View Full Version : O dragach. Warto!!!
Chciałbym tu zamieścić link do pewnej wypowiedzi osoby, która miała styczność z narkotykami. Myślę, że jeżeli chociaż jedna osoba posłucha całej wypowiedzi to będzie to ogromny sukces
Nie musi każdy tego słuchać, ale naprawdę warto. Może to odmieni Wasze życie.
Wypowiedź trwa nieco ponad 36 minut. Zejdzcie z respa, idzcie do trainera, a najlepiej jak wyłączycie Tibię i poświęcicie pół godziny na posłuchanie. Ten jeden lvl nic Was nie zbawi, a może nauczycie się czegoś nowego. Może te 30 minut uratuje Wasze życie? To około 2% dnia. Jak najbardziej zapraszam do słuchania.
Zapraszam http://patrz.pl/mp3/bodek
Jamniczek
28-05-2008, 21:12
A no warto przesłuchać...
Bodek- narkotki, stare, ale nadal aktualne.
Jest to to przerażające, ale osobą uzależnionym takie coś nie pomoże. Najwyżej może powstrzymać tych co chcą spróbować. Hm... dragi to trudny temat, jeszcze do tego w dzisiejszych czasach.
[mikiel] Nie zamieszamy linków.
Nawet nie oglądałem , bo jakoś nie mam czasu, ale regulamin trzeba przestrzegać Warn : )
[Splaxor] Ja nie zamieściłem linku w celu reklamy.
... Pojawia się i znika taka rola Magika ...
Nie wiem czy ten narrator mówi prawdę...
Nikt nie zna dokładnie z jakiego powodu Magik wyfrunął z okna.. Wątpię, że z powodu 'dragów', jeżeli zamierzasz palić Marihuanę to po nic więcej nie sięgaj, żadne kwasy, żadne grochy również jeżeli się w to wkręcisz to licz się z kosztami.
Wysluchalem CALEGO ,i szczerze przyznam ,Ciekawe .Momentami nawet smieszne szczegolnie w okolicach 8-9minuty ;] (zeby nie bylo ze podlizuje sie modkowi czy cos ze sluchalem nie gram tu :) )
salata sorc
28-05-2008, 22:33
naprawde zastanowcie sie nad tym to nie jest bajka ani zart to sie dzieje na swiecie co raz czesciej a naprawde zycie jest piekne nie tykajcie tego gowna bo to jest smierc w przyjemnosci... Ja tam nigdy sie nie wezme za narkotyki, papierosy no ale piwko to se wypije albo inne takie ale narkotyki czy papierosy to never
Po ciul tu zamieszczasz takie linki.. Zaraz dzieci zaczną pisać, że oni palą i nic im to nie robi i w ogóle to jest super i fajne. Każdy ma o tym swoje zdanie i na pewno takie coś nikogo nie przekona tymbardziej na tym forum, gdzie większość użytkowników nawet koło draga nie stało..
Słuchałem tego na Religii kiedy miałem o narkotykach:d ze 3x wysłuchałem całego.
Moim zdaniem Magik wyskoczył z okna, bo 4 lata wcześniej sobie to zaplanował..
btw:
motywy nie są jasne, mówi się o problemach z WKU i schizofrenią. ja w to nie wierze..
Jak już chcesz palić to tylko marihuanę, a nie żadne inne ścierwa..chociaż najlepiej nie pal nic wyjdzie Ci to na lepsze.;)
@Bart
właśnie o to chodzi, że ,marihuana to właśnie jest po to aby się zapoznać z tym ścierwem a potem ciągnię Cię do tego "ścierwa"
Dla dzieci Tibi wytłumaczę to tak"
Marihuana = Rook
Diler= Wyrocznia
"jakieś ścierwo"= Main
Myślę, że teraz to sobie możecie wyobrazić:D:D:D
Jan Pan Banned
29-05-2008, 08:07
Chciałbym tu zamieścić link do pewnej wypowiedzi osoby, która miała styczność z narkotykami. Myślę, że jeżeli chociaż jedna osoba posłucha całej wypowiedzi to będzie to ogromny sukces
Nie musi każdy tego słuchać, ale naprawdę warto. Może to odmieni Wasze życie.
Wypowiedź trwa nieco ponad 36 minut. Zejdzcie z respa, idzcie do trainera, a najlepiej jak wyłączycie Tibię i poświęcicie pół godziny na posłuchanie. Ten jeden lvl nic Was nie zbawi, a może nauczycie się czegoś nowego. Może te 30 minut uratuje Wasze życie? To około 2% dnia. Jak najbardziej zapraszam do słuchania.
Zapraszam http://patrz.pl/mp3/bodek
Fajne fajne.. ale napisales ten tekst jak by tu kazdy byl ćpunem i nie widzial poza tym zycia. Bez przesady.
Swego czasu paliłem tez duzo, jakies 2 lata temu i jakos mi nic nie odje****.
Znam ludzi co biora juz ostre dragi i tez jakos sie z nimi dogaduje.
Moim zdaniem czlowiek mowi dobrze, ale troche przesadza. :P
"Wlisz kloca i tyle...."
Ten koles ma dobre teksty:D
Psujekbanned
29-05-2008, 09:16
Fajne fajne.. ale napisales ten tekst jak by tu kazdy byl ćpunem i nie widzial poza tym zycia. Bez przesady.
On napisał to po to żeby różni idioci nie próbowali brać...
#Topic
"Każdy może zadać sobie pytanie:Dokąd zmierzam?"
Magik, Kandi, Szafa(jak dobrze usłyszałem) wszyscy palili i co? I wszystkim odjeba*o...
Wysłuchałem całego... No masakra co ten koleś mówi ;<
"Nie wszystko jest dla ludzi"
Ten koleś byłby dobrym reperem, mógłby robić zajebis*y hip-hop.
1/5 mojej szkoły pali zioło, wciąga itd. I co? 99% nie wie przez jakie u się pisze "mój".
Patologia.
#Edit
Marihuane mozna palic od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. Wszystko z umiarem chlopaki. ;)
Chyba nie wysłuchałeś całego... Oni też mówili że można raz na jakiś czas. Palili co sobote i niedziele, czy jakoś tak.
I co? Popełnili samobójstwo, nie byli chyba świadomi co zrobili.
Master Code
29-05-2008, 15:10
No daje do zrozumienia duzo !
Ja osobiscie nie jaram ślugów , ziela itp sram na to ! nigdy za śluga sie nie wezme :S
Wole wypic browca lub strzelic banie i tylko tyle jebe dragi jaranie !
Licze sie ze dostane warna xD
Old Dzolo/Seba :)
29-05-2008, 15:22
To tak.Nie przesłychałem całego, dam poźniej edita.Moje zdanie jest takie na ten temat.NIGDY ale to prze NIGDY nie wezme się za narkotyki, palenie papierosów etc. Piwo owszem, to nie szkodzi organizmowi.Nigdy nie spodkałem się z taką sytuacją, żeby ktoś proponował mi narkotyki. Jeśli nawet by się tak stało nie wziąłbym tego szajstwa do buzi. Różne rzeczy słyszałem, że po tym jest lepiej, zapomina się o wszystkim, super fun i w ogóle. Weźmiesz raz, weźmiesz drugi raz i tak aż umrzesz. Dlatego nie polecam nikomu palenia, wciągania, jak to sie tam nazywa. Pozdrawiam
Marihuane mozna palic od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. Wszystko z umiarem chlopaki. ;)
Guildmage
01-06-2008, 01:03
Artur popieram można sobie zajarać raz w tygodniu.. albo dwa..
a czy człowiek sie uzależni to już zależy od organizmu i psychiki bo watpie zeby trawka uzależniała fizycznie.. może tak.. ale BARDZO RZADKO..
Wy nie wiecie co mówicie zaczyna się od jednej małej próby a kończy na nałogu.
kokaina- w Polsce 10% kokainy reszta same śmieci, często dodają szkło które ma szybko udostępnić kokaine do krwi w nosie powstaje gangrena kończy się z brakiem nosa,
marihuana- 12- 17% marihuany reszta to trawa, krzaki, dla mocnego efektu kwiat mleczu...
hasz- Hahaha to gówo palić to trzeba być na prawde genialnym mózgiem,
amfetamina- śmieć jak ww zwykle od 10 do 20/24% czystej amfy reszta to gówno wciskają to frajerom a oni uważają że, lepszego nie mieli
metamfetamina- Nigdy tego nie bierzcie NIGDY!!! To chore żey to w ogóle produkować zrobi wam z mózgu wode można to wbijać (o ile sie nie myle) tylko w żyłe główną (aorte) najczęściej prawa ręka w okolicach łokcia to gówno potrafi wypalić ręke wciągu miesiąca będziecie pięknymi zombie w ciągu kilku będziecie martwymi zombie
Przykro mi że, te gówna i wiele więcej istnieje...
Ja mam nałóg od adrenaliny jak pewnie większość z was lubie szybkie jazdy, wariactwa typu jazda na sankach z górskiego stoku narciarskiego ale miałem wypadek :[, najlepszym miejscem na naładowanie adrenaliny jest Wesołe Miasteczko coś ostro hardcore'oweg :p
@Neko
Marihuana widać mózg ci wypaliła dlatego tak ją chwalisz. TY NAWET O TYM NIE WIESZ ŻE, JESTEŚ UZALEŻNIONYM PALISZ OD CZASU DO CZASU... SPRÓBUJ NIE PALIĆ PRZEZ PÓŁ ROKU
Kretyn. (Tam stoi)
Pozdrawiam
Daaron
NieBanujBerafita OKEY ?
01-06-2008, 09:26
[mikiel] Nie zamieszamy linków.
Nawet nie oglądałem , bo jakoś nie mam czasu, ale regulamin trzeba przestrzegać Warn : )
[Splaxor] Ja nie zamieściłem linku w celu reklamy.
Nie zamieszasz w celu reklamy ? :P Wiele osób nie zamieszcza w celu reklamy, jednak dostają za to warny lub ich linki co kodowane ;).. Daj sam sobie warna :P !!
Topic : Słuchałem tego w całości może dwa razy :o.. To było właśnie bo przypale z bakaniem, przez co teraz na dwór nie mogę wychodzić.. Po przesłuchaniu tego, wiem, że moja mama miała rację. Bo gdybym dalej kolegował się z tymi osobami co wtedy, to zapewne dalej bym sobie bakał od czasu do czasu. Wszystkie narkotyki to wg. mnie są pojebane i nigdy w życiu już tego nie będę kosztował.. Tak jak Bodzio tam o ile dobrze pamiętam powiedział o swoim koledze, któremu przez dragi urodziło się niepełno sprawne dziecko..
JEst to zajebiste !!!
CHlop gada w mlodziezowym jezyku.Sam cpalem i wiem co to znaczy !!!
JEst niby trudne zerwac z tym lecz mi dobrze poszlo a sam jaralem 3 lat a...
Nie chytajcie sie tego bo to jest gówno !!!
Ko0oDeeXiiiK
01-06-2008, 12:32
#Up
Gówno kogokolwiek interesuje że jarałeś... ja też jarałem, styropian...
#Topic
Nigdy nie brałem i nigdy nie będę, nawet przed przesłuchaniem tak mówiłem no i nadal to podtrzymuje... Fajnie koleś opowiada o tym co mu się mózg cofnął ; O
#NieBanujBerafita OKEY ?
Weź sie uderz w głowę, najlepiej kowadłem na apo bylo kiedyś non-pvp.
Marihuana jak marihuana praktycznie 70% mlodziezy jara to .. ;)) ja tam jarac bede od czasu do czasu nic innego nie wezme moze tabsa jak bede jechal na Qlimaxa lub na jakas grubsza impreze, tez bedzie zalezalo jak bede sie bawic.. z marihuana mozna postepowac jak sie chce... wiem, ze kazdy pisze od tego sie zaczyna itp. ale mowia tylko ci co nie sprobowali itp... ja jaram i wcale do niej mnie nie ciagnie itp. ani do zadnego narkotyku, zreszta w ogole dzieki jaraniu nie pije w ogole alkoholu.. :)) tylko na balety. Znam wiele osob, ktore pala po 10-15 lat dziennie z piatke kopca i nie sa nie normalni.. :) wiadomo, ze moze troszeczke psycha sie zmienia, ale nie az tak.. np. moj brat jara z 10 lat ma prace w Szkocjii, duzo zarabia ma samochod, szkole zdal bez zadnych problemow i ogolnie super sie ustawil.. a i jeszcze jedno Marihuana moze Ci troszke zryc beret po paleniu okolo 10 lat marihuany, ale nie az tak :D:D:D hehe dobra juz nie bede pisal bo zaraz posypia sie posty typu: tak pal, bedziesz cpunem lub po co sie chwalisz itp. tylko pisze, aby uswiadomic :P nikogo do niczego nie namawiam, kazdy robi to co chce w zyciu i nikt nikogo nie bedzie do niczego zmuszal to na tyle.
Zastanów sie co mówisz...
po 10 latach palenia prawie nie ma zmian ?
po 10 latach palenia tytoniu są wielkie zmiany w organizmie a my tu mówimy o narkotyku. Mozę jak palisz majeranek to nie ma zmian. Ciekawe czy kiedykolwiek widziałeś marihuanę na własne oczy czy tylko gadasz bez sensu to co Ci "ziomkowie" z bloku powiedzieli. Sry ale wiem jak to ścierwo niszczy ludzi...
"Marihuana moze Ci troszke zryc beret" psychozę, lęki, choroby układu nerwowego, zaniki pamięci ? to nazywasz lekkim zryciem ?
Hehe czlowieku u mnie kazdy pali codziennie po wiele gram ja juz mniej pale 2-3 x na tydz i malo .. moj brat pali 10 lat i jakos nic nie ma itp. dobra po co ja ci to mowie jak Ty nawet nie palisz .. ja nie wiem jak to wyglada itp????
Mam nawet zdjecia jak jaram itp, ale nie bede udowadnial bo nie ma czego..
czlowieku jestem pewien, ze Ci rodzice nagadali tak, albo sie naczytales w internecie i teraz kopiujesz to co z tam pisze :)) hehe dobra nie bede sie wyklucal, ok tylko teraz mnie nie zbanuj.. haha ;)
Chcesz nie pal, ale nie pisz glupot albo czytaj ze zrozumieniem to co wczesniej napisalem :))
Jezeli Ty wiesz jak to wyglada itp to prosze Cie wrzuc mi tu swoje zdjecie rozpalona butla jak ciagniesz a obok karteczka dla Neka.. :) ehh nawet zaloze sie, ze nie masz z kad skrecic tematu.. :) wiec pisalem, jezeli ktos nie palil ani nic to niech sie nie wypowiada.. :) bo po co to komu?:)
Jamniczek
01-06-2008, 23:00
@up
Myślisz, że Ci to nie szkodzi? Skoro każdy twój kolega jara, to żaden z was nie zauważy zmian.
Wg. mnie jest to chore, co Ci to daje? Nie lepiej wypić piwo? W sumie "baba" robi sie równie dostępna i znana jak alkohol i to jest przerażające. Dobija mnie to, jak dzieciaki z 6 klasy umawiają sie na blanta, to co bedzie za 10-15 lat? o.O
Skoro czujesz sie taki """""fajny""""" bo jarasz, to powodzenia. Żebyś za późno
nie przejrzał na oczy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.