PDA

View Full Version : Gdzie gra??

Ales Thon
27-05-2008, 15:44
Tak więc do wyboru raczej cztery światy - Harmonia, Guardia, Pacera lub Celesta. Możecie poradzić inny, dodaje sondę.

Ps. Kim grać? XD

#edit
Nie chodzi mi od razu o fri itemz. -_-
Żeby potem nie było. Xd

#edit2
Macie jakiegoś bota na skillowanie? XD Za free najlepiej a nie BlackD. -_-
Robie knight'a, ale nie wiem gdzie. <lol>

Tetti
27-05-2008, 15:47
Radzę Harmonię/Pacerę. Profesja to hmmm.... Palladyn OFC teraz zajebiście sie gra ;) GL!

KamilQ
27-05-2008, 15:53
HARMONIA A JAK NIE TO HUNTED :/
Duzo osób tam gra z apo :)
Knight ,a free to Ci moge sypnonc :D

Jamniczek
27-05-2008, 15:56
Według mnie zagraj tam, gdzie masz znajomych:) Ja oczywiście proponuje Celeste albo Guardie, bo sama tam gram:D :D A radzę Ci grać Pallem, albo Knightem.

.Bart.
27-05-2008, 15:58
Graj na Celeście oczywiście knightem albo tym kim gra Ci się najlepiej XD zagłosowałem na Celeste, bo sam tam gram ;)

pzdr.

@down
Bardziej przeludniona jest chyba Candia xd kolejki czasem po 300+

Maatini Żałosny Ogryzek
27-05-2008, 16:05
Harmonie Ci odrazu odmawiam !! Wejdź na temat harmoni sam bałagan i tylko kłótnie. Po 2 ten świat jest przeludniony jest tam więcej ludzi niż potworów na expach. Ale i tak wybór zostawiam tobie . : > A kim grać zależy jak kupujesz pacc to możesz grac Knightem lub profesja magiczna ale jak chcesz grac na faccu to radze paladyna!

KamilQ
27-05-2008, 16:07
@up
Przeludniony mówisz?
Wejdz i zobacz ....malo jest osób na respach... ;s
Tzn. Tam gdzie ja expie to jest malo .. ;s

Figo Konrad
27-05-2008, 16:09
Harmonie Ci odrazu odmawiam !! Wejdź na temat harmoni sam bałagan i tylko kłótnie. Po 2 ten świat jest przeludniony jest tam więcej ludzi niż potworów na expach. Ale i tak wybór zostawiam tobie . : > A kim grać zależy jak kupujesz pacc to możesz grac Knightem lub profesja magiczna ale jak chcesz grac na faccu to radze paladyna!

I na ch** pier*** jakieś głupoty? ze sam bałagan i kłótnie? Że Bera sie kłóci z Oxi~~ to nie znaczy "TYLKO KŁÓTNIE" i jaki bałagan? ... Po za tym other charami jakoś na facc nie mam dużych kolejek dawno nawet 100+ nie byłem ....

Graj gdzie chcesz-.^

Cimek
27-05-2008, 16:11
Graj na Guardii . Napewno znajdziesz wielu kolegów bo 75% świata to polacy .
:) ,jednak gdyby to był świat pvp to napewno były by wojny :D z Brazylami .
A do profesji polecam druta jeśli masz pacca :
+ robi te lodowe hmmy i niezle sie na nich zarabia
+ fajnie sie nim expi ;d
+ jest bardziej defensywny niż ofensywny tzn. nie ma wave za duzo i nie ma sd ,
ale zawsze możesz sobie kupić .
Ogółem polecam Guardie i na faccu Knighta :p
P.S
Żeby grać palkiem trzeba miec jakiś zapas kasy :D na kamienie np.

Demrumrus
27-05-2008, 16:16
wybierz Celestę lub Guardię, bo tam najmniej osób i expa wolne bo malo na nich głosowało osób rób sorka najlepiej

mikiel
27-05-2008, 16:20
@up
Przeludniony mówisz?
Wejdz i zobacz ....malo jest osób na respach... ;s
Tzn. Tam gdzie ja expie to jest malo .. ;s

Jak expisz na ratach xddd
@topic
Graj gdzie chcesz xd
a prof to knight/pall , a jak kupujesz pacc to sorc/druid ; )

Zieniu07
27-05-2008, 16:23
Graj na Guardii . Napewno znajdziesz wielu kolegów bo 75% świata to polacy .
.

Sam ten fakt odstrasza, przeciez polacy to w 95% thiefy, nooby itp

Mnie Maatini namowil i bede gral na Pacerze.:* teraz cash na pacc zbierac musze:/:D

NieBanujBerafita OKEY ?
27-05-2008, 16:35
Mattini zalosny ogryzek : Pff.. Że ja się kłóce z kims, to oznacza ze caly server sie kluci ? Zal mi Ciebie czowieku, naprawde :s... spadles na mozg chyba ;o

Jaro : Ja nigdy 60+ nie miałem kolejki xD..

mikiel : Pff.. Przepelnione respy ?: > ojj nie powiedzial bym ;p.. Jedynie to te biedne dragi w ank non stop zajete :o.. :)

Topic : Zaglosowalem na Harmonię ;)) The best server xD.. I polecam Ci grac sorkiem :p.

Listek
27-05-2008, 16:38
Z tych serverów które wymieniłeś polecam Ci Pacerę/Harmonię , nie ma tam za dużo noobów , chociaż na Harmoni są kolejki. Zanzaczyłęm Pacera.

Deragon
27-05-2008, 16:40
Bardzo polecam Harmonie.
Sam tam gram i rzadko są kolejki.
Miła atmosfera <rotfl>
I oczywiście jest nasza gildia Apo Team :>

A ci co mówią ,że każdy tam się kłóci ,jest bałagan i ciągłe kolejki ,oraz ,że ten świat jest przeludniony ,to chyba tam nie grał...

Pozdro

Maatini Żałosny Ogryzek
27-05-2008, 17:05
hohoehOEhOEhoHeoHeoHeoHeoho Płakać mi sie chce jak to czytam ... Bociłem mojemu koledze na rotach w lb a tam chodze sobie Hmmm... 60+ i sie dziwie dlaczego nie na dworcach bo tam jest więcej ludzi niż dworców oehEOhOEhOehOehOehOehe...

Ps

Graj sobie gdzie chcesz mi to wisi.. Tylko odradzam harmonie pzdr...

O zal widać że na harmoni mila atmosfera

13:25 Saral Moort [19]: Pizda !
13:25 Saral Moort [19]: Kutas : D
13:26 Saral Moort [19]: boter
13:26 Saral Moort [19]: !!!!
13:26 Saral Moort [19]: boter
13:26 Saral Moort [19]: pizda
13:26 Saral Moort [19]: kutas
13:26 Saral Moort [19]: jebany
13:26 Saral Moort [19]: kundel
13:27 Saral Moort [19]: ssaajj
13:27 Saral Moort [19]: pizdo
13:27 Saral Moort [19]: qrwo
13:27 Saral Moort [19]: report
13:27 Saral Moort [19]: _|
13:27 Saral Moort [19]: _|_

13:27 Nandemplix Zala [57]: _|_
13:27 Nandemplix Zala [57]: Raport
13:27 Nandemplix Zala [57]: bot
13:27 Nandemplix Zala [57]: pizdo
13:27 Nandemplix Zala [57]: kundel

xX elo Xx
27-05-2008, 17:23
Harmonia - świat jebanych dupolizów .. .:mad:

.SnS.
27-05-2008, 17:23
Mi się dobrze gra na pacerze.. Zaznaczyłem Pacere ale jak chcesz wybór należy do Ciebie.. ;>

PacxKnight
27-05-2008, 20:05
Harmonia - świat jebanych dupolizów .. .:mad:

Założe się, że na RL, to Ty ledwo wyszedłeś z rooka. Dupolizy? Ja jakos dupy nikomu lizac nie muszę. Pomimo kolejek, są inne plusy grania na Harmonii, np. niższe ceny.

Maxiu
27-05-2008, 20:10
@up
Ey, Ju hef pokebal a ia klupie jaiko :(

@topic
Nebula- 4 osoby grają na APO :o Polecam :D PVP ale nie ma za dużo pekerów na faccu. Bocisz do 20 na Swampach i później lajcik :P

Ales Thon
29-05-2008, 15:11
Dobra, dostałem 30 knight'a na Harmonii (thx KamilQ ;*) tylko przydał by mi się jeszcze bot na skillowanie jakiś. =/

Polećcie jakiś. <rotfl> Tylko nie BlackD...

#down
Mam 30 knighta w gildii na harmonii...
Tylko, że w p secie bo bez eq był. Xd

*Sedan*
30-05-2008, 11:52
Ja bym Ci radzil grac na Harmoni, poniewaz gra tam najwiecej osob z APO : O Robiac sobie tam chara nie zaleznie od lvl zostalbys przyjety do gildi tylko dla Graczy APO - 'Apo Team'. Duzo osob mowi, ze to server przepelniony, wiecej ludzi niz potworkow na respach itp... Ja sie z tym nie zgodze, bo na servere rzeczywiscie jest full ludzi, ale w wiekszosci to nooby, ktore siedza w dp i pisza 'fri itenz'. Polecam Ci takze ten server, poniewaz tutaj zawsze sie znajdzie osoba, ktora Ci pomoze ( zaprowadzi Cie gdzies itp ). Pisales, ze nie potrzebujesz free itemz, ale jak cos to zawsze na wstepie cos Ci zrzuce ;]. Jak cos to pisz na harmoni na nick : Sedan Shadowbolt :D

Podrawiam!

xX elo Xx
30-05-2008, 16:38
napisał PacxKnight
Założe się, że na RL, to Ty ledwo wyszedłeś z rooka. Dupolizy? Ja jakos dupy nikomu lizac nie muszę. Pomimo kolejek, są inne plusy grania na Harmonii, np. niższe ceny.
zdziwił byś się....
niskie ceny to "-" ,może i fajnie na niskim lvl ,a potem 100+ niskie ceny mogą wkur****.
Zresztą ciekawe co ty bys zrobił np. na pytherze gdzie brazole tępią polaków,
a dsm kosztuje 50k.

*Sedan*
30-05-2008, 22:36
Dobra, dostałem 30 knight'a na Harmonii (thx KamilQ ;*) tylko przydał by mi się jeszcze bot na skillowanie jakiś. =/

Polećcie jakiś. <rotfl> Tylko nie BlackD...

#down
Mam 30 knighta w gildii na harmonii...
Tylko, że w p secie bo bez eq był. Xd

No to polecam TibiaBot NG ;] Ale on platny ... Jezeli chcesz za free to TA chyba dobrze poskilujesz ;]

Oxidosiss
30-05-2008, 22:47
Napewno nie Harmonia ;]
Są tam spoko ludzie i ziomki, ale o expieniu zapomnij.
Dużo typa strasznie, w ogóle chujowy świat :P
Graj na pvp ;]
100 % zgodzę sie z Maatini, nie graj na Harmonii, Pacera była spox do momentu..