View Full Version : Sunrise Hope vs. Maradona
Sunrise Hope
27-05-2008, 10:14
http://www.speedyshare.com/987814159.html
09:18 Maradona: a co sl lubisz tracic
10:04 You see a dead human (Vol:8).You recognize Maradona. Zabity przez a zombie.
10:07 You see a dead human (Vol:8).You recognize Maradona. Zabity przez a zombie.
10:10 You see a dead human (Vol:8).You recognize Maradona. Zabity przez a zombie.
10:10 Maradona: od rana peha mam
Walka dwóch sorków o tym samym lvl jest nudna, ponieważ wystarczy Wand + 2 szybkie czary ofensywne.
Filmik nudny, a świadczy o tym czas. Ponad 5 minut na 3 starcia to zbyt krótko.
Wolę walki pomiędzy knightem, a palkiem. Sorc i druid odpada.
Pallseka
27-05-2008, 10:26
@up
Zgadzam się w 100% !
@topic
Kto szybciej wciśnie 2 UE ten wygrywa to nie jest pvp tylko zależy od szczęścia.
Coż no ale gratuluje ci ubicia mary 3x.
Jan Pan Banned
27-05-2008, 10:27
Sunrise~ jak juz krecisz filmik to wylacz tego Anarchy bota.
Żałosny jestes. Chwalisz sie filmikiem z Botem. Sam sibie Wje***** Anarchy 100%.
@up
czemu tak myslisz?
@topic
kto szybciej walnie spam ten wygrywa ? ;c
Jan Pan Banned
28-05-2008, 17:50
[QUOTE=VaReZ;236303]@up
czemu tak myslisz?
Ja tak nie mysle tylko ja to wiem :) Sam jade na tym Bocie, ale zeby sie tak poniżyć i jeszcze filmik nakrecic jak sie gra na bocie to musi byc totalny obłęd ;P
Zobacz jak Sun~ sie manasuje co pisze nad Default :P
@up
Ja tam nic nie widze zeby na default cos pisalo??
Co tam pisze niby?
@topic
Ja uwazam ze taki pojedynek nie ma sensu bo nie pokazuje czy sie ma dobre pvp tylko kto ma lepszy reflex.
Cos sie szybko manasujesz i tak jakos dziwnie wybierasz manasy do manasowania...
Jan Pan Banned
28-05-2008, 22:15
@up
Ja tam nic nie widze zeby na default cos pisalo??
Co tam pisze niby?
@topic
Ja uwazam ze taki pojedynek nie ma sensu bo nie pokazuje czy sie ma dobre pvp tylko kto ma lepszy reflex.
Cos sie szybko manasujesz i tak jakos dziwnie wybierasz manasy do manasowania...
Dziwnie wybiera manaski, Bot je wybiera a nie on. Czlowieku popatrz co pisze nad default.
Majorek 997
28-05-2008, 22:18
@up
Zgadzam się w 100% !
@topic
Kto szybciej wciśnie 2 UE ten wygrywa to nie jest pvp tylko zależy od szczęścia.
Coż no ale gratuluje ci ubicia mary 3x.
dojebales.........
nie raz mialem 600+ ms i klepalem sie z 700+ msem i go rozjebalem czmeu?
bo na poczatku wystarczy sie only uhac a potem juz tylko ciszniesz na spama ile wlezie i sie nie wyuha ...gz sunrise ...........to tylko kwestia pvp ; >
pamietasz jescze jak rs wbilem na Mazurze?; O
*Myssqa*
29-05-2008, 20:48
Walka dwóch sorków o tym samym lvl jest nudna, ponieważ wystarczy Wand + 2 szybkie czary ofensywne.
Filmik nudny, a świadczy o tym czas. Ponad 5 minut na 3 starcia to zbyt krótko.
Wolę walki pomiędzy knightem, a palkiem. Sorc i druid odpada.
Yyy,Walka dwóch sorków? Sunrise Hope to druid ale nie sorc xd.
Dobra nie bede juz poprawiał bo podobne profesje i tez sie szybko ubijają ; p
Bravo Sunrise,ładnie poszlo chociarz krótko a nawet bardzo,
Nieraz to wymiatasz ; D
[Splaxor] Sorc czy druid, jak zwał tak zwał :) Profesje w miarę podobne. Z tego co wiem to ED się mocniej leczy, ale hity nie wiem kto ma większe :)
Jan Pan Banned
29-05-2008, 21:46
Splaxor Ja gram Druidem i wiem kto wiecej bije. Sorc bije wiecej i to duzo.
Druid leczy sie tyle samo co sorc tyle ze druid ma sio i jedynie co go ratuje to to ze mniej many mu zabiera jak sie leczy osobiscie. ;)
Taki se pazdzioszek
30-05-2008, 14:34
@Up
I tak obydwoje padają na takie same combo, czyli jak Splaxor napisał wand + 2 czary.
Moim zdaniem powinno się odebrać każdej profesji choć trochę siłę najlepszego czaru. Może jeszcze zmniejszyć odrobinę hp pallkowi. :p
Walka spoko , szybka ale fajna .. Tak jak mówił Mrs Splaxor że wystarczą dwa czary ofensywne i ded zależy kto szybciej walnie .
Splaxor ja Cię nie lubię ale ja myślę że jestem spoko ... Masz sam o sobie złe zdanie , a i jak warnujesz to dawaj wiadomość za co a nie !!!
Sunrise Hope
31-05-2008, 10:03
Dziwnie wybiera manaski.
LMAO : ) Daj mi jakis dobry program typu fraps to nakręce jak się manasuje O.O'
@up
sciagnac nie możesz?
a co do bota to sie dziwnie szybko manasujesz : o anarchy? scar?
W Tym temacie jest tylko tyle do powiedzenia ze Maradona to gnida który solo-ucieka a w 2-3 to kozak ....
Zalosne 0 PVP
Ja sie zgodze z plaxorem ze takie filmiki sa nudne ale napewno kto wygra walke nie zalezy od szczescia tylko od pvp
Naprzyklad dlaczygo Maradonie nie poszczescilo sie w 3 walkach tylko akurat Sunrise??
@topic
Gz Sunrise druid rox :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.