek "O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności - lista jego wrogów." - Andrzej Majewski
xd
Sorry, ale to nie jest casting na najgorszego użytkownika. Chcecie na casting, to zapieprzać do You Can Dance czy innego Idola.
Poza tym, to ja jestem samo zu0.
Żeby nie było offtopu - Kiedyś nie lubiałem KodeX'a, ale teraz go lubię i on lubi mnie i tak się lubimy że aż.
BaXiK Dziki Wonrz
24-05-2008, 00:28
Kodex :S
..............................................
Nie lubie tych modków co mi warna dali.
No i oczywiście Elvana bo nie odpisuje, Pandora bo nie chce zagrać, i Ci co nie odpisują, może dlatego, że to mnie nie lubią ? >;
Oczywiście Nevir (Chojrak :P) wyzywał za nic :D chciałem jeszcze z nim pogadać ale on sie odwrócił, teraz już na niego sram :S
Wujek Margoth
24-05-2008, 11:09
Oczywiscie, że nópki typu KodeX, Chojrak, Tetti i reszta tej chołoty -.- Pfff gÓpki :<
NieBanujBerafita OKEY ?
24-05-2008, 11:20
Ojjjj xD W tym castingu, akurat wygram ja ;). Nima bata xd.. Zrób może sondę ;p.
Ko0oDeeXiiiK
24-05-2008, 11:24
Bany to jest taki cheater noob i w ogóle franca niech mu tir na dom spadnie XD
Margoth to też taki karaś co nie chce sie ze mną i ekipką na cmentarz kota zjeść wybrać, a Tetti od Bussta załatwił takiego zarąbistego Kotka dwutygodniowego ;s
~~Tullo~~
24-05-2008, 11:50
All noobs on this forum :***************************
[Nixon] Usunąłem warna, ponieważ został on przez kogoś niesłusznie przyznany - nie da się nabijać w Hyde Parku.
Ales Thon
24-05-2008, 13:28
Smaczus I - beeeeeee...........................
Nic dodać, nic ująć.
aVe koza <meee><meee>
nixon - bo to nikt ważny <n/c> i nie podobał się mój usebar loooooooool niech pójdzie mnie na policje sprzedać HHUHUSHUAHSUAHS
listek - za tą jego poprawną pisownie <lol2>
laluś - tego to nie nawet nie opłaca komentować
smaczuś I - chyba wszyscy wiedzą :rolleyes:
Ja nie lubię Wicepsa, bo znamy się juz rok, a do tej pory nie mam jego gg. <rotfl> Wieś tańczy i śpiewa..-.-
a tal serio to smaczus I i laluś
Neko (ten z forum ; <)
Bajeczny ( bo przecież prawda boli )
Exod ( bo jezd zuy )
Mejger ( bo to EMÓ !1 <podaje żyletke Wilkinson's Sword> | no żartuję ; P )
Neko- bo to upośledzone dziecko z autyzmem pisze najgłupsze posty na forum już o ortografii nie mówie ale, coś typu
Marihuane mozna palic od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. Wszystko z umiarem chlopaki.
Marihuana jak marihuana praktycznie 70% mlodziezy jara to ..
To chyba jedyna osoba której tutaj nie lubie reszta jest spoko z nikim jeszcze nie miałem sprzeczek itp. :p
No jest jeszcze...
Smaczus Nie wiem czy to ten sam co grał Smaczusiem na APO ale pamiętam jak ubiłem mu RSa na 80~ lvlu a on do mnie walnał mniej więcej taki tekst:
Smaczus: ty kruwo
Samczus: hntued masz kur wa
Daaron: sorry nie chcialem
Smaczus: pdasza na fagra
Smaczus: jk tylko zknie
Smaczus: kurwo
Mniej więcej tak to brzmiało ale, troche mi zajęło rozszyfrowanie bo pisze to pięknie w każdym bądź razie chodzi mi o tego z gry : ).
@Edit
No to dodam kolejną osobę któa mi podpadła (zbiera się)
CineQ przede wszystkim za ten tekst
Nie warto tracić życia na bycie Emo, Metalem, czy innym chujem.
Swiadczy to o jego braku kultury i szacunku do innych osób, nie ważne jakie by były wszyscy są równi ale, on mówiąc te słowa musi być poniżej całej reszty...
Pozdro
PacxKnight
04-06-2008, 18:23
Pan Mati!!! Co niektórzy starsi użytkownicy go zapewne pamiętają. : P
A teraz nie wiem chyba Smaczus i jego evul tematy...
@edit
Coś dwa tygodnie i 200~ postów miał i tym wszystkich wkurzał : O
Love 2.0
04-06-2008, 18:25
Ja pamiętam kolesia o nicku Pan Mati, weź jaka rzeźnia była z nim. Nadal uważam, że jestem najbardziej nie lubianym użytkownikiem xd
DarthWawa
04-06-2008, 21:07
Najbardziej nielubianym użytkownikiem tego forum jest DarthWawa.
btw. oczywiście, ze Laluś.. ma 10 lat, próbuje być mądry, ale mu nie idzie. I to od niego dostałem mojego pierwszego warna w życiu! Na kilku forach APO, nie miałem ani jednego warna, a tu wyskoczył taki Laluś i musiałem go dostać...
ja jestem ZuY ! Mam Moda i tylko czasami kogoś warnuje i poniżam !
Wiceps - ja tam wole triceps..
Elvan - na tego to laski lecą
Drako - Szuka swoich skarpetek w domku Pianki...
Aha no i Busst i Nixon to samo ZóO ! Banują warnują ( naszczęście nie gwałcą ) POPROSTU KOSZĄ NOOBÓW NA TYM FORUM I PILNUJĄ PORZĄDKU ! TO STRASZNE ! TAK NIE MOżE BYć ! JA CHCE BAłAGAN NA FORUM I CHCE ZEBY SZERZYŁA SIĘ BEZKARNOŚĆ !
Ja tam na tym forum nie mam wrogów, ale chwilkę już tu jestem i zauważyłem paru "czopów" których ze względów humanitarnych nie zamierzam wymieniać. Ale ogólnie na forum panuje miła atmosfera, praktycznie już nie ma Trolli. Pasowało by jeszcze polepszyć atmosferę na apo. Bo tam są tylko kozaki które się wzajemnie wyzywają. Albo sie podniecają kto więcej dał za postać.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.