Zaloguj się

View Full Version : Frist quest by Flama

Flama
23-05-2008, 23:27
http://images28.fotosik.pl/218/8f0883f1bc3edb91.jpg (www.fotosik.pl)

i już uprzedzę tych co powiedzą "żal po co z takim g.... na forum"
otóż drodzy panowie i panie forum jest dla każdego i każdy może wstawić ss związany z grą.
Pozdrawiam znajomych.

Busst
23-05-2008, 23:29
Jednak to Ty!
Widziałem Cię, lecz myślałem, że jakiś pacan podszywa się pod Ciebie.
No więc GZ wykonania jakże trudnego questu.
Oby tak dalej, a będziesz pro mastah.

BerafitoToKoksCoNie
23-05-2008, 23:31
HAHAHa bociarz !! :D:D:D Ószyfarz tri botuF na ras ;<..

Szczerze ? :D GZ :).. Gdy będę miał czas to Ci jeszcze pobloczę Ms'y ;> lub UM :D.

Splaxor
23-05-2008, 23:43
Flamuś te EQ to masz kozackie. Ja takiego EQ nie mam heheh :)

Gratulacje SS, ale jest on ładny tylko dlatego, że jest na nim sporo ludzi. Z tym różowym wokół Steel Boots przesadziłeś :) Wiem, że Ty jesteś "inny", ale to nie znaczy lepszy :) :)

Ładny bot masz :) To chyba jakaś nowa wersja SCAR'a. :)

Takashi Yamato
23-05-2008, 23:49
xD tak jest i jestem tez ja doklejony xD i Sarumar ktorego Ci zalatwilem do tego ssa xD no i te boskie boty wez mi wyslij tez jednego xD hehe

Staxar Aga
23-05-2008, 23:52
Haaaaaaaaaa Flamus pograles sobie juz oddajesz ek albo koniec z toba ;D Eq rox ciekawa jestem z kad je masz ;o Ale wiem ze mi oddasz bo ci sie znudzi PoZdRo:*:*:*:*:*:*:* I Gratulacje ;D

Lemon'ek
24-05-2008, 08:34
Lols flama Gnoisz ludzi bo nabijają posty a co ty robisz??

teraz widzimy jaki dobry wybór zrobili Godowie serwera....

Warn za post nie na temat (nabijanie postów)//Laluś

BerafitoToKoksCoNie
24-05-2008, 08:57

Deb*** chyba Flama napisał dokładnie w pierwszym poście pod screenem coś ? Przeczytaj to a nie odrazu się wypowiadasz :s ..

I wogule to co ? Nie może się pochwalić nowym charem, EQ, etc. ? A gdy Arcon wklejał fotki jak ubijał Yetti to dla wszystkich było ******* i zianiowo ;>.

Warn za wulgaryzmy. Cenzura//Laluś

Wiceps-Biceps
24-05-2008, 10:51

Screeny (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=16)
Dział do umieszczania waszych screenów z ots'a.

@topic
Gratuluję jakże bardzo trudnego Questu. Niezła ekipa była. Ile go robiliście?
A EQ to z 2 charac :P

KaZeK
24-05-2008, 11:50
Nononoo co ja widze na pasq zadań??...
Scar,Tibia Auto,Tibia GG??!?!?!?-.-
Add to banned list.

#Topic
O kurfde jak zrobiles tego klesta :O
On jeszt psze trudny ja go 100k leferem nie zrobie ; (
Uham siem po 1000k hape i ni hóią ;/
Gz questa,EQ allegro kids/friends.
Szczerze nie ma czego gratulowac ale i tak gz zajebiaszczo trudnego questa :).

Edit%
Chyba w nazwie tamatu mialo byc "First" a nie Frist :P
PozdRo 4u.

#down
Zgadzam sie z toba w 100%
Jak pan down dostanie warna to ja tez chce.:)

FLAMA!!!
Why ja warna nie dostałem ??:( Prosiłem o niego..

Istaryna
24-05-2008, 14:05
Stanol Ci Kurwo? Ze masz morderatora i cieszy pizde?? Eq pewnie pozyczone kolejne dziecko neo... Zaraz pewnie dostane bana ale niech sobie uświadomią bo jak by jakiś noobek na 40 lvl bez eq zrobił questa to byście bluzgali a jak modek to dupe liżecie? żal poprostu dno .

Hokeistaaa
24-05-2008, 14:26
Gratz questa, quest na złote gacie ! ! !

@Up
Przynajmniej mu ma co stanąć.

Flama
24-05-2008, 14:38
Stanol Ci Kurwo? Ze masz morderatora i cieszy pizde?? Eq pewnie pozyczone kolejne dziecko neo... Zaraz pewnie dostane bana ale niech sobie uświadomią bo jak by jakiś noobek na 40 lvl bez eq zrobił questa to byście bluzgali a jak modek to dupe liżecie? żal poprostu dno .

Jakbyś zgadł z tym warnem.

Jeśli Ci się nie podoba nie pisz w takich tematach. Forum jest dla wszystkich!

master kallhi
24-05-2008, 14:38

niestety ale muszę się z nim zgodzić...
Gdyby ktoś inny zrobił taki quest na tym lvl bluzgali byście mu że zaśmieca forum...
Wydaje mi się że moderator powinien mieć też tutora w grze lub wcale nie grać

[Edit by Busst]
Jakby ktoś bluzgał, zostałby "nagrodzony" warnem.
Forum jest dla wszystkich.

Zezikan
24-05-2008, 16:00
Heh no dobra Gz powiem ... ale eq to wiadomo z kad mozna miec xD ss fajnie wyszedl i tak samo har spoko ;] szkoda ze nie pokazałes skilli ... a tak apropo to ban za SCARA I TIBIE GG xD - nawet Modek gra na Botach ;o xD - Tylko jakie to wersje bota ?? :)

dt3
24-05-2008, 17:33
Myślałem ze nikt nie zdoła wykonać tego Questu a jednak !

Jestem pod wrażeniem... Gratz ; ))

KaZeK
24-05-2008, 18:08
Dlaczego mój post zostal usuniety??!!
Kazdy ma prawo wyrazac swoja opinie!!

Heh no dobra Gz powiem ... ale eq to wiadomo z kad mozna miec xD ss fajnie wyszedl i tak samo har spoko ;] szkoda ze nie pokazałes skilli ... a tak apropo to ban za SCARA I TIBIE GG xD - nawet Modek gra na Botach ;o xD - Tylko jakie to wersje bota ?? :)

Powiem to jeszcze raz!!
Jak by to byl jakis nup albo cwel to odrazu WYPIERD**** z tego forum nie zasmiecaj go albo cos...TROLLA I LIZODUPA MOWIMY NIE!!

Do Moderatorów nie usuwać tego posta,niech każdy go przeczyta.

Tyriusz 2.0
24-05-2008, 18:21
Gratuluje wykonania pierwszego questu. Życzę dalszych udanych sukcesów.

Ps:Spoko eq

Nerki Knight
24-05-2008, 18:47
Może i brzydko napisane, ale to prawda. Gdyby to nie był mod to byście go zbluzgali.
@topic
Nie ma czego gratulować, taki lvl to kwestia 1dnia -.-

Master Piaggio
24-05-2008, 20:11
Zgadzam sie z "istaryna" ma racje wszyszcy sie liza zal

[Splaxor] Warn za "nabijanie postów".

Chwast
24-05-2008, 21:02
Nie podoba mi się twoja tarcza oraz helmet. Reszta eq po namyśle może być. No cóż screen nie za ciekawy i quest też.

*Sedan*
24-05-2008, 21:07
Nom gratz :D Ladnie wyszedl ss;P Hmm ... Mam pytanko ... Czy Ty to nie przypadkiem Andromedoo ? xD

Żałosny Ogórek
24-05-2008, 21:08
Zal, i nic wiecej. Moderator nabija posty, zaklada temat z jakims marnym ss z questu co nawet moja siostra która ma 5 lat zrobiła. Rzal bul i rozpacz!
Topic@
Gz jest sie czym podniecac. GZ ale kox jestes brawo super postac a ten eq.
Dostane warna?

Master Fish
24-05-2008, 21:13
Niestety nie będe cię chwalić !

Ponieważ jak byś dodał że rata położyłeś były by posty typu "Gratz jak tego dokonaleś ?"
a jak bym taki ja dodał to by były posty "Weś noobie masz 10 lat i się podniecasz że rata położyłeś"

Jak napisałeś Każdy ma prawo wyrazić opinie ja ją wyraziłem !

Shodreis
24-05-2008, 21:23
No ładnie ;) Queścik początkowy :) Ciekaw jestem co będzie dalej :D No ale myślę, że za jakieś 2 m-ce może trzy zobaczę screen z pandy :rolleyes:
Tak z ciekawości i lenistwa :D To jest Royal Paladin, Elder Druid, Master Sorcerer czy Elite Knight? :D
Pozdro :)

xXBodzioXx
24-05-2008, 21:27
Ładnie Ładnie
Pozdro dla ekipy APO

Pazdzioszek
24-05-2008, 21:43
No Nie koniecznie jest tu co chwalić ;)
Har dobry eQ jeszcze lepsze xd
<można sie jedynie domyślać że har kupiony na allegro>lol2

Pzdr życze dalszych sukcesów ;p

2x@UP

Po Spearach można sie domyślić że Rp :p A poza tym można sprawdzić na stronie :rolleyes:

~~Elite Knighteczka~~
24-05-2008, 22:31
Nie gz... Eq z 2 chara i ten lvl mozna zrobci w 2-3h... Np. jestes kolegą Baczeq. Pójdzie z tobą na Undead Mastaha bo masz pacca`a i lvl idzie jak nie wiem co ;d Potem idziesz do dp i przesyłasz sobie eq z 2 chara i potem na Ciebie wołają "ale masz spoko eq, dasz cos?" I idziesz na questa i myslisz, że jestes maczo xD? źle myślisz :D Możliwe, że nie masz 2 chara to allegro rox :-) To na tyle paa ;* Pozdro ;]

Ron Del Castillo
25-05-2008, 21:35
Nie no Flama jestes boski...
Widze że ekipa jest kozacka.
Ogulnie SUPER ss.
Jedno pytanie do Pianki (Dlaczego na zadnym ss nic nie piszesz)chociaż :GRATZ

Pozdro dla:
Straxar
Flama
Ron Del Castillo
Black Hunter
Flamaster
i ogólnie wszystki graczy APO
:)

Acton
25-05-2008, 21:53
Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal Rzal

NieBanujBerafita OKEY ?
25-05-2008, 23:39
Nom gratz :D Ladnie wyszedl ss;P Hmm ... Mam pytanko ... Czy Ty to nie przypadkiem Andromedoo ? xD

Tak, to jest old Andromedoo ;).

Topic : Teraz z drugiego konta Ci pogratuluje, tamto banned ;d.. GZGZGZGZ CZOPKU XD < Jak to napisałem na SS'ie ;p.

Lemon'ek
29-05-2008, 21:16

Laluś dlaczego jest tak bardzo ograniczony umysłowo??

Każdy wie,że bronisz swojego ale bez przesady każdy ma prawo wypowiedzieć się a to jest na temat bo go chcę gnoić!

I poczytajcie lepiej Regulamin bo wyraźnie pisze że można wypowiedzieć się.... A zresztą zapewne za to też dostanę warna taki los dobrego człowieka...

Azian
29-05-2008, 22:17
Właśnie pokazałeś, że nie zasługujesz na funkcję moderatora :] Zwykły, bezsensowny spam, który zachęca ludzi do zakładania tematów z awansami na przykładowo 15lvl. Jako moderator powinieneś zajmować się swoimi zadaniami a nie wklejać jakieś popier*olone zdjęcia. Umrzyj _/

baczeq szypki zulf
29-05-2008, 22:55
mnie nie ma ty chuju ;( mysalem ze mnie kochasz jeszcze;<

Dran Frek
29-05-2008, 23:00
Nie no powtórzę się ale jest to przykre...na serio...nie wiem czy to miał być ala joke ale z pewnością nie wyszedł. Po co umieszczać taką kiche na forum? Nie rozumiem... To że sreen jest związany z otsem to od razu można wrzucać syf jak się expi 1 lvlem czy robi quest na hero?....litości. Pozdro

wiking tor
29-05-2008, 23:44
Gratulacje!! Udało ci się wykonać bardzooo trudny quest. Ja moim 200 rp padam przy wejsciu no GZ
A teraz szczera prawda o tym co się ostatnio dzieje tu na forum!!
Gdy ja wrzuciłem SS z Ani 1 wszyscy mnie ostro zbluzgali po co daje takie h*** i p***
ss i że jestem idiota,a modkom wszyscy dupsko liżą jakby im mieli za to coś dać.
Podobno jest tu wolność słowa... gó*** a nie wolność słowa za każde słowo krytyki na moda post zostaje usunięty/edytowany i jeszcze dzielicie warnem.
Teraz normalny uzytkownik boi się czegokolwiek napisac bo dostanie warna chociaż w niekturych postach nasi moderatorzy robią gorsze rzeczy.
Forum schodzi na psy.

Nie obchodzi mnie czy mnie ktoś teraz ,,obrzuci'' błotem czy też jakiś moderator to usunie lub da mi warna.
Moje zdanie jest takie: ZŁO WKRADŁO SIE NA FORUM!!!!!