View Full Version : 26 maja - Dzie? ...
... Matki ! Tak. To właśnie w tym dniu nasze kochane rodzicielki obchodzą swoje święto !
I właśnie dlatego z Mortiisem uzgodniliśmy, że taki news się przyda ! Żebyście o nich nie zapomnieli. W takim razie pamiętajcie o swoich mamusiach i pokażcie, że nie zapominacie o ich święcie.
Przgotujcie czekoladki, laurki (to dla tych młodszych), (wersja dla bogatszych) Porsche czy inne Ferrari, zabierzcie matki na obiad/kolację/podwieczorek czy na lody ! Wystarczy nawet zwykłe "Wesołych świąt mamusiu", aby na twarzy tychże kobiet zaistniał uśmiech.
Jeszcze raz apeluję ! Nie zapominajcie o ich święcie !
Pozdrawiam
Elvan
Oxidosiss
24-05-2008, 12:00
I pamiętajcie.. 25 maja moje urodziny ;] pozdro.
Pamiętajcie o matkach.
Boże forum przez takich moderatorów na psy spada, tylko Nixon konsekwentny a listka i splaxora podnieca dawanie warnów.
SiMiNa :P
24-05-2008, 12:01
Muszę kupić róże dla Mother :< Zara idę na Hero i wylootuję. O_O
A tak Rly, to na serio muszę kupić o.o Tylko gdzie? ;o Będzie trzeba iść daleko, daleko! :o
Wujek Margoth
24-05-2008, 12:01
Ja "dorzucam" się do tych życzeń!! Kocham moją mamę! =*=*
Moja mama jest zajebista :D
(I ma do mnie cierpliwość xP)
Moja Mama ma podwójne Święto :D
26 Maja obchodzi swoje urodziny no i Dzień Matki =P
Moja mama miała imieniny jeszcze ;D
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam na kuli ziemskiej! Wszystkiego!
Phoenix 3.0
24-05-2008, 12:40
Ja mojej Mamie 100 chicken feather, 50 honey combs, legion helmet.Pójdzie sobie do mięsnego i wymieni na czapkę :)
A tak na serio to jeszcze nie wiem co kupić :|
Knight@Kola
24-05-2008, 12:43
Wszystkiego Najlepszego dla Kazdej mamy na swiecie.
Lu$hOoOoOfy Cineq
24-05-2008, 12:50
Pff, widać kto tu gra, że trzeba przypominać o tym.
Pewnie też myślicie, że najlepszym prezentem na dzień matki jest PACC...
Haha jak zobaczyłem napis na czerwono, to myślałem, że to już dziś. Ja chciałem mamie rower pomalować ^^ bo do roboty nim dojeżdża..Ale po dłuższym zastanowieniu, chyba jej kupie jakąś bombonierkę ? oO
@up
Post w tym samym czasie ;D hehe
Ahh,
ale moim zdaniem taki news powinien powstać o godzinie 00:00 dnia 26.05 a nie tak przedwcześnie z 2'dniowym wyprzedzeniem a co do prezentu to właśnie się tak zastanawiałem czy nie kupić mamusi Rolls-Royc'a ale po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że taki prezent był by za ubogi więc chyba zostanę przy bombonierce i przy różyczce ; D..
Ja nigdy nie zapominam o 26 maja !!!
Dobrze że przypomniałeś niektórym graczom powiedzą coś miłego i mama da kaske na pacc
moja mamusia jest najlepsza. Słucha Tehno, Hip-Hopu i Pop. Poprostu da sie z nią pogadać o wszystkim !
Serdecznie Pozdrawiam Moją Mamę ! Jesteś Najleszą Mamą na Świecie ! xD
Likitiki
24-05-2008, 15:01
moja mamusia jest najlepsza. Słucha Tehno, Hip-Hopu i Pop. Poprostu da sie z nią pogadać o wszystkim !
Serdecznie Pozdrawiam Moją Mamę ! Jesteś Najleszą Mamą na Świecie ! xD
Oj Panie moderatorze proszę nie robić błędów.
@Topic
Ja mojej Mamusi kupie różyczkę :)
No, o mamach zapominać nie można. Swojej zakupiłem już balsam do ciała :P
Grence X.x
24-05-2008, 17:58
A JA SAM PAMIĘTAŁEM :D
Mama <3 :]
<><><><><><><><><><><><>
Miło,że przypominacie użytkownikom o tym święcie.
Sam bym zapomniał ;d
Oczywiście jakieś kwiatki kupie :_)
Gasnica69
24-05-2008, 19:42
Wystarczy nawet zwykłe "Wesołych świąt mamusiu", aby na twarzy tychże kobiet zaistniał uśmiech.
hahaha Wesołych Swiąt xD hahaha;d
Chyba wszytkiego najlepszego
[Elvan] Specjalnie napisałem "wesołych świąt". W końcu to nie musi być arcypoważny temat. Można powiedzieć coś "z jajem" ;>
xD Omf!!
Brawo Brawo.
NieBanujBerafita OKEY ?
24-05-2008, 20:04
I pamiętajcie.. 25 maja moje urodziny ;] pozdro.
Pamiętajcie o matkach.
Boże forum przez takich moderatorów na psy spada, tylko Nixon konsekwentny a listka i splaxora podnieca dawanie warnów.
Nixon ? Uzasadnij swoją wypowiedź.. :)
Dali Ci warna bo twoja wypowiedź była głupia "a ja mam urodziny 25maja" ... Dzisiaj jak Nande czy tam "Laska" <xD rl ziom Nande> zapytał się Listka czego on CIĄGLE jest afk, odpowiedział, że musi pracować bo taka rola modka (czy coś takiego xD.. Ale on poprostu 90% czasu robienia questu to on był afk). I nie gadaj, że mu liżę dupe, bo na poprzednim koncie to on mi właśnie wlepił bana ;).
Topic : A dobrze, że przypomniales xD. Polece po bombonierkę dla mamy xD.
Szyszka 2.0
24-05-2008, 22:24
(wersja dla bogatszych) Porsche czy inne Ferrari
Przyda się dla takich osób jak Neko ;) może zamiast kcc kupi właśnie Porshe :D
Patrykon
24-05-2008, 23:47
Przgotujcie czekoladki, laurki (to dla tych młodszych), (wersja dla bogatszych) Porsche czy inne Ferrari, zabierzcie matki na obiad/kolację/podwieczorek czy na lody !
Elvan
I krzesła :D (wersja dla hardcore'owcow)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.