View Full Version : Moje Wywiady [Kodex]
Ko0oDeeXiiiK
24-05-2008, 22:06
Dlatego że zrobiłem dużo wywiadów, a zrobię jeszcze wiecej m.in z Margothem i Layerem, Lalusiem
Robię tutaj ich spis, abym się nie pogubił.
Busst By me (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27792)
Nixon By me (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27534)
Listek By me (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27670)
Jamniczek By me (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=25518)
Nusultan Tudialkbai By me (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=22756)
User By me (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27860)
A właśnie, jeśli ktoś by chciał abym zrobił z nim wywiad no to pisać tutaj, Oczywiście wywiady robie z ludźmi ciekawymi, np. z catkiem. mam tu na myśli aby nie pisały osoby których nicki widzę pierwszy raz w życiu.
#Love
No z tobą na pewno nie, bo nie jesteś nikim ciekawym ; )
Drah z tobą bym przeprowadził chętnie :)
#Phoenix
Taak? A kto mi wchodził w dupę i błagał żebym mu doradzał z sprzętem ? "JAKOM KARE KÓPC KODEKS" co chwile żeś pisał dostałeś bloka i nara.
A i jeszcze jedno, kto prosił wszystkich o nry gg i jeszcze pisał " Zbieram numery gg fajnych osób" i prosił o nr Old Assasina
Zapytaj sie tygrysa czy Maila do niego wysyłałem... Nie..
Szefu widzę zazdrość zżera Cie : )
A tak w ogóle to dziecko milcz, bo Sallen to mój stary dobry zią ;)
A i jeszcze jedno, Jeśli robie coś dobrze to dlaczego nie mogę sie tym chwalić?
Siema Elo Witam Czesc =* Zrób wywiad z Tri Kóólem!! Ja z nim zrobiłem wywiad ale go nie opublikuje bo moje pytania są marne.. :< A ty pytania masz ciekawe.. ;d I ja bym proponował żebyś zrobił jeszcze wywiad z KoDeX'em.. xD Pozdrowionka.. :>
Phoenix 3.0
24-05-2008, 22:23
Wywiady ciekawe a szczególnie pierwszy ;d
Chcem rzebys zrobiy ze mno wywjad!11
Ja już czekam od wczoraj.. nie zrobisz go ?! Kodex pobudka ! xD
ps.. fajne wywiadziki i dlatego chce żebyś zrobił ze mną
Jeżeli chcesz zrobić wywiad z kimś mądrym, przystojnym to musiał by być to wywiad z moją osobą ^^ a tak ogólnie to masz bardzo ciekawe te wywiady.
[Nixon] Mądrym, przystojnym, oczywiście skromnym ^.^ xd
Love 2.0
24-05-2008, 23:18
Wiesz co KodeX? Żal mi ciebie, co z tego, że zrobiłeś tyle wywiadów? Ja zrobiłem taką samą ilość bo 5 i jakoś nie robie specjalnego tematu, a przecież słynę z nabijania postów...
A wywiadu raczej ze mną nie przeprowadzisz bo nie jestem ciekawy, chociaż jak chcesz.
Wiesz co KodeX? Żal mi ciebie, co z tego, że zrobiłeś tyle wywiadów? Ja zrobiłem taką samą ilość bo 5 i jakoś nie robie specjalnego tematu, a przecież słynę z nabijania postów...
A wywiadu raczej ze mną nie przeprowadzisz bo nie jestem ciekawy, chociaż jak chcesz.
Co żal dupe ściska, bo Kodex zrobił topic o swoich wywiadach.. ;< Jego wywiady wymiatają!! :>
Taki mały Offtop :<
Oxidosiss
25-05-2008, 10:40
O mnie zrób! xD
Nie no, pewnie nie ma takiej możliwości, bo mam mało postów i w ogóle jestem gorszy od innych :(
Co do twoich wywiadów, fajne pytania zadajesz i dlatego fajne wywiady wychodzą ;]
Phoenix 3.0
25-05-2008, 13:08
Haha nie udawaj ze zrobiles ten temat zebys sie nie pogubil.Poprostu chcesz zeby ludzie cie chwalili ze "jakie ty to robisz fajne wywiady"
Zal.byry
A i jeszcze jedno.Moge sie zalozyc ze polowa osob ktora napisala tutaj lub napisze nawet ich nie czytala tylko chciala nabic posta albo poprostu "lizac ci dupe"
I rozwalaly mnie twoje texty na GG.jak klnales na mnie i sie pytalem dlaczego tak mowisz odpowiadales-"Taki juz jestem"
Moge sie zalozyc ze taki nie jestes tylko poprostu probojesz zwrocic na siebie przez to uwage ...
#edit
Prosilem o nr. assasina?Hhaa chyba cie musk boli O.o
I ja Cie prosilem?Napisales "w wywal tego Athlona i ta 8600" czy jakos tak i napisalem poprostu co radzisz kupic.rzel.pyly oo
I co chwile pisalem?Pisalem do ciebie raz moze dziennie i to kurw8 za duzo?To WYPIE****** Smi**** i nie udawaj kozaka na necie bo Real taki na 100 nie jestes.I nawet gdybym prosil ite numery "fajnych osob" to widac do jakiego Ty sie poziomy znizasz.Odrazu szukasz jakis "brudow" na mnie.
To Ty myslisz ze robisz to dobrze i twoi prywatni "lizacze dupy" ..
Jak bym chcial to tez bym mogl je robic ale nie chce dostac moda przez to jak Ty Oo
Hm, dlaczego nie mozesz sie tym chwalic?Dlatego ze juz kilka osob wkurw** to twoje podlizywanie sie.
@.SnS.
Zal mi troche Ciebie tez.Z nikad pojawiles sie na forum i probojesz podlizac odrazu kodexowi i innym troche bardziej znanym osobom na forum.
Nie obchodzi mnie czy wysylales jakiegos maila.Zachowujesz sie jak dziecko ktore jest niedowartosciowane i chcesz zeby ludzie komentowali twoje "super" wywiady.Dlatego zrobiles ten temat.Nawet Splaxor to potwierdzil xD
Jak Ci nie pasowalo jak pisalem do Ciebie to trzeba bylo odrazu bloka dac.Takich "kolegow" jak Ty mozna na kazdym forum znalesc.
Haha nie udawaj ze zrobiles ten temat zebys sie nie pogubil.Poprostu chcesz zeby ludzie cie chwalili ze "jakie ty to robisz fajne wywiady"
Zal.byry
A i jeszcze jedno.Moge sie zalozyc ze polowa osob ktora napisala tutaj lub napisze nawet ich nie czytala tylko chciala nabic posta albo poprostu "lizac ci dupe"
I rozwalaly mnie twoje texty na GG.jak klnales na mnie i sie pytalem dlaczego tak mowisz odpowiadales-"Taki juz jestem"
Moge sie zalozyc ze taki nie jestes tylko poprostu probojesz zwrocic na siebie przez to uwage ...
Też uważam, że napisał temat po to, aby się pochwalić jakie on to wywiady robi. W sumie to jest kolejny, durny temat do nabijania postów.
Mimo wszystko Kodex ładne te wywiady robi. Trzeba mu to przyznać. Koleś ma łeb na karku.
=Aku$(^.<)
26-05-2008, 20:32
@Up: Ja moją trzymam na pośladkach ^.^
@Topic: Wiesz, albo przeprowadzisz wywiad z Aku$iem, albo na Mazurskiej'Pro będą Cię z ziemi zlizywać xD. Tak na serio, jakbyś chciał to do dyspozycji. Wywiady ogółem fajne.
Ales Thon
26-05-2008, 21:35
Czekam, aż zrobisz ze mną. <lol> xd
Wywiady fajne. Xddd
Zrób ze mną, Tri kólem, Sallenem, Mikielem, Arhadusem i będziesz dopry!11oneoneone
#2x down
Nie chce konfliktów bo zaczynam na Harmonii grać, więc morda w kubeł. -_-
Jadem toots
26-05-2008, 21:49
@Phoenix
probojesz
"brudow"
^^^^^^ ortografia rzondzi, nie?? Najpierw idź na korki z polskiego a potem pisz na forum...
Nawet Splaxor to potwierdzil xD
Po co to pisałeś? To xD?? Tak Cię to podnieciło, że musiałes dopisać to xD???
@topic
Wywiady fajne, ciekawe pytania i z fajnymi ludźmi. Podobają mi się, trzymaj tak dalej!
Oxidosiss
27-05-2008, 10:48
Czekam, aż zrobisz ze mną. <lol> xd
Wywiady fajne. Xddd
Zrób ze mną, Tri kólem, Sallenem, Mikielem, Arhadusem i będziesz dopry!11oneoneone
Pff, Kodex robi ze znanymi osobami z forum, Ci co potrafią coś zrobić lub coś zrobili.
Mikielem? Tobą? Sallenem? Bo co, bo piszecie w każdym temacie "żondzi" itp.?
z Tri Coolem może zrobić, a z Arhadusem bardzo by się przydało.
Mało się udziela, ale podobno dużo potrafi, chciałbym się troszke o nim dowiedzieć.
Kodex, zrób z Arhadusem, co do wcześniejszych wywiadów są nice, ale troszke więcej pytań plx.
@Down
Co ty, ja nawet bym wywiadu nie udzielił, bo nie jestem nikim znanym.
W ogóle zamknij pysk, na forum każdemu liżesz dupe i tyle ;s narka.
@.SnS.
Zal mi troche Ciebie tez.Z nikad pojawiles sie na forum i probojesz podlizac odrazu kodexowi i innym troche bardziej znanym osobom na forum.
Z nikąd? -,,,- Chyba nie srałeś. Nick mam inny bo mi poprzednie konta zbanowali więc siedz.. I nie podlizuje się nikomu.. -,,,-
@up
Kóóórwa.. -__- Widzisz żebym gdzieś pisał o jakimś wywiadzie ze mną? -,- A co żal Ci dupe ściska że Becio nie napisał żeby z tobą Kodex zrobił wywiad?
@Topic
Tre Cool!!!!
@Edit
@Down
Co ty, ja nawet bym wywiadu nie udzielił, bo nie jestem nikim znanym.
W ogóle zamknij pysk, na forum każdemu liżesz dupe i tyle ;s narka.
Kóórwa. Podłapałeś od Phoenix'a że niby 'liże dupe' i teraz powtarza.
Nie wiem kto liże dupe ale chyba nie ja. -,,- A zresztą nawet jak by to nie twój zasrany interes.. -,- Wypierdalaj =*
P.S. Bym zapomniał.. Ktoś Ci napisał już w topicu "Harmonia..." (Berafito~ chyba) żebyś nauczył się rozróżniać "lizanie dupy" od bronienia kumpla.. -,-
Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi (oraz pod natchnieniem psujka) zdecydowałem sie wyrazić swoje zdanie...
Temat jest zbędny, wole nie pisać dlaczego powstał... byłoby to obraźliwe :)
Dziwne jest to, dlaczego sie kłócicie. Temat powstał i tyle, pozostało tylko oceniać Jego wywiady, a nie wyrzucać mu to co zrobił...
Nie moge zrozumieć, dlaczego wywiady mają być z ciekawymi ludźmi, przecież nie znasz tych ludzi... Ci, którzy są skromnymi użytkownikami nie mogą mieć swojego "ciekawego" zdania? Są uważani za mniej ważnych? Gdyby nie oni, nie byłoby tego całego g***a :eek:
Jadem toots
27-05-2008, 22:39
Właśnie dzieci śmieci... spokój..! Jak Phoenix masz coś do KodeXa to się do niego nie odzywaj a nie kur....de nabijasz posty na bluzganiu KodeXowi...
@topic
Rób więcej wywiadów ;p Są świetne. Zrób ze mną xD <joke>
Jadem toots
27-05-2008, 22:40
Właśnie dzieci śmieci... spokój..! Jak Phoenix masz coś do KodeXa to się do niego nie odzywaj a nie kur....de nabijasz posty na bluzganiu KodeXowi...
@topic
Rób więcej wywiadów ;p Są świetne. Zrób ze mną xD <joke>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.