Lemon'ek
25-05-2008, 19:35
Reziq
Wulfgar von Cookie
Czesc, czy moge przeprowadzić z toba wywiad ?
Hmm, tak. :d
Wiec tak wszyscy mowia do Ciebie Wulf, a tak naprawde jak sie nazywasz, gdzie mieszkasz i ile masz lat?
Mam na imie Marcin, mieszkam w Koninie (Wlkp) i mam 16 lat :D
o.O mlodociany gracz:)
Mozna tak powiedziec :d
Co robisz w wolnych chwilach? Uprawiasz moze jakis sport?
Gram w koszykowke i czasami w pilke nozna :d
Wolny czas spedzam z przyjaciolmi ;>
heh
A powiedz jak tam idzie z nauka? Dobrze sie uczysz?
Na polrocze mialem srednia 4.5, teraz staram sie o pasek ^^
Mozna powiedziec ze jestes ambitny:)
Wiekszosc zapamietuje z lekcji, rzadko sie ucze.. :]
Ok, przejdzmy teraz do pytan zwiazanych z Tibia. Jak dlugo grasz na APO?
Na APO gram okolo roku.. z miesieczna przerwa spowodowana zgonem na rs'ie z eq :P
aha a czy jestes pierwszym ownerem Wulfgara?
Nie.. Nie kupilem go.. Sam zrobilem tutaj 690 ms'a o nicku Esende Mylffon, moze ktos pamieta? po czym zamienilemsie za Wulfgara na 666lvlu. Nienawidze jak ktos mowi ze kupilem postac..
Zamiana to prosta sprawa:)
A Ile czasu dziennie grasz na OTS'ie?
Hmm.. Zalezy od dnia.. W tygodniu wracam ze szkoly okolo 15 wiec gram jakies 3h, w miedzyczasie odrabiam lekcjeskillujac itp.. W weekend gram rzadziej bo wole spedzic czas z kumplami :D
Dlaczego wybrales taka profe,Knighta a nie np. Paladina?
Zamienialem sie bodajze w listopadzie [?] przed update dla sorca.. Wtedy knight byl najlepsza profesja i zawszechcialem nim grac, no i spodobal mi sie nick :P
heh nick mozna powiedziec orginalny:)
Podobno jakis 170rp na rl tibii go ma, ale coz.. Nie ja go wymyslalem ^^
heh nie wiem zobaczymy:)
Ale gra knightem musi byc monotonna wiec gdzie na tym lvlu najczesciej expisz?
Wbrew pozorom gra knightem jest ciekawsza niz expienie np sorciem.. Ladowanie 30k many napewno nikomu nieodpowiada.. Najczesciej expie na Bally, jesli sa zajete probuje na Queen'ach ^^
no tak:)
Powiedz co najbardziej wkurza Cie na Podkarpackim OTS? I czy masz jakies cele na apo?
Najbardziej na APO denerwuja mnie gracze, ktorzy kupili postacie na 1k lvlu+ i wywyzszaja sie tym.. Wbili postacia5 lvli i maja sie za kogos lepszego.. A co do swoich celow to mysle ze go osiagnalem.. 1k lvl i najlepsze eq na serverze.. :]
czyli mozemy juz wiedziec ze wykonales Quest of Destiny?
Taak, rowno na 1000lvlu. Za pomoc dziekuje mojemu Filipkowi ;** (Viskolveen) :d
A co powiedz o nagrozie magic mace jak sie nie myle jest to dobrze ze jest taka nagroda a nie inna?(np.lepszy sword/axe)?
Hmm.. Wiadomo ze przy moim skillu cluba (99) nie uderze tyle co przy skillu sworda (123), ale staram sie przezucic naclub, bo 1-reczna bron z takim atakiem sie przydaje ^^
Heh no tak czyli mozna powiedziec ze cieszys sie z nowego questu?
Mysle, ze tak.. Wkoncu to ostatni mozliwy do wykonania Quest na serverze :P
Czy chcialbys aby GM'owie wprowadzili cos nowego? Jakis quest? nowe czary?
Mysle, ze balans postaci jest wyrownany i nie nalezy juz dodawac nowych czarow.. Oczywiscie nie pogniewalbymsie gdyby dorzucono jakis nowy czar dla knighta, ale mysle, ze teraz jest dobrze..
A co do Questow.. Mysle, ze przydalby sie jakis nowy, bo gra po wbiciu 1000 lvla staje sie nudna i monotonna..
heh no tak:)
A czy masz jakiegos ulubionego GM'a/Tutora ?(bądz był ulubionym lecz już nie gra?)
Cenie Tygrysa za swoja prace, ktora wklada w utrzymanie servera. I co najwazniejsze odpisuje na raporty ipomaga kiedy wystepuje jakis problem ^^
heh A co powiedz o nowym Gm Adiosie I o nowych moderatorach forum? nie jest ich czasem zbyt wiele?
Hmm.. Adios wywiazuje sie ze swoich obowiazkow.. Mysle ze jest dobrym nabytkiem Mortiisa. Moderatorow jestzdecydowanie za duzo.. Narazie nie mam do nich zadnych zastrzezen :]
Heh tez sadze,ze jest ich zbyt wiele ale coz nie nam jest wybierac:)
Jeszcze pare pytan i konczymy:)
Ktora wyspa/miasto podoba Ci sie najbardziej?
Najwiecej czasu spedzam na Ankaros, znam je bardzo dokladnie, ale najciekawiej jest w City.. Te wszystkie walkipod dp.. Az sie chce grac :D
No tak :)
A co bys dodal w kolejnym update?
Hmm.. Napewno jakis nowy resp Bally, bo strasznie trudno teraz o ich resp. Najczesciej trzeba czekac w dluuugichkolejkach zeby poexpic.. :/
Zgadzam sie z toba bo ich jest stanowczo zbyt malo pare osób moze na nich expic.
A Jak znudzi sie tobie gra to masz zamiar sprzedac swoja postac?
Nie mam pojecia.. Mysle, ze ciezko by mi sie bylo rozstac z postacia, ktora gram tak dlugo.. ^^
Jesli mozna wiedziec Jak radzisz sobie z graczami, ktorzy wchodza Ci na resp, kradna loota lub wyzywaja, a Ty np.wykorzystales juz fraga i zabijajac nie chcesz miec red skulla? Ignorujesz ich? Straszysz tym ze padna pozniej? Powiedz.
Zazwyczaj wlaczam pk, bije do red hp i sami uciekaja :P Natomiast jesli to jakis twardy zawodnik to expimy razem..Wkoncu mu sie znudzi ^^
heh
No to juz Prawie koniec jeszcze 2 pytania:) Wiec zadam je w jednym pytaniu wolisz salatkie wazywna w chrupkim styropianieczy w miseczce plastikowej?
W miseczce plastikowej xDD
Masz jakies best Friend na tym serwerze?
Napewno znajdzie sie kilku.. M.in. Paulina, Zarexoholik, Viskolveen i wielu, wielu innych :P
heh
To juz koniec wywiadu. Jesli chcesz pozdrow znajomych z OTS'a
Pozdrawiam Pauline, Zarexoholika, Viskolveena, 1 ownera Demiza, 1 ownera mikiela, Pianke, Viki, Barta, Sarumara /kicaii'a, Greabona, Dark Devila, 1 ownera Netrina, Methods Mena, Ose the Knight i Saphire Jidu ^^
Równiez dolaczam sie do owych pozdrowien i Dziekuje za wyczerpujacy wywiad i zycze samych sukcesów na apo jak i w rl Zyciu:)
http://images34.fotosik.pl/265/40eb098a41705561.jpg (www.fotosik.pl)
Wulfgar von Cookie
Czesc, czy moge przeprowadzić z toba wywiad ?
Hmm, tak. :d
Wiec tak wszyscy mowia do Ciebie Wulf, a tak naprawde jak sie nazywasz, gdzie mieszkasz i ile masz lat?
Mam na imie Marcin, mieszkam w Koninie (Wlkp) i mam 16 lat :D
o.O mlodociany gracz:)
Mozna tak powiedziec :d
Co robisz w wolnych chwilach? Uprawiasz moze jakis sport?
Gram w koszykowke i czasami w pilke nozna :d
Wolny czas spedzam z przyjaciolmi ;>
heh
A powiedz jak tam idzie z nauka? Dobrze sie uczysz?
Na polrocze mialem srednia 4.5, teraz staram sie o pasek ^^
Mozna powiedziec ze jestes ambitny:)
Wiekszosc zapamietuje z lekcji, rzadko sie ucze.. :]
Ok, przejdzmy teraz do pytan zwiazanych z Tibia. Jak dlugo grasz na APO?
Na APO gram okolo roku.. z miesieczna przerwa spowodowana zgonem na rs'ie z eq :P
aha a czy jestes pierwszym ownerem Wulfgara?
Nie.. Nie kupilem go.. Sam zrobilem tutaj 690 ms'a o nicku Esende Mylffon, moze ktos pamieta? po czym zamienilemsie za Wulfgara na 666lvlu. Nienawidze jak ktos mowi ze kupilem postac..
Zamiana to prosta sprawa:)
A Ile czasu dziennie grasz na OTS'ie?
Hmm.. Zalezy od dnia.. W tygodniu wracam ze szkoly okolo 15 wiec gram jakies 3h, w miedzyczasie odrabiam lekcjeskillujac itp.. W weekend gram rzadziej bo wole spedzic czas z kumplami :D
Dlaczego wybrales taka profe,Knighta a nie np. Paladina?
Zamienialem sie bodajze w listopadzie [?] przed update dla sorca.. Wtedy knight byl najlepsza profesja i zawszechcialem nim grac, no i spodobal mi sie nick :P
heh nick mozna powiedziec orginalny:)
Podobno jakis 170rp na rl tibii go ma, ale coz.. Nie ja go wymyslalem ^^
heh nie wiem zobaczymy:)
Ale gra knightem musi byc monotonna wiec gdzie na tym lvlu najczesciej expisz?
Wbrew pozorom gra knightem jest ciekawsza niz expienie np sorciem.. Ladowanie 30k many napewno nikomu nieodpowiada.. Najczesciej expie na Bally, jesli sa zajete probuje na Queen'ach ^^
no tak:)
Powiedz co najbardziej wkurza Cie na Podkarpackim OTS? I czy masz jakies cele na apo?
Najbardziej na APO denerwuja mnie gracze, ktorzy kupili postacie na 1k lvlu+ i wywyzszaja sie tym.. Wbili postacia5 lvli i maja sie za kogos lepszego.. A co do swoich celow to mysle ze go osiagnalem.. 1k lvl i najlepsze eq na serverze.. :]
czyli mozemy juz wiedziec ze wykonales Quest of Destiny?
Taak, rowno na 1000lvlu. Za pomoc dziekuje mojemu Filipkowi ;** (Viskolveen) :d
A co powiedz o nagrozie magic mace jak sie nie myle jest to dobrze ze jest taka nagroda a nie inna?(np.lepszy sword/axe)?
Hmm.. Wiadomo ze przy moim skillu cluba (99) nie uderze tyle co przy skillu sworda (123), ale staram sie przezucic naclub, bo 1-reczna bron z takim atakiem sie przydaje ^^
Heh no tak czyli mozna powiedziec ze cieszys sie z nowego questu?
Mysle, ze tak.. Wkoncu to ostatni mozliwy do wykonania Quest na serverze :P
Czy chcialbys aby GM'owie wprowadzili cos nowego? Jakis quest? nowe czary?
Mysle, ze balans postaci jest wyrownany i nie nalezy juz dodawac nowych czarow.. Oczywiscie nie pogniewalbymsie gdyby dorzucono jakis nowy czar dla knighta, ale mysle, ze teraz jest dobrze..
A co do Questow.. Mysle, ze przydalby sie jakis nowy, bo gra po wbiciu 1000 lvla staje sie nudna i monotonna..
heh no tak:)
A czy masz jakiegos ulubionego GM'a/Tutora ?(bądz był ulubionym lecz już nie gra?)
Cenie Tygrysa za swoja prace, ktora wklada w utrzymanie servera. I co najwazniejsze odpisuje na raporty ipomaga kiedy wystepuje jakis problem ^^
heh A co powiedz o nowym Gm Adiosie I o nowych moderatorach forum? nie jest ich czasem zbyt wiele?
Hmm.. Adios wywiazuje sie ze swoich obowiazkow.. Mysle ze jest dobrym nabytkiem Mortiisa. Moderatorow jestzdecydowanie za duzo.. Narazie nie mam do nich zadnych zastrzezen :]
Heh tez sadze,ze jest ich zbyt wiele ale coz nie nam jest wybierac:)
Jeszcze pare pytan i konczymy:)
Ktora wyspa/miasto podoba Ci sie najbardziej?
Najwiecej czasu spedzam na Ankaros, znam je bardzo dokladnie, ale najciekawiej jest w City.. Te wszystkie walkipod dp.. Az sie chce grac :D
No tak :)
A co bys dodal w kolejnym update?
Hmm.. Napewno jakis nowy resp Bally, bo strasznie trudno teraz o ich resp. Najczesciej trzeba czekac w dluuugichkolejkach zeby poexpic.. :/
Zgadzam sie z toba bo ich jest stanowczo zbyt malo pare osób moze na nich expic.
A Jak znudzi sie tobie gra to masz zamiar sprzedac swoja postac?
Nie mam pojecia.. Mysle, ze ciezko by mi sie bylo rozstac z postacia, ktora gram tak dlugo.. ^^
Jesli mozna wiedziec Jak radzisz sobie z graczami, ktorzy wchodza Ci na resp, kradna loota lub wyzywaja, a Ty np.wykorzystales juz fraga i zabijajac nie chcesz miec red skulla? Ignorujesz ich? Straszysz tym ze padna pozniej? Powiedz.
Zazwyczaj wlaczam pk, bije do red hp i sami uciekaja :P Natomiast jesli to jakis twardy zawodnik to expimy razem..Wkoncu mu sie znudzi ^^
heh
No to juz Prawie koniec jeszcze 2 pytania:) Wiec zadam je w jednym pytaniu wolisz salatkie wazywna w chrupkim styropianieczy w miseczce plastikowej?
W miseczce plastikowej xDD
Masz jakies best Friend na tym serwerze?
Napewno znajdzie sie kilku.. M.in. Paulina, Zarexoholik, Viskolveen i wielu, wielu innych :P
heh
To juz koniec wywiadu. Jesli chcesz pozdrow znajomych z OTS'a
Pozdrawiam Pauline, Zarexoholika, Viskolveena, 1 ownera Demiza, 1 ownera mikiela, Pianke, Viki, Barta, Sarumara /kicaii'a, Greabona, Dark Devila, 1 ownera Netrina, Methods Mena, Ose the Knight i Saphire Jidu ^^
Równiez dolaczam sie do owych pozdrowien i Dziekuje za wyczerpujacy wywiad i zycze samych sukcesów na apo jak i w rl Zyciu:)
http://images34.fotosik.pl/265/40eb098a41705561.jpg (www.fotosik.pl)