Zaloguj się

View Full Version : Gildia "Nie Lekcewaz Nas" rekrutuje.

Bysson
24-05-2008, 09:56
Witam wszystkich. Gildia "Nie Lekcewaz Nas" rekrutuje kazdego kto osiagnął 350 poziom. W gildii panuje miła atmosfera.

Invite od 350 levelu.
Vice od 600 levelu..

Kazdy chetny, który zdecyduje sie dołaczyc do naszej gildii proszony jest o pisanie do Lidera: Blacksmith lub do vice liderów: Maffer, Showtek, gomez, Deutscha Bad Boy, Pazdzioszek, Akuzino.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Mefres
24-05-2008, 12:48
Gildia bardzo fajna, miła atmosfera. Nasza gildia wie co to "ortografia".
Mamy zgranie i to robi z nas najlepsza gildią na servie...

Mariox
24-05-2008, 13:00
Tak jest. Także serdecznie zapraszam do gildii jestem w niej od samego początku i nie zamierzam jej opuścić Pozdro;)

Pazdzioszek
24-05-2008, 20:15
Koxxxxxx...Gildia

Koffani Ludzie Zawsze pomogą w razie potrzeby częste wypady na pvp w miare mozliwosc solo nawet miedzy sobą <Maffer no już wybaczam ci ze mnie na""Lagu"" zabiłes :s>

Jestem w niej dość długo i takiej gildi w życiu nie widziałem ;***

Pamiętaj NIGDY Nie lekceważ nas!

@Do joogiego nie pisać :p Pisać do mnie! ps : joogi zobacz z łaski swojej czy masz vice :P

Royal Jogi
24-05-2008, 20:24
The best gildia po prostu :D

Jestem w NLN już miesiąc i muszę przyznać, że to najlepsza gildia tych czasów :D
Bardzo miła atmosfera, kazdy sobie pomaga, wszyscy sa aktywni na czacie =]
Rowniez bardzo serdecznie zapraszam wszystkich 350+ do mnie tez mozna pisac :D
Pozdrawiam ;*

McsKuba 2.0
24-05-2008, 22:31
Emano xD
Wiecie dlaczego NLN jest takie zajemadafakabiste ? Bo ja je załozyłem :) Jeszcze na charze 'Tanuki' :D Tak pamiętam :D Miała być zupełnie 4FUN od tak se xD A tu 100+ xD No nic :) Oczywiście serdecznie zapraszam do NLN.
Pozdro, Old Tanuki/Untraceable.

Master Shidishi
25-05-2008, 08:21
Oczywiście NLN jest kox gildią warto w niej być.Miła atmosfera,w miare duże lvle ,pomagamy sobie nawzajem.Zapraszam wszystkich chętnych z lvlem 350 + :)

Benek Przemek
25-05-2008, 21:58
Can i join??
powiedcie mi czy wy uzywacie gild chata bo w jakich gildiach bylem to nikt nic nie pisze na gild chat jak cos piszcie w tibi bo na forum zadko jestem

Benek Przemek

Lord Morgan
26-05-2008, 16:04
Tak, używamy guild chatu ^^. W naszej gildii praktycznie zawsze ktoś jest na gc, no może nie od 1-6 rano ale czasami też ktoś jest. Polecam lepszej gildii sam nigdy nie miałem.

Rembik
26-05-2008, 16:39
Od czasów kiedy zacząłem grać na APO, a było to już trochę temu, nie widziałem lepszej gildi. Jestem w niej od 100 lvl'a a już mam 600 i nie zamierzam jej wcale opuszczać no chyba, że zmieniłby się lider :)

Wszyscy co nam zle zyczyli, mowili bysmy skonczyli,
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo sie pomylili,
mamy moc, przebicie i jak nikt leb do picia,
Nie Lekcewaz Nas, poniewaz caly swiat jest do zdobycia.

Lethias
26-05-2008, 20:43
Bysson wyslij mi zaproszenie, nick: Mist Knight lvl 353 :) chętnie dojde :)

Maffer
11-06-2008, 20:13
Uwaga, poprawka!

Invite: 400 lvl
Nie pisać do: Deutscha Bad Boy, tylko Rembus (n lock), oraz do gomeza

Zapraszamy serdecznie :)

Justin
12-06-2008, 14:38
Wkurza mnie troszkę jak piszecie że Wasza gildia najlepsza, to nie prawda.
Najlepszą gildią była dawna elita KRS, jednak psuła się po przeitoczeniu się w MIM, później Angels i teraz coś na Exlusive to całkiem spieprzyli.
Co do waszej gildii to widziałem jak ubijaliście swoich...

Rembik
12-06-2008, 15:09
Wkurza mnie troszkę jak piszecie że Wasza gildia najlepsza, to nie prawda.
Najlepszą gildią była dawna elita KRS, jednak psuła się po przeitoczeniu się w MIM, później Angels i teraz coś na Exlusive to całkiem spieprzyli.
Co do waszej gildii to widziałem jak ubijaliście swoich...

Nigdy nie ubijaliśmy swoich... my dla jaj nie kiedy się lejemy i nikt sie nie rzuca o to. Moim zdaniem gildie, o których mówisz, może i były dobre i są, bo pianka cały swój czas tylko dla gildii poświęca, jak już gra to nie expi tylko stoi w domku i gada z gildią. Jak ktoś siedzi tylko w domu cały czas i przy kompie i jest liderem gildii to zawsze będzie najlepsza u nas nie wszyscy mają czas zawsze być itp.

Old Yorgy
12-06-2008, 17:10
Muszę powiedzieć że wbrew temu co wcześniej sądziłem o tej gildi. Teraz muszę powiedzieć ze bardzo się pomyliłem i jest to świetna i bardzo dobrze zorganizowana gildia. Ludzie z niej zawsze ci pomogą w huncie, pk, po hacku itd. Zawsze można na nich liczyć. A lider to bardzo dobry człowiek. Zawsze można z nim pogadać itd.
Pozdrawiam całe NLN!!

Żałosny Ogórek
14-06-2008, 21:19
Gilldia super, polecam. Miła atmosfera, brak spamu, pomoc.
Ps.
Dlaczego nie chcecie Bieryla? ;<

Old Lollek
26-06-2008, 18:46
Byssonq Ty mój kochany :P Ja chce do gildi :) Gdybyś mógł napisz w grze, nick Jobo

pianka
26-06-2008, 20:10
Dla każdego Jego gildia jest najlepsza wiec nie ma co się sprzeczać tylko nie rozumie Cie Rembik dlaczego zawsze się czepiesz.
Skoro twierdzisz,że ja jestem non stop na Apo Ty też musisz być skoro wiesz ile ja siedzę przed kompem.
Więc patrz na siebie a nie osadzaj innych to tyle.

Leonidas
27-06-2008, 21:19
Spoko gildia, może dojdę bo u Assasina Knighta dretwo,

Żałosny Ogórek
27-06-2008, 21:24
Dla każdego Jego gildia jest najlepsza wiec nie ma co się sprzeczać tylko nie rozumie Cie Rembik dlaczego zawsze się czepiesz.
Skoro twierdzisz,że ja jestem non stop na Apo Ty też musisz być skoro wiesz ile ja siedzę przed kompem.
Więc patrz na siebie a nie osadzaj innych to tyle.

I lofe you, nie ma to jak bardzo inteligetna wypowiedz blondynki :d.
To tyle chciałem powiedziec? :<

Combo Palleq
07-07-2008, 12:11
Chętnie do was dojde :D
Tylko dobije jeszcze 30 lvl
Moj nick :Combo Palleq

^Doktor^
07-07-2008, 17:59
Napisz do mnie Combo :P. Dostaniesz juz :D

Trzups
09-07-2008, 11:01
Ja też z checią dojde.. Brakuje mi 12lvl Ale myśle ze dzisiaj to wbije bo pogoda brzydka.

Pozdro

Mastahh 18
09-07-2008, 15:14
NLN wcale nie jest takie jak mówicie ... atmosfera moze jest ale tylko kilka osób trzyma sie w grupie... teraz ta gildia potrafi swoich ubic... kiedy tanuki liderował bylo inaczej a teraz to jest dno....

:cool: :):)<<<< KAZADUM ROX>>>>:):):cool:

Lesiu Sorcerer
10-07-2008, 23:39
heheh widzę tutaj wszystko świetnie pięknie ale boicie sie iść z moją gildia na pvp xd KAzadum KOX!!!

Rembik
11-07-2008, 11:38
heheh widzę tutaj wszystko świetnie pięknie ale boicie sie iść z moją gildia na pvp xd KAzadum KOX!!!

Tibia - jak wiele innych sieciowych usług i gier komputerowych (http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_komputerowa) - może uzależniać. Wiele osób grających w Tibię to młodzi ludzie w wieku gimnazjalnym i licealnym. Grupa ta jest szczególnie narażona na uzależnienie (http://pl.wikipedia.org/wiki/Uzale%C5%BCnienie)

Wiele Miałem Kont
25-07-2008, 13:55
@up
właśnie głupku kto w miesiąc wbił z 700lvl?....

@lesiu
YES!! scykali dupę cioty!!

@topic
co za nóób gildia... o "maj gudnes" robicie z siebie rox.. a jesteście cioty

Caaz 1.0
25-07-2008, 15:33
@Wiele Miałem Kont
Sam jesteś ciota... -.-

@Topic
Gildia jest zawalista, ale niestety mam za mały lvl, żeby do niej dojść :( Narazie mam 165 lvl :P Gdy wbiję ten 200 lvl na pewno wejdę do Akademii :)

Nemiksiol
26-07-2008, 17:27
elo mozesz mi dac inva jestem 360(rosnie)jestem pallem na nick mam Nemiks xD daj mi inva a jak ja bende w dp to wezme wejdo ok ?

Scix
26-07-2008, 17:37
Bylem w tej gildi pare dni i myslalem ze gildia jest spox... Otoz wczoraj byl maly war z Kazadum i dopuki nie bylo Abu to pare osob bylo z NLN ale jak juz Abu wpadl to odrazu Maffer (Lider) i Blacksmith logneli ;/ Zostalem ja z Crespinho i Magnusem .... Wiec co to za gildia jezeli Lider ucieka z pvp island ...

Wiele Miałem Kont
26-07-2008, 23:09
Bylem w tej gildi pare dni i myslalem ze gildia jest spox... Otoz wczoraj byl maly war z Kazadum i dopuki nie bylo Abu to pare osob bylo z NLN ale jak juz Abu wpadl to odrazu Maffer (Lider) i Blacksmith logneli ;/ Zostalem ja z Crespinho i Magnusem .... Wiec co to za gildia jezeli Lider ucieka z pvp island ...

Oczywiście to jest dupna gildia i każdy to wie... zgromadzenie noobków i analfabetów z ***** chyba mortiis kazał im zrobić ta gildie żeby wiedział iż dzieci specjalnych nie powinno się banować)...

@topic
NLN to nie jest gildia to jest wataha, każdy z nich śmierdzi jak śmieciarza pacha...
Wasze IQ w sumie to około 3... sorry max 2, choć stawiam na 1...

Sir Tomasz
31-07-2008, 08:18
Ja bym chcial dojsc do gildii. Posiadam 330 lvl jestem knightem. Mam tylko jedno pytanko? Mamy Gh?? Plx odp tibia albo tu :D:D:D

\. ./Death\. ./
01-08-2008, 22:26
Mam 310lvl i szybko ronie:) czy przyjelibysćię mnie? proszę o odpowiedz nick w grze Xaronis!!!!

sebo14_92
02-08-2008, 06:44
NLN to nie jest gildia to jest wataha, każdy z nich śmierdzi jak śmieciarza pacha...
Wasze IQ w sumie to około 3... sorry max 2, choć stawiam na 1...

Żal... zaloze sie ze nie byles w tej gildii to po chuj jakies farmazony pierdolisz -.- zamknij dupe i tyle...

Nortius Knight
02-08-2008, 13:14
ja mam 380lvl i nie mam gildi ja bym chciał do nie lekcewasz nas nick Nortius jak coś dajcie ktoś inva

Sir Tomasz
05-08-2008, 12:02
Chcialbym dojsc do gildii NLN (Oczywiscie Fragi kochaja kazadum ^^) Muj nick w grze Sir Tomasz

http://www.tibiastat.pl/****Sir Tomasz.png (www.tibiastat.pl)

Plx msg me