Zaloguj się

View Full Version : Mini update

Tygrys
28-05-2008, 12:55
Dziś na mapie Armii, zostały wprowadzone niewielkie zmiany na wyspie Senja oraz na Rookgardzie.

Na wyspie Senja, zostały dodane 10 nowych "trainerów", oraz wprowadzone zostały nielwielkie zmiany na tej wyspie.

Na Rookgardzie zaś, na terenie pacc zostało wybudowane 5 "trainerów"! Teraz także "rookmasterzy" mają możliwość trenowania :)
Również wprowadzone zostały niewielkie poprawki na mapie.

Zmiany zostaną wprowadzone, podczas najbliższego restartu serwera.

Pozdrawiamy!
Ekipa APO

//edit by Mortiis
Trainery zostaly zamkniete.

Blackd
28-05-2008, 13:02
O żal :( ! Trainy na rooku porażka ;/ , i tak nie gram uff.. xD

Caaz 1.0
28-05-2008, 13:02
Ehh, co do tych trainerów na Senji się zgadzam. Ale trainy na rooku? Przesada... Rookmasterzy mają za dużo przyjemności z których mogą korzystać wychodząc z rookgardu. Może lepszym pomysłem zamiast trainerów było by zrobienie na rooku jakiegoś trudnego questu, którego rozwiązanie trwało by baaardzo długo (chodzi o tajemnicę tego questu), coś ala "Spike sword quest".

Busst
28-05-2008, 13:03
Jednak nie robiłeś sobie ze mnie "jajców".
Mam nadzieje, że Senja nie zmieni się troszeczkę tylko troszkę nad troszkę. :D
A pomysł z Rookiem nie zbyt mi się podoba... No ale nie ja tu jestem od tworzenia. ;)

Ikki
28-05-2008, 13:07
Coś sądzę, że ten pomysł z rookgardem jest trochę głupi. Po co komu tam trainery? Jeszcze za kilka miesięcy RookMasterzy będą prosić o wyspę PvP czy o coś. Uważam, że to zbędne danie trainerów na Rooku, ale nie mi to sądzić

Wujek Margoth
28-05-2008, 13:15
Żal... trainery na rooq... O MY RZY GY!!! Może byście zagospodarowali wyspę Soran??? Jakies domki, Trainery?? -.-

@DAŁN!

Chcesz trainery?? To na maina zapraszamy...

Marek1993
28-05-2008, 13:17
a Tak anwiasem to gdzie te trainery?
Ps. a Czemu mamy niemeic trainerow? my jestesmy takim samymi graczami jak ty lub kto inny placimy to zaslugujemy na jakies przyjemnoesci nie?

Kwasny Banan
28-05-2008, 13:55
@Caaz 1.0
Quest na Spike Sword na rl tibii jest zbugowany, nie mow nic o nowych questach, bo zrobia quest na demon arma albo shielda :x

@Topic
Zjebaliscie z tymi trainerami na rooku..

Pozdrawiam

.Artas.
28-05-2008, 13:58
O lol. Trainy na rooku, najs. :eek: Niedługo tam będą Demony, Orshabaale itp. :D
Fajnie, że Senja będzie zmieniona. :)
Pozdrawiam.

martusia16
28-05-2008, 14:00
Świetnie dodajcie jeszcze Quest Pandemonium Armor na rooku, później BH i o klapkach nie zapomnijcie. No i wprowadzcie profesje na rooku i Super mega Emax oraz Rook UE.

Guest
28-05-2008, 14:06
Szkoda, że gracze facc są jak zawsze poszkodowani ^^.

#Edit
Pomysł dobudowania trainterów na rooku osobiście mi się podoba.

Piter knighciq =0
28-05-2008, 14:10
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Pojeb a** WAS CZY JAKI H** szkoda słow na was dodajcie jeszcze ku*** exevo gran mas vis <lol> ? ? ? ? albo kur** rozdajcie za free MPA <lol> trainery na roooku hahahaha ale zal niedlugo roook bedzie jak main:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:: eek::confused::confused::confused::confused::confu sed::confused::confused::confused::confused::confu sed:

Marik Power
28-05-2008, 14:22
LooL po co to robicie ? macie zamiar zrobic 2 main z rooka ?

jak tak dalej bedzie to na rooku bedzie pvp i bedziemy walic z sd !!

Przemyslcie to !

Zrobcie lepiej jakis skaplikowany Quest jak na Real Tibi POI a nie bedziecie sie bawic Naszym Rookiem

STRAJK !!!

WON Z TRAINERAMI !!!!

Nolia
28-05-2008, 14:24
powiem tyle.. to jest najglupszy pomysl trainery na rooku jaki moze byc!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze "az" 5 :/ beda sie pchaly 1 lvle i mialy wieksze skille od h lvl :/ a lvl beda wbijac 4 razy szybciej jak poskilluja :/ porazka poprostu!!! dajcie nowe monstery a nie trainery!!!!!!!!! bo ciagle expienie na bk i dl to jest nudne jak flaki z olejem!!!!!

Gpiotras
28-05-2008, 14:30
Trainery na rooq Bez sens!!!!! a kiedy wisse many beda a apocalipto kiedy?? Wiem zróbcie jeszcze tak że można podrózowac pomiedzy rooq a mein albo zeby mozna bylo walczyc to juz wogule NIE PODOBA MI SIE TEN POMYSŁ!!

Mori
28-05-2008, 14:31
Szkoda, że gracze facc są jak zawsze poszkodowani ^^.
@Guest
te trainery na roku specjalnie zrobili na pacc, żeby rookmasterzy facc musieli kupić pacc chcąc sobie poskilować

@topic
trainery na senja tak
na roku NIE, może całkiem rook przeróbcie na main i będzie to samo...

żal2 tego rooka

Oxidosiss
28-05-2008, 14:46
No niezbyt ciekawy pomysł, ale przede wszystkim liczą się chęci, których gracze niestety nie doceniają.
Chociaż z tą Senją to pomysł dobry.

Rybka
28-05-2008, 14:57
No...
Nareszcie jakieś urozmaicenie dla Senji ; ]
Powoli widać że apo się rozwija ; D
A na rook to źle!
Zmieńcie to spowrotem!
trainery na rook to najgorzse co może być...!
Było 100 takich tematów i wszystkie były na nie :/
A wy to zrobiliście :/
No nic...
Ale to wasza decyzja
pozdrawiam

Voltius
28-05-2008, 15:06
Na Senji to może i dobrze , że daliście trainery , ale na rooku? Po prostu zal , jeśli już to dać 1 albo 2 a nie 5. Rook to nie main -.-.
Moglibyście też dać kilka trainerów na Can albo Soran.

rook bravos
28-05-2008, 15:24
Super Wkoncu Coś Na Rook...Gralem Ty kiedy Na rook Ale bylo Nudno mialem 56 lvl na rook...Teraz Az Checi Do Gry Szkoda Ze dla Pacc Ale Chociasz Noobki Nie bede wchadzic ;)

Nerki Knight
28-05-2008, 15:34
Jaki ***** żal normlanie żeście teraz dojebali -.- Trainery na rooku?Pierdole taką grę, to już nie rookgard, to hójnia -.-

xD Lukki xD
28-05-2008, 15:44
K.U.R.W.A... was pojebało czy jaki CHUJ!
Trainy na rooku, ŚWIETNIE!! KOCHANA EKIPA APO! Dojebaliście jak nigdy dotąd, jebie na warna bana
CHUJ WAM W DUPE!

Dann
28-05-2008, 15:46
Fajnie zje*****<cenzura>tego rooka...
Po 1 czemu akurat tylko dla pacc?
Po 2 kiedys na rooku skille szly dlugo to dlaczego to zmieniacie?
Po 3 Ci co wbijali skille na amazonkach na malym levelu(bo na wiekszym sa za duze hity)sa poszkodowani bo teraz 10 razy szybciej sie na trainach wbije.
Po 4 Ci co wbijali na wiekszym levelu skille i sie meczyli na ghoulach czy teZ amazonkach to sa najbardziej poszkodowani.
Po 5 jest to niesprawiedliwe
Po 6 po co to komu?
Po 7 lepiej wprowadźcie nowe monsterki a nie trainery...!!

Jessica
28-05-2008, 15:49
Co do Senji.
Bardzo ładnie zrobione są trainery ,wyspa facc stanie sie atrakcyjniejsza.
A co do rooka jest to według mnie zły pomysł ale ja tu nie rządze.

Odrazu afera na rooku 99% graczy na nie .
Itemy z maina na rooku przed chwila złapałem dsm ..
Zrocie cofke.

AdiX
28-05-2008, 16:16
Mimo tego, ze nie gram na rooku, to wedug mnie trainery tam to dobry pomys.
Jest wielu graczy ktorzy tam graja i napewno przyda im sie to.

Caaz 1.0
28-05-2008, 16:42
Ż@L, Ż@L, Ż@L... 50+% rookstayerów wychodzi na maina, biorą itemy i wracają z powrotem a gm`owie nic nie robią... ;/

WillOw
28-05-2008, 16:58
Na Rookgardzie zaś, na terenie pacc zostało wybudowane 5 "trainerów"! Teraz także "rookmasterzy" mają możliwość trenowania

Witamy na dole... Już niżej zejść się nie da, no może jak zrobicie hmm... Sklep z runami na rooku... :x Przemyślcie dziesięć razy co to jest... Rook czy 2gi main bez lepszych item.. Co ja mówię jest g armor, c sety, f axe.... rzal i bul

Ales Thon
28-05-2008, 17:11
Szczerze? Dojebaliście.
Trainy na Senji ok... Ale na rooku? Czy was do reszty poje*ało? -_-

Marik Power
28-05-2008, 17:14
Jassne Teraz ludzie sie moga z mnaina na rook eq przenies GZ TYGRYS JESTES NAPRAWDE BEZNADZIEJNY !!!!!!!!!!!!!!

Bodget
28-05-2008, 17:20
Ja Pierdole!!! ***** Kasowac To Bo Sie Nooberia Dorwala Do Itemow Z Maina!!!!!!!!!! Juz Hujnia Sie Zrobila.... Teraz Bedzie Cofka I Strace Kase Ktora Sam Zarobilem Ja Pierdole!!! Macie Zrobic Cofke Od Ostatneigo Restartu!!! Fast!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodget
28-05-2008, 17:28
http://img501.imageshack.us/img501/1548/uo0091mp0.jpg

Ratujemy z Marikiem Rookgardu... :(

.Bart.
28-05-2008, 17:45
Hahahahahhaa. Z trainerami na rooku doj*b*liście XDdddddddd po wyjściu z trainera char idzie do temple city bez profesji ; ]] a nooby już czitują sobie itemy/eq/runy/kase bo jak padniesz na main to wracasz do temple rook, padają z aol'em i później sprzedają items : > W ogóle co to za pomysł z tymi trainerami ;d teraz tylko wprowadźcie to, żeby skille szły tak jak na mainie i, żeby od 300 był quest na demon armor..

Grulix
28-05-2008, 17:55
ja popieram trainy na roku , ale jest błąd bo cię tepa na maina

Marik Power
28-05-2008, 17:55
Widzice jaki zrobiliscie swietny update ? GRATULACJE

sebo14_92
28-05-2008, 18:02
Trainery na rooku - zjeb*ny pomysl ktory niestety zrealizowano -.- Zostawcie rook w spokoju bo nie jest nikomu potrzebny mainII... Wezcie sie lepiej za zmiany na mainie, jest duzo miejsc w ktorych nie ma zywej duszy -.-
Teraz Ci ktorzy expili caly dzien na straca all (kasa,exp,skill) -.-
Dziekuje ekipie APO bardzo wszystkim pomogliscie (gracze na main) -.-

Tre Cool
28-05-2008, 18:13
a Tak anwiasem to gdzie te trainery?
Ps. a Czemu mamy niemeic trainerow? my jestesmy takim samymi graczami jak ty lub kto inny placimy to zaslugujemy na jakies przyjemnoesci nie?

Super Wkoncu Coś Na Rook...Gralem Ty kiedy Na rook Ale bylo Nudno mialem 56 lvl na rook...Teraz Az Checi Do Gry Szkoda Ze dla Pacc Ale Chociasz Noobki Nie bede wchadzic ;)

Mimo tego, ze nie gram na rooku, to wedug mnie trainery tam to dobry pomys.
Jest wielu graczy ktorzy tam graja i napewno przyda im sie to.

ja popieram trainy na roku , ale jest błąd bo cię tepa na maina

Panowie...
Czy wiecie do czego "służy" Rook? Jest to wyspa początkowa, na której gracze mogą zapoznać się z grą/serwerem. Na tej wyspie nie powinno być większości przedmiotów/miejsc/potworów etc...
Poza tym rookslayerom się NIC nie należy. Zostając na wyspie sami wybraliście trudniejszą drogę rozwoju postaci. Nikt wam nie kazał tam siedzieć i się męczyć...

No ale widzie obsługa, powtarzając za moimi poprzednikami, "dojebała".
Ileż można dawać tych rzeczy na rooka? A może odrazu runy, mpa, dsl itd?!? Opanujcie się! Spójrzcie na Cipsoft, który potępia rookslayerów!

Dno.

Bodget
28-05-2008, 18:15
Staralismy sie... Taki oto wspanialy update :)
Super starce exp i itemy... na rooku wcale nie tak latwo o exp i kase :(

ZAL.... niepotrzebnie gralem... jak nie ebdzie czegos w stylu zwieszkony loot lub cos to dupa jak nie wiem....
Czkeam na cofke..

Hokeistaaa
28-05-2008, 18:18
Nie no z tymi trainerami, juz lekka przesada.

Właśnie słyszałem, że ma byc jakas cofka.

Aha, no dobrze, że nad senja pracujecie.

Vanilla Angel
28-05-2008, 18:40
teraz znów odejdzie z 50osób..
sami wypierdalacie ludzi..
żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal żal
ja pierdole...!!
i teraz strace m lvl który cały dzień trenilem zal siema,,

H5N1
28-05-2008, 18:54
Pojebalo was kompletnie zróbcie cofke i skasujcie te trainery na rooku. Bo to zalllllllll. Jak tak dalej bedzie to ten OTS, chociasz juz od dawna chyla sie ku upadkowi, to w koncu zaliczy glebe i upadnie.

Z powarzaniem Przystojniaczek

Tygrys
28-05-2008, 19:03
Jak wam nie pasuje, to trudno. Usunę te trainery przy najbliższej okazji.

I niech tylko jakiś "rookmaster" spróbuje prosić o cokolwiek na rooku.... H* dostaniecie...

Chcecie coś na rooku? Po ha? w końcu to jest rook ;)

Guest
28-05-2008, 19:14
Teraz wam lepiej? : o Katujecie o coś nowego na rooku a teraz wszyscy płaczecie.. Ciekawe kto pierwszy założy kolejny temat o dodaniu czegoś na wyspie nowych :).

Jessica
28-05-2008, 19:18
Pojebalo was kompletnie zróbcie cofke i skasujcie te trainery na rooku. Bo to zalllllllll. Jak tak dalej bedzie to ten OTS, chociasz juz od dawna chyla sie ku upadkowi, to w koncu zaliczy glebe i upadnie.

Z powarzaniem Przystojniaczek

Upaśc to ty możesz jak cos nie pasuje to mozesz ***
2 x Up @
Niemam za złe Gm ,że zrobił trainery na rooku tylko by nie można było przez trainer trafiać do city.(Chciałes dobrze :) )

Ales Thon
28-05-2008, 19:19
Jest ku*wa!! :D:D:D

Tępić rookstayerów!!!
Najlepiej usuńcie rooka, bo to nudne jest... Xd

krzysiek_15
28-05-2008, 19:35
@tygrys
Swietnie skasuj te trainy -.- robicie drugiego maina;/

czytalem caly post xd i pare osobsie cieczy 2 -4 osoby. a reszta -.- bez komentarza. Tak jak koledzy up sie wypowiedzieli rook jest dla poczatkujacych.

To bylo na temat.

Dlaczego dales mi bana?? powinno byc ostrzezenie dopiero!! jak mi dales wczesniej ostrzeznie nie mialem bota -.- teraz mialem przyznaje sie! Wiec Ostrzezenie ;/ Zrobcie cos zeby mozna bylo sprawdzac tak jak kiedys. Pisalo sie cos i pokazywalo czy bot czy nie. Teraz to na oko szukacie botow -.-

Kwasny Banan
28-05-2008, 19:43
@Tygrys
Jak kasujesz trainery, to skasuj tez: Dark lordy, Dragon Lordy, Quest na golden armor, dsm quest, bs/gs quest, steel boots quest.

Pozdrawiam wasz kochany Maskotek ;)

Kira
28-05-2008, 19:57
Może nie od razu usuwać a jakoś przerobić? Miło jest potrenować na rooku lub iść zrobić hunt na dark lordy. I się nie wtrącajcie że to jest rook i przekraczamy jakieś granice z tym... W końcu to co jest na rooku w porównaniu z tym co jest na main to nic ;)

Bodget
28-05-2008, 20:53
@Tygrys
Jak kasujesz trainery, to skasuj tez: Dark lordy, Dragon Lordy, Quest na golden armor, dsm quest, bs/gs quest, steel boots quest.

Pozdrawiam wasz kochany Maskotek ;)

Proszę cię zamknij ten swój pusty ryj w końcu bo zaczynasz mnie już denerwować.... Naucz się myśleć, a dopiero wtedy zacznij pisać. To że nie umiesz grać, albo spotkała cię straszna krzywda na rooku to nie wina wszystkich tylko twoja... -.- Jesteś wyjątkowo żałosny.
Usunąć należy te rzeczy na które narzekają gracze, a na to co wypisałeś nikt nie narzeka (z rookstayerów)

Tygrys nie obrażaj się, to nie twoja akurat wina że dzieci wojny nie umieją wykorzystać tego co zrobiłeś w przeznaczony do tego sposób.
Pozdro

Marlan
28-05-2008, 21:07
Nie już czegoś takiego jak rookgard. Jest second main! Z niewielką różnicą, że nie można pk'ować, jest mniej npc, nie ma run itd. Skasujcie to jak najszybciej!

rook bravos
28-05-2008, 21:27
Zaje*** Co Maja Dogadania O Rooku Ci co Graja NA main Niech Sie Rookmasterzy Wypowiedza A nie ....

PS: Tygrys Nie usuwaj Trainow Tylko Poprawcie Zeby Nie wychodzilo sie na maina z train roomu...Ci co Graja Na main Maja Malo do gadania !

Kwasny Banan
28-05-2008, 21:31
@Bodget
Zalosny to jestes Ty, myslisz ze tylko ja narzekam na te rzeczy? Zapytaj sie ' starych ' graczy, czy wola tak jak jest teraz, czy tak jak bylo dawniej. Jak nie chcesz czytac moich postów, nie musisz. Chyba ze kochasz je czytac i pisac te swoje ' zalosne ' posty. ;)

Pozdrawiam

tymek94
28-05-2008, 21:31
gram sobie nagle mnie wywalilo z ots i czekam za 10min wchodze i patrze!!!i cofło mnie gdzies do godziny 15:30 strailcem lvl (12) skille itemy 2kcc i czas cofnijcie to

rook bravos
28-05-2008, 21:33
No ale Powiedz Co ty masz Do Rooka Jezeli Kur*a Grasz Na mainie...

doniczekmateo
28-05-2008, 21:40
No ale Powiedz Co ty masz Do Rooka Jezeli Kur*a Grasz Na mainie...

ja akurat mam dużo bo grałem na mainie i na rooku (obecnie nie gram) i wiesz co jak to wszystko widziałem to tylko się zastanawiałem kiedy oni wprowadzą wszystko co jest na mainie i prosze są czary nie które itamki z tych lepszych trainy też wprowadzili naszczęście skasowali i nasze potworki po prostu n/c ci starsi graczy co grali na rooku już dawno nie grałem a czemu bo rook kiedyś to nie to samo co rook teraz po prostu gra zaczeła być za łatwa i denna

@topic

dobrze ze skasowaliscie te trainy na rooku i nigdy ich nie wprowadzajdzie (najlepiej jak narazie nic nie wprowadzajcie prócz jakiś dodatkowych respów i innych zmian na mapce)

@down

ty głupi czy udajesz ?? grałem gdzieś tak rok temu jakoś postacią było ok nawet było jeszcze wtedy jako tako trudno a teraz to co pododawali masakra a jak było mniej więcej na początku serva ( wtedy nie grałem) to chyba było miodzio porównaniu z rookiem a teraz rook=main2

P.S:widać że nie umiesz grać jak lubisz łatwą grę więc lepiej wypierdzielaj na inny server a zresztą nie podoba sie mówimy nara !

rook bravos
28-05-2008, 21:43
No Właśnie Jezeli nie grasz To sie nie wpierd*laj

Kwasny Banan
28-05-2008, 22:33
@up
Sam Ku.rwa wypierdalaj, ile tu grasz? Tydzien? Miesiac max, co Ty wiesz o graniu na rooku, jak kiedys nie grales? Teraz to w kilka dni, tygodni mozesz wbic 150lvl (Patrz na gracza Nolia).

Pozdrawiam

rook bravos
28-05-2008, 22:59
Sorry moja najwysza postac na rooku to 75 lvl ale Hakneli mnie i wyszli na maina wtedy tez przestalem grac na *****na main nie gralem dlugo 103lvl ale PK itp)...teraz czytajac Forum Postanowilem Znowu grac

Ps:Patrze sie na siebie nie na innych Chcesz to kur*a podwazyc
PsII:Wbicie 150lvl nie jest trudne dla nalogowcol 25%tibijczykow wbija 3/4 lvl dzienie na Rl oczywiscie...

Nolia
29-05-2008, 02:28
fakt chcemy zmiany na rooku ale nie takie ktore by ulatwily gre.. a ci co dluzej graja meczyli sie bez tej pomocy przez wiele lvl :/ najwiecej graczy chce nowe potworki.. a to chyba problemem by nie bylo? bo na rooku jest tak malo potworkow ze przez to gra robi sie nudna.. i nie musza byc takie co daja np 20k expa.. moga byc tez takie ktore daja tyle expa co inne ale zeby byl wybor gdzie expic :) a nie ciagle na tym samym.. :(

pozdro :*