PDA

View Full Version : Pochwa?y na Moderatorów.

User
25-05-2008, 20:42
Witam,
skoro jest temat 'Skargi na moderatorów (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27449)' to czemu nie miało by powstać 'Pochwały na Moderatorów' ?

Czy któryś z nowych Moderatorów zamiast ostrzeżenia zwrócił Ci tylko uwagę chociaż wiesz w głębi serca, że należało Ci się ostrzeżenie ?

Czy uważasz, że któryś z Moderatorów odpowiednio wywiązuje się ze swoich zadań i w pełni zasługuje na miano 'Moderatora' ?

Tylko w tym temacie możecie Pozytywnie się wyrazić o nowych Moderatorach

Pozdrawiam,
User.

Ps. Z góry przepraszam za użycie koloru ale to tylko dlatego, że chciałem podkreślić pozycje 'Moderator' żeby się wyróżniała od reszty tekstu.

Apeluję o kulturalne odpowiedzi...

Lista nowych Moderatorów :

Adios (http://forum.toproste.pl/member.php?u=8154)
Arhadus (http://forum.toproste.pl/member.php?u=4187)
Busst (http://forum.toproste.pl/member.php?u=5828)
Flama (http://forum.toproste.pl/member.php?u=9235)
Guest (http://forum.toproste.pl/member.php?u=1660)
Laluś (http://forum.toproste.pl/member.php?u=2954)
Mc Maciek (http://forum.toproste.pl/member.php?u=974)

[Splaxor] Tutaj proszę pisać tylko pochwały, a wszelkie skargi proszę pisać w tym temacie http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27449. Każda wypowiedź, która będzie zawierać negatywne zdanie na temat moderatora będzie odpowiednio "nagradzane" jako "nabijanie postów". Nie miejcie potem pretensji.

Oxidosiss
25-05-2008, 20:45
Busst i Nixon, jedyni porządni moderatorzy ( Do Pandory i Layera nic nie mam ), który najpierw zwrócą uwagę a potem dadzą upomnienie.
Nie wywyższają się ( w przeciwieństwie do Listka ) i nie robią tak :
Kumpel to mu warna nie dam. Myśle że są najlepszymi moderatorami w histori apo. Pozdrawiam.

collorado
25-05-2008, 20:50
Busst i Nixon według mnie to najlepsi modernatorzy :) A reszty dokładnie nie znam :D

SanSejSan
25-05-2008, 22:52
Na Forum nie ma żadnych dobrych moderatorów co niektórzy mają max 15 lat , którzy spędzają na Forum 15 godzin dziennie i myślą że będą lubiani i szanowani

Jak patrze na co drugi post jest podkreślony na czerwono przez moderatora to mnie krew zalewa , co drugi post jest edytowany przez moderatora i wytykane są błędy w poście , dla mnie jest to żalosne tym bardziej że to forum jest całkiem dobre , a raczej było.

Splaxor Totalny noobstwo , co drogi post widzę zakreślony na czerwono przez niego , i co drugi ma tą samą treść , człowieku to że dostałeś moderatora to nie znaczy że masz cały czas wytykać innym błędy ,

Na Forum każdy moderator pisze kulturalnie a w grze co chwile przekleństwo ,

Tygrys powinien wyje*** tych wszystkich moderatorów bo tylko zaśmiecają forum...

Pierdolcie sie ! JusH 3000Tysioce warnuw leci ! ojeje !

Jestem ich kolekcjonerem;*

Wrona
25-05-2008, 23:04
@up
A Ty widzę masz ponad 15 lat. Ci moderatorzy przynajmniej nie piszą "drógi"

"...co drogi post widzę zakreślony na czerwono przez niego" i nie powtarzają w kółko tego powyżej... Moim zdaniem jak na razie najlepszymi są, Nixon i Busst.
Zauważyłem jeszcze, że Layer chcę być jak najlepszy, ale mu to nie wychodzi. W 1 temacie widziałem kilka pod rząd edytowanych przez niego postów na czerwono, staje się to irytujące. A do reszty nie mam zastrzeżeń itd. Wywiązują się dobrze.

Psujekbanned
25-05-2008, 23:22
Och, och

Nje kuććje śje bo nje ładnje!

Mojim zdanjem naj bardźej wywjonzóje śem Nixon.
No bo on pisze sobje wszystko dobże i buenduf nie popeunja tesz.
Na foróm jes stanofczo za dórzo modernatoruf bo siem robi zamjeszanie :/

Wienkszoś modkuf to som czopy bo po prostó nje ómiom wykonywadź fónkci modka foróm i trohe rzal siem robi jak siem czyta co onji piszom :(

Dobże ruzniesz spisujom siem Busst i Guest.
Morzna o nih powiedźeć to samo co o Nixonie :D:D

Pozdrafiam waz serdecznje i rzycze.... nie, nie rzycze, mósicie bydź tacy jestesicie teras bo inaczei czarno widzem to foróm.

#Edit

Zauważyłem również że Splaxor bardzo dobrze się spisuje.
Dostałem od niego dwa ostrzeżenia ale co tam :D Należało mi sie :PP
A Ty SanSejSan lecz się na nogi, bo na głowę za późno ;) Pewnie dał Ci warna/bana i płaczesz... ohoh ;<

Vrangsinn
26-05-2008, 08:54
Busst - co prawda, dobrze gada, zamyka tematy, ale nie daje warnów przez co jest lubiany
Listek - Coś mu nie wychodzi, ale się stara
Splaxor - Koleś dobry... Jest przeciwieństwem busta, przez co nikt Go nie lubi ^.^. A jak rozmawiałem z nim na gg.. W porządku koleś.

Sansejjanowi warn za nabijanie postów się należy.

Splaxor Totalny noobstwo , co drogi post widzę zakreślony na czerwono przez niego , i co drugi ma tą samą treść , człowieku to że dostałeś moderatora to nie znaczy że masz cały czas wytykać innym błędy ,

.SnS.
26-05-2008, 12:55
Pochwały na Moderatorów? ;O Według mnie na pochwały zasługują Layer i Nixon. Reszta, może nie wszyscy no ale większość chcę na siłe się pokazać..
Napewno jakiś moderator też się dobrze spisuje ale żadko jestem na forum i tego niezauważam.. ;>

Rybka
26-05-2008, 13:59
Pochwalam Splaxor za to że dał mi słusznie Warna
Pochwalam Nixona za swoją prace i Apo Client ;d
Pochwalam Elvana za Wszystko ;] Poprostu nadaje się ;]
Pochwalam Laluś za śmieszny nick ;d
Pozdrawiam ;]

Żałosny Ogórek
26-05-2008, 15:08
Chciałem pochwalic moderatora Busst'a.
Widac ze zna się chlopak na robocie. Jest sprawiedliwy jak dotychczas.
Aby tak dalej ;]
Mile zaskoczył mnie Arhadus.

Tetti
26-05-2008, 15:08
#edit
Zdałem sobie sprawe, po przeczytaniu jednego posta... ARHADUS ! To jest to- znakomity wybór. Żeby jeszcze nie był taki sztywniak..
Busst, Nixon, Mc Maciek- pomagają, widać ich wypowiedzi, reszta sie nie udziela ale poparłbym też Elvana, Layera, Pandore(gdyby nie te błędy ortograficzne!)..
Nie żebym coś miał do reszty, ale jak patrzę to tylko oni wywiązują sie ze swoich obowiązków najlepiej jak mogą. Mam nadzieję, że dadzą sobie rade i po dwóch miesiącach nie będą wchodzić na forum, na przysłowiowe '5 minut'.
Aaa- żeby nie było to nic nie mam do reszty, po prostu nie są dla mnie najlepsi tj. nie mam o nich zdania.. niech nikt nie czuje sie urażony.
GL & HF, krzyż na drogę. Spierniczam. Pozdro.

Chir
26-05-2008, 15:50
Busst, Layer, Elvan, Nixon, Mc Maciek - oni w 100% mogą być.
Reszty nie znam więc nie będe się o nich wypowiadał.

PewienTaki
26-05-2008, 16:42
Jestem gotów pochwalić tylko Elvana, że od roku~ świetnie mu idzie moderowanie.

A propos tego forum i Ciebie:

http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=26523

Sorry ; o ale zajebiście jest pisać na tym jakże zajebistym forum xd.

Więc właściwie po co zakładasz masę kont?

Pele
26-05-2008, 20:08
Ja moge dac pochwale dla kazdego z tych moderatorow chociarz dali mi 3 warny
za co wiec pochwaly??

Za to ze marnuja swoje zycie <Rotfl>
moze lubia ,moze chca miec wladze [chociarz na forum] bo w zyciu ciezko ;P
nie mnie to oceniac :)
S,P,Tygrys znalazl losi i robia robote za nich a on sie opierdala xD

Czekamy ktory moderator sie wykruszy jako pierwszy. Jestem ciekaw.

SzalonO.oki
26-05-2008, 20:30
Najbardziej przypadł mi do gustu Nixon. Dlaczego? - Czytając rożne tematy na forum dochodzę do wniosku, że zachowuje się w miarę normalnie, tzn. upomina za drobne przewinienia itp.

Sasha
26-05-2008, 20:52
Busst i Nixon według mnie to najlepsi modernatorzy :) A reszty dokładnie nie znam :D

Nie wiem po co ten temat, skoro tu będą chwalić sami znajomi modków z servera.

Nixon - długo czekał na tę posadę
Busst - wydaje mi się być dobrym modkiem
Elvan - miał wcześniej doświadczenie jako modek

Złego słowa o nikim nie powiem, bo jak dotąd nie dostałem ostrzeżenia ^^.

Mortiis lub Tygrys, w zależności, który zajmuje się rekrutacją nie powinien sugerować się wypowiedziami graczy.

GladeQ
26-05-2008, 21:21
Elvan - on juz jest w tym fachu długo xD i dobrz emu to wychodzi xDDD
Splaxor - niektóre nooby go nie lubią, bo stawia warny za nic... Ja uważam, że jest wiele powodów dla których warto im stawiac warny xDD Bardzo dobrze się wywiązuje ze swoich obowiążków
Listek - Może za dużo się nie udziela ale jak juz cos napisze to mądrze i z sensem xD
Busst - Stara się i mu to dobrze wychodzi xD
Mc Maciek - j/w

Sirun
26-05-2008, 21:28
Pochwała dla: "Laluś'ia"
Świetny Mod ! Wszystko wytłumaczy bądź wyjaśni :)

Pallseka
27-05-2008, 15:00
Moim skromnym zdaniem najlepszymi motkami sa Nixon, Arhadus i Busst.
Nie nabijają postów i nie udają się za wyższych!
Mimo, że Nixon dał mi warna pogodziłem się z tym. Nie wyzywałem go od niewiadomo czego.

Destroyer Pall
07-06-2008, 13:59
Nixon
Spoko koles nie naduzywa swojej pozycji.
Dostalem pkt karny za avart nie wiem dlaczego sie komus nie podoba ? ...
Niby jest obrazliwy

Pozdro
Sys3k

VeEnNiRr
07-06-2008, 16:01
Według mnie Nixon the best. Po prostu innych nie znam. Z postów już nie lubie Listka. Nixona chwalę za APO aplications i za to, że daje słuszne warny i bany. Mam o nim wyrobione zdanie ;)

#edit
Mc Maćkowi dziękuję za calculator
#edit2
Guest daje niesety słyszne warny :/
Layer wydaje się być fajny koleś

Plener123
13-06-2008, 21:18
Nixon-Stara sie jak może.Narazie jak widze bardzo dobrze to wychdzi.
Splaxor-Ostatnio trochę go poznałem :) po jego wypowiedziach widać,że "fajny" człowiek.
Mc Maciek-Jak Nixon stara się i mu to wychodzi.Wkońcu zrobił elegancki kalkulator.

Bald Drah
18-07-2008, 19:33
Grom widzę, że tamten temat z twoim pożegnaniem został zamknięty. Szkoda bo chciałem ci napisać kilka słów prosto od serca. Byłeś dobrym GM. Niestety, byłeś. Chciałeś odejść to dobrze bo na każdego z nas przyjdzie pora, ale pożegnałeś się z Nami w żałosny sposób.

Mylisz się "kolego" (jak sam widzisz kolego jest w nawiasie co pokazuje, że to była taka ironia). Scorpion był, jest i będzie legendą serwera. Każdy kto go znał to będzie o nim pamiętać. Jak ktoś powie "Scorpion" to nikt nie będzie się zastanawiać kto to był? Co on robił? Tylko będzie wiedział, że była to osoba dorosła, dojrzała, pełna pomysłów, pomocna i potrzebna. Scorpion jest zupełnym przeciwieństwem ciebie. Jak ktoś zapyta o "Groma" to będą mówić, a to ten co banował za free. Widzisz? Nie powiedzą to GM tylko "to ten".
Nie wspominaj nawet o cudownym Scorpionie bo nie dorastasz mu do pięt. Musiałbyś urodzić się siedem razy, aby zapracować na taki szacunek jakim My gracze go obdarzyliśmy, dziękuję.

Może kiedyś miałeś ochotę być GM'em, ale po dłuższym czasie zaczynało ci sie nudzić. Jak już nie miałeś ochoty na dalszą współpracę to trzeba było wcześniej oddać niebieską pelerynkę. Zrobiłeś show wokół siebie i odchodzisz w złym stylu. Nikt nie będzie pamiętać co dobrego zrobiłeś tylko każdy będzie wiedział jakie błędy popełniałeś. W ciągu ostatnich 24h jedyną dobra decyzją jaką podjąłeś było twoje odejście z serwera. Szczerze nie sądziłem, że będę się cieszył z odejścia GM'a, ale muszę przyznać, że tym razem tak jest.

To chyba wszystko. Zauważ, że nie pisałem słów ci, twoje z dużej litery. Piszę tak wtedy kiedy do osoby mam szacunek, a mój szacunek do ciebie jest bliski zeru, ale to nie oznacza, że jest na poziomie dodatnim.

Wiem, niektórzy powiedzą, że nie mam racji, ale Ci, którzy nie liżą ci pupki zgodzą się z moją opinią na twój temat.

Mimo wszystko życzę wiele sukcesów w dalszym życiu.

@Fee conte

Akurat wtedy kiedy Grom dawał te śmieszne bany to obserwowałem Game-Chat. Grom przeklinał i jeden koleś mu powiedział, że sam przeklina, a banuje ludzi, którzy napiszą Ku*wa. Rezultat? Ban na 1.800h czyli 75 dni. Potem Cineq wyraził się wulgarnie. Rezultat? Nic. Potem koleś napisał Gromowi: Grom jesteś żałosny bo sam przeklinasz, a innych banujesz. Rezultat? Ban na 1.800h czyli 75 dni, więc weź nie pisz głupot. Za jedno przekleństwo ban na 75 dni? Nie raz na pewno każdy z Nas przeklinał i każdy miałby dostać ban na 75 dni to byłoby fatalnie. Grom nie kierował się regulaminem tylko swoimi kolegami. Szkoda, że nie robiłem SS mogłyby sie przydać w tym momencie. Przecież to normalne, że go bronisz, ale ja swojego zdania nie zmienie. Nie mam słów, ponieważ tej sytuacji nie ma już po co komentować.

@Grom

To zrozumiałe, że się bronisz. Piszę to co widziałem i po raz kolejny żałuję, że nie robiłem SS. Używałeś wulgaryzmów jako przecinki. W kilku wypowiedziach było po dwa lub trzy takie przecinki. Miałeś spama, ale osoba, która powinna świecić przykładem niewytrzymała nerwowo. Jeżeli ciebie wyzywają to ich banuj bez słowa bo używając wulgaryzmów zniżasz się do ich poziomu, a nie wyglądasz na głupiego. W sumie jak już masz problem z opanowaniem emocji to czas odejść. IDEALNA decyzja.

Co do Exoda to on też miał swoje wyskoki, ale go cenię za to, że był konsekwenty i nie obchodziła go krytyka innych. Nie kierował się zdaniem przyjaciół i znajomych. Ty jesteś przeciwieństwem Exoda. Widzisz? Kolejna różnica została znaleziona przeze mnie. Jeszcze troszkę pomyślę i okaże się, że jesteś przeciwieństwem każdego z GM'ów.

Widzę, że opis kierujesz sam do siebie. Samokrytyka też jest ceniona.

Ja też jestem przeciwieństwem większości Moderatorów bo jako jedyny z tego co widzę odważyłem się napisać kilka słów. Na pewno kilku ma ochotę napisać swoje zdanie, ale się boją. Ja się nie boję napisać tego co myśle i chętnie na RL powiedziałbym ci to samo co napisałem tutaj.

@Listek
Brawo. Drugi Moderator co ma jaja.

Widzę że nie jesteś lizodupem. Piszesz to co sądzisz. Brawo dla Ciebie. I za to Cie szanuję brawo .... NIe za to że krytykujesz Groma, ale za to że masz własne zdanie
do Groma A ten twój podpis See You Neo Kids- Takich to w rodzinie szukaj...Taka prawda

NeNe
18-07-2008, 23:11
Najlepsi moderatorzy to:
1.Nixon- pochwalam go za pięknego Apo Klienta
2.Elvan- ma najstarszy staż jako moderator
3.Mc Maciek/Listek/Busst- pomagają w trudnej sytuacji

Bald Drah
07-08-2008, 08:20
BRAWO DLA ELVANA!!!
Dąży do końca sprawy, stara się jak najbardziej i jest dla mnie najlepszym modem na *****nie że liże dupsko, ale to mi się podoba szuka dowodów, pokazuje, walczy do końca)

Crayon
07-08-2008, 17:41
Ja chciałbym pochwalić Elvana i Layera, którzy w trudnych chwilach dla Forum(hack Pandory itd.) byli z Nami i odbanowywali nasze konta.
; *

[Guest] A Ja ? ) =

Nie bij

Dann
13-08-2008, 12:27
A ja chcę pochwalic Guesta który mnie odbanował mnie oraz Lalusia za zdjęcie warna:)
To tyle;P

DobraForma
13-08-2008, 12:56
Layer ;)
Spoko koles,super kontakt ;)
duzo mi pomogl i teraz czekamy na rozpatrzenie sprawy ;)
Pozdro
Dobra Forma

Cryer
30-08-2008, 00:26
Wielki MEGA HIPER plusior dla Bussta bo należał mi sie warn a dał tylko ostrzeżenie bo wie jakie to dla mnie ważne zeby mieć czyste konto. Tylko Listek to zepsuł... Pozdro dla niego! ,,|,,(^^),,|,,

OddajViseka:/
30-08-2008, 00:40
Oczywiście, że Mk Macjek.

Lubje go, jak majtki wrzynające się w krok:<

Grulix
30-08-2008, 10:36
Zdecydowanie Mc Maciek i Splaxor. Najlepsi moderatorzy.

A i z listy moderatorów powinieneś usunąć Nixona, Layera i Pandore.

Wrobel
08-10-2008, 16:03
Pochwała dla Mc Macka, szybko i bezproblemowo pomógł mi, za co daję mu wielki plus. Polecam

DawajBanaBerafitowiKozaku
08-10-2008, 16:10
jedynym dobrym modkiem jest tygrys, a byl elvan .. ;)