PDA

View Full Version : Czy warto kupi? na allegro 2kcc?

Pietrass2008
26-05-2008, 22:37
Witam mam pytanie czy warto kupować 2kcc na allegro bo czasami te początkowe 3cc nie wystarczą a np na Sova a czasami na Sprite wanda albo jakiś hełm itp :confused: nikt sie nigdy nie chwalił że kupił sobie 2 kcc ale napewno dużo osób to kupiło :cool: a co wy myślicie na ten temat??

no tak ale jak ktoś nie ma wery god kumpli to co ma zrobic ?? pałętać sie po depo i prośić pliss 2cc prosze ja po hacku ?? ha ha :)))

Dobra to nie dla mnie to 2kcc tylko takie pytanie na forum żeby ci wszyscy którzy chcą kupić 2kcc na allegro mogli poczytać i zdecydować :p Atak na marginesie ja miałem farta bo koleś zostawił bag a w nim: demon helmet dsl blue robe 15cc...
[Splaxor] Trzy posty zostały połączone i otrzymujesz warn za "nabijanie postów".

salata sorc
26-05-2008, 22:54
ja nie jestem allegro kidem zeby kupowac rozne rzeczy na allegro obecnie mam juz 1,2 kcc uzbieralem z ms no a uzbro mam od znajomych na start mialem dosc slane i wkoncu doszedlem do dobrego wiec ja uwazam ze nie warto kupowac kasy poniewaz i tak przepanie

no widzisz juz masz kase na start lub uzbro bo ja nie doradzam kupowac wkoncu bedzie ze allegro kid wiec nie radze ale jak ktos naprawde musi to jego sprawa
[Splaxor] Dwa posty połączone i upomnienie za "nabijanie postów". Opcja edit istnieje i na tym forum.

Kapitan Alkohol
26-05-2008, 22:58
Jeśli chcesz byc tak zwanym "dzieckiem allergo" to kupuj co chcesz ...

Rybka
26-05-2008, 23:06
Ale człowiekowi powiedzialiści ja ci powiem :
Chcesz aby się z ciebie nabijali textami : Allegro kid < To kupuj >
Po 1. 3 cc na początku to jest dużo. Po co ci więcej ?
Chyba na 15 levelu się "Aola" Nie nosi bo i tak nic ciekawego na sobie nie masz.
Więc się totalnie nie opłaca ;]
A później to idziesz kupić Pallem speary Sorcem/drutem S wanda kupujesz
A Knightem kupujesz pierwsze lepsze bronie ;]
Idziesz expisz na cyc dragi Hero bk demony orschabale itd...
I zarobisz te swoje 2 k cc za DARMO ;]

*Poziomek*
27-05-2008, 09:12
Jak chcesz kupić to kup ;p
2kcc tanie jest więc mało stracisz
A wy wszyscy co macie do tego ,że chłopak chce sobie coś kupić na allegro?!
Ma kasę to niech kupuje, założę się ,że na pewno kilku osobom którzy się tutaj wypowiedzieli rodzice nie pozwolą wydawać kasy na gry...

@Rybka
A jaka wersja klienta ma być do twojego OTSa?
Bo mógłbym mapkę pomóc robić
Pisz na PRIV bo GG mi się zepsuło nawet jak kilka rasy ściągnę :mad:
Chyba ,że coś sie naprawi to moje GG :253529

Clue
27-05-2008, 09:55
boshe co za debil jaki żal mi takich jak Ty "czy opłaca sie kupic 2kcc na allegro "Żal mi Cie sam sie dorobisz nic nie będziesz musiał kupowac :D

Splaxor
27-05-2008, 10:10
Ja uważam, że kasy na Allegro się nie opłaca kupować, ale z drugiej strony lepiej kupić dziś niż jakiś rok temu gdzie 1kcc kosztowało 10 złotych.

Osobiście bym za 10 złotych kupił komuś PACC bo można nawet zarobić 3kcc, ale z własnej zarobionej kasy ejst większa radość, więc sam się zastanów.

Deragon
27-05-2008, 10:31
Jak chcesz to kup.Tzn. np. jeżeli brakuje ci troche kasy do jakiegoś armora/shielda To sobie kup : P

Tak jak mówi up

Teraz się bardziej opłaca ,niż kiedyś (Jestem ciekaw,jaka cena będzie za pół roku : P )

Ale raczej jestem na tak :> (choć sam nigdy nie kupowałem ,bo mi kasa nie była
potrzebna).

Pozdro

Wiceps-Biceps
27-05-2008, 10:49
Moim zdaniem dla nowych warto kupić chociażby 1kcc. 5zł to nie dużo. Idziesz do mamy, taty, babci i np. pytasz się czy da 5zł? Albo robisz zakupy i zostaje reszta. 1kcc to dużo. Będziesz miał dobre eq: mpa, eleven legs, great shield, sprite wand/sov/sca/thunder hammer, demon/golden helmet itp. Jeżeli jesteś palladynem możesz zakupić za 10zł i będziesz miał dodtkowo crystal arrows. Zostanie na manasy, uhy, sd i nie będziesz robić tak jak 99% apo. 'Plix 2cc na aol'

Oxidosiss
27-05-2008, 10:53
@All up ( oprócz Wicepsa )
Wy jesteście pojebani..
Albo macie 12 lat i nigdy nie kupowaliście na allegro bo matka wam nie pozwala, albo zazdrość zżera.
Ja kupuje gry narty itp. na allegro, też jestem allegro kids? Wy myślicie że po co jest allegro, żeby tam kupować.
@Topic

Ja polecam kupić, dużo lepiej by Ci się grało, mógłbyś przyjemnie spędzać czas na armii expiąc sobie, a nie prosić w dp o 5 cc.
Pozdro ;]

VaReZ
27-05-2008, 11:47
3 cc napoczatku spokojnie wystarczy :d wbijasz na dwarfach 25 lvl i na guardach możesz spokojnie kase zarabiać a za te 3cc kup uhy :d a o eq sie nie martw bo z questów szybko sie dorobisz np. demon boss quest i 10cc jest ;d