View Full Version : Prezenty na Dzie? Mamusi
W tym temacie piszcie co daliście swoim kochanym Mamusiom na ich święto.
[Ironia On] Ja swojej Mamie jako prezent dałem Ferrari (Elvan to sugerował w Newsie :>) niestety tylko Ferrari bo na Porsche zabrakło mi kieszonkowych :<[Ironia Off]
A na serio to kupiłem duża bombonierkę oraz takiego ładnego kwiatka doniczkowego. Wiem, że to może nie dużo ale liczy się gest
@Edit:
Niech jakiś Admin poprawi nazwe z "Prezendy" na "Prezenty"
@Edit2:
Dziękuję za poprawienie :*
[Elvan] Nie ma za co. xD
NieBanujBerafita OKEY ?
26-05-2008, 11:07
[QUOTE=Ikki;235775]Wiem, że to może nie dużo ale liczy się gest
[QUOTE]
No właśnie :P Liczy się gest ;>.. Ja właśnie lece kupię mamie bombonierkę czy coś takiego :)
Ja kupiłem czekoladę :) liczy się pamięć. Mama się ucieszyła bo przeważnie zapominam xD
Mojej mamie niestety musiałem złożyć tylko życzenia sms`em ponieważ jest zagranicą ale jak to wszyscy mówią
liczy się gest
Z waszej strony bardzo dobrze, że pamiętacie o tak ważnym dniu mam nadzieję, że na tym forum nie znajdzie się osoba, która zapomniała o Dniu Matki
*Poziomek*
26-05-2008, 12:32
Mamie wcale nie musicie kupować drogich prezentów!
Wystarczą dobre chęci!
Ja złożyłem mamie życzenia i dałem jej wielkiego całusa w policzek ;pp
I mama była zadowolona bo nie zapomniałem , a ja często zapominam o różnych rzeczach.
xD Lukki xD
26-05-2008, 14:05
TAK! Porządny buziak wystarczy :)
No, ale i tak trzeba coś kupic, bomboniera i zestaw kosmetyków ;D
u mnie to standard : Bukiet składający się z 3 małych różyczek i gorące życzenia, które się należą.
Aha no i jeszcze "skarpetka" na telefon ;P
1 mała róża = 3,50zł
2 duża róża = 9zł
Raffaello = 11,80zł
myślę, że wystarczy ; o na nic więcej pieniędzy nie miałem no i do tego złożyłem życzenia ^^.
Słowa, słowa i jeszcze raz słowa ;-). Aktualnie nie mam kasy na prezent, bo zrobiło się ciepło, więc co chwile imprezy, dlatego złożyłem ładne życzenia, uściskałem i buziak ;-).
Btw. Dzisiaj, jak powiedziałem koleżance: "wszystkiego najlepszego", to popatrzyła na brzuch i się zapytała, czy jej rośnie ; p.
Sea Ranger
26-05-2008, 14:57
Ja kupiłem róóóóżę :) oraz ulubione delicje mamy i karteczke :D A była najbardziej zadowolona z tego, że poprawiłem Fizykę :> No i.... oczywiście życzonka + buziak :]
SzalonO.oki
26-05-2008, 20:27
Osobiście kupiłem róże, a następnie zaprosiłem mamę na obiad do restauracji. Widać, że była zaskoczona ;o
Oxidosiss
26-05-2008, 20:28
Ja tam róże kupiłem ;] I mama była zadowolona :P
Ja jako prezent podarowałem mamie bukiet jakiś kwiatuf :p Nawet nie wiem jakich :rolleyes:. Ale nie to jest ważne :p Ważne, że nie zapomniałem i ładnie pachną i Mama się cieszyła.
No ja dałem.. a raczej powiedziałem życzenia. Kasy nie mam aktualnie, więc kicha. Ale i tak była ucieszona. :o
pogromcaszczurow II
26-05-2008, 20:38
A moja mama przesiaduje w Niemczech , więc bez prezentu... Jedynie życzenia przez Telefon ;<L
Ko0oDeeXiiiK
26-05-2008, 20:46
Kwiatki już wczoraj dałem przed wyjazdem do Pzn ; )
I oczywiście życzenia, no i nie obeszło się bez buziaczka :D
Jakiegoś dziwnego kwiata.. xD Chój wie co to za model.. Ale się podobał.. No i życzenia =*
Wojo Devil
26-05-2008, 21:46
No ja złożyłem życzenia i dałem kwiatka(róże) i czekolade ;d
I była hmm...jak to sie mówi...happy ;p xD
salata sorc
26-05-2008, 22:39
ja tam dalem taka fajna figurke pieska i ptasie mleczko ;pp i calusa rzecz jasna :D i mama byla zadowolona bo slaba pamiec mam
Psujekbanned
26-05-2008, 22:50
Mamusia dostała różę, jakieś czekoladki i oczywiście gorące życzenia ;)
Majorek 997
29-05-2008, 23:22
ja nic nie dalem bo by bylo waste............................................
ofc joke zal.org
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.