PDA

View Full Version : Najwi?kszy dysklektyk forum

Oxidosiss
24-05-2008, 09:56
Tzn piszcie tutaj, według was osobę która robi najwięcej błędów ortograficznych :P i pisze najbardziej niepoprawnie :P
Moim zdaniem Smaczus I.

@Down

Nie wiedziałem jak to nazwać :( możecie zamknąć temat.

Psujekbanned
24-05-2008, 10:06
Hmm

Dlaczego dyslektyk? Przecież nie wiesz czy ktoś ma dysleksje czy nie...
Wiele osób mówi że ma dysleksje bo poprostu nie potrafią pisać. Tak bardzo uzależnili się od Tibii że do szkoły nie chodzą.

Żeby nie było offtopu...
Więc moim zdaniem wszyscy, którzy nie potrafią pisać to te osoby które mało się udzielają(nie wszystkie) i szczególnie nabijacze postów(czyt.999 postów w jednym dniu).

@Down
Zgadzam się z tym wypominaniem :P Nie pisałem, bo nie chciałem być niegrzeczny ;]

NieBanujBerafita OKEY ?
24-05-2008, 11:26
Ale oxidosis jesteś głupi :S .. Chciałeś zabłysnąć i zrobić fajną ankiete i być "fajnym" ?? Weś odejdź człowieku :s .. Nauczyłeś się 5 trudnych słów pisać poprawnie i kozaczysz, wypominasz każdemu z 10x dziennie jak nie więcej, że nawet pisać nie umie.. Jednak ty takze nie tak rzadko sam popelniasz błędy :)

Po pierwsze naucz się edytować posty.. a po drugie.. ROZJEBAŁEŚ MNIE HAHAHAHA XD... ja pierdole ;oooo "Nigdy nie wypominam błędów" hahahhhahahhahaa weś już wyjdź bo się poniżasz xD. Kłamiesz jak z nut ;].

Oxidosiss
24-05-2008, 11:40
Ale oxidosis jesteś głupi :S .. Chciałeś zabłysnąć i zrobić fajną ankiete i być "fajnym" ?? Weś odejdź człowieku :s .. Nauczyłeś się 5 trudnych słów pisać poprawnie i kozaczysz, wypominasz każdemu z 10x dziennie jak nie więcej, że nawet pisać nie umie.. Jednak ty takze nie tak rzadko sam popelniasz błędy :)

NIGDY nie wypominam błędów, przestaniesz ju z