View Full Version : WHQ i Softy Problemy
Kamiloes
27-05-2008, 11:51
Mam pytanie bylem na WHQ dalem klucz wiezniowi oraz haslo temu potworkowi.Poszedlem do Pirata Jacka i nic mi nie pisze tylko ze jestem krwawy i cos tam dalej.Jezeli tego nie zrobie bedzie to juz moj 2 problem w questach.Bo tak samo ide pierwszy raz na softy a tam pisze ze juz nie moge no to sory ale mozecie mi doradzic.Przynajmniej w WHQ i w Softach prosze.
A napisałeś do Jacka hi>quest>(czy jakoś tak nie pamiętam już dokładnie).
A jeśli chodzi o softy to czy napewno pierwszy raz idziesz może już byłeś albo jak jesteś x ownerem to ktoś inny zrobił tego questa.
Sayid Diil
27-05-2008, 13:20
chyba sie pisalo hi/zagadka/woda tak mi sie zdaje:)
Kamiloes
28-05-2008, 08:30
Pisalem do Jacka na rozne sposoby i nic.Jestem pierwszym ownerem mam go od 1 lvl i napewno nie bylem ani razu.A na WHQ nie wiem co sie zrombalo plax pomocy.
Do pirata jak dobrze pamiętam pisało się hi/quest/zagadka/woda/tak
musisz próbować jeśli nie pójdzie idz i porozmawiaj jeszcze raz z każdym NPC może coś przeoczyłeś, jakąś pogaduszkę ;] , a z softami nie wiem o co chodzi jak nie będą działać to napisz do GM może coś poradzi.
Co do WHQ to wiem w czym problem...sam niedawno taki miałem, na pewno do demona napisałeś TYLKO hasło? a trzeba jeszcze potem napisać "legenda" (Często to pomijają w poradnikach i sporo osób ma ten problem) i będziesz mógł rozmawiać z piratem;)
A co do softów to nie mam pojęcia co jest...Albo to jakiś bardzo rzadki bug albo miałeś już softy zrobione i nie żebym coś sugerował ale czy czasem nie kupiłeś tego chara? Bo jeśli tak to na 99% stary owner wykonał softy.
Brandswe
29-05-2008, 06:19
Jak idziesz do NPC Pirat Jack to piszesz: hi/zloto/zagadka/woda/tak Po tym kupujesz 72 gold nuggets i możesz isc juz na Quest.
Kamiloes
29-05-2008, 07:52
Chara mam serio od poczatku moge ss pokazac od 80 lvl bo wczesniej sensu nie mialy.Sprubuje z ta legenda u tego ziomka.A softow serio nie robilem i nie wiem co jest grane.
kamillos75
31-05-2008, 14:30
wejdz na moją stronę (link w podpisie) i wejdz w dział questy tam masz odpisane co i jak musisz zrobić.
Mc Maciek
31-05-2008, 15:50
Do Pirata piszemy:
hi
marynarz
zagadka
woda
Dokładny opis WHQ:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=238316
Żałosny Ogórek
02-06-2008, 12:32
Do Pirata piszemy:
Dokładny opis WHQ:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=238316
Haha smieszny jesteś.
Topic:
Tez tak miałem, jak dostaniesz hasło od wieznia, to idz do tego demona napisz mu te hasło a pozniej Legenda i powino działac.
W moim przypadku pomogło
Kamiloes
02-06-2008, 14:20
Tak jak mozecie to [podajcie haslo mi do tego moze pomoze.Plax pomocy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.