View Full Version : Profesja
Powiedzcie kim grac bo mam palka (ma juz rs ) i wbilem nim z se spokojnie w 1 dzien skille 80 dysta i 25 lvl a gram kina gram nim juz jakies 5 dni ... i ma lvl 24 skille 69/70 i 4 mlvl ogulnie jak bym zliczyl kase ktora ze mnie poleciala w itemkach i w kasie itd by blo juz z 5 cc ;/
Ps znaczy wedlug mnie knight najlepszy itd ale jakos trudno mi sie nim gra na Apo
Ja umiem grac na rl mialem 40 knighta tylko ze wkuza mnie to ze idziesz i masz piache ta wlonczona i zapomniales o niej pojawia ci sie ona a tu dostajesz hita od 200+ palka ... na 25 lvl wiec to jest wkurwiajace albo powiedzcie gdzie expic tym knightem ;/ albo zy opyla sie robic sorka bo kumpel ma i ladne hity ale jak many nie ma to jest ciezko ;/ albo szukam siohchera albo blokera na dragi ;s
Prosze ludzi tez ze jezeli moga to zeby jak glosuja to zeby sie wypowiadali zalezy mi na tym :)
[Splaxor] Widzę, że jesteś nowym użytkownikiem, więc zapoznaj się z tym regulaminem http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=2" bo następnym razem będzie kara :)
Jesli trudno gra Ci się Knightem to już łaywiejszej profesji nie ma;)
Palek jest trudny, a drut i sork to już zależy od gracza.
Proponuję nauczyć się grać;p;p;p
Widzę ,że cie bardzo lubią na RL tibi skoro idziesz sobie 25 lvlem i nagle wybiega ci 200+ palek -.-' Gz ^.^
A , tak wogóle to graj sorkiem ,ale uprzedzam na 400 lvlu już trzeba pół godziny się mfować -.-' Sorc jest najlepszy pod każdym względem . ;)
Żałosny Ogórek
02-06-2008, 12:40
Powiem tak na starcie (moim zdaniem) Sorcerer i Knight odpadaja. Jezeli chcesz się pomeczyc, gra jest wtedy ciekawa to polecam druida, a jak chcesz szybko lvl nabic i wymiatac w pvp to palla, ale gram pallem jest bardzo nudna
Knight - Dużo hp musisz umnieć grać
Pall - Polecam
Sorc,Drut - Dużo many duże hity mało hp
Ja ci osobiście polecam Palladyna :)
pozdrawiam
Brandswe
04-06-2008, 12:06
Według mnie to Knight. Sam nim gram, dużo HP, ciężko go zabić.
Kamil1995
07-06-2008, 09:41
Graj druidem. Grałem kiedyś knightem 200 lvl ale potem się już nudno gra. Drutem się po prostu chce mi się grać. Fajne czary, zarobisz trochę kasy na siochaniu. Polecam druta.
DruT RoX. mAM 172 PALKA I JEST NUUDNY TYLKO EXUA VITA I EXORI MAX EREX ;/ A drutem to od H**a masz czarow :) i narazie 80 lvl i sie nie znudził
"Cześć"
Moim zdaniem najlepszą profesją jest "Palladin"
Ponieważ :
1. Może walić na odległośc.
2. Morze blokać.
3. Ma dobre pvp.
1-. Słabo wali z czarów - Jedyna zła cecha.!
Sasuke Uchiha
07-06-2008, 12:42
Ze swojego doświadczenia wiem miałem 602 knight , 300 sork , 333 drut i obecnie mam 268 Pall , Sork i Drut według mnie to dobra profesja najgorsza wada to bardzo długo manasowac się trzeba Knight jest dobry i naprawde dużo można zarobic blokując i nim najdłużej grałem ponieważ kiedyś to była profesja wrecz nie do zabicia teraz jest nim palladin który przez te 3 lata bardzo się wyrobił dostał obszarówki mocne teraz mocno wali pall i nie mówcie że nie. Dostał także C Arrow ale ma dwie wady Nie można tarczy używac (mała wada) Teraz wieksza za mało się uha z Exury Vity. Według mnie Palladin na dzien dzisiejszy jest najlepszą profesją chociaż Knight też mu dorównuje. Mam nadzieje że pomogłem.
Dark Peter2
24-06-2008, 20:23
Pierwszą moją postacią na APO był Sorcerer. Na początq było nawet fajnie ,ale pozniej mała ilość HP zaczęła mnie wkurzać xD Szczęsliwy hack tej postaci (Dark Peter 138lvl) sprawił że doceniłem piękno bycia Paladynem. I tą profesję polecam już bardziej doświadczonym graczom. Dla osób, które dopiero niedawno poznały tibię polecam Knightów ;]
Knight - Dużo hp musisz umnieć grać
Pall - Polecam
Sorc,Drut - Dużo many duże hity mało hp
Ja ci osobiście polecam Palladyna :)
pozdrawiam
Czy przypadkiem nie nabijasz postów? Też mogę se tak wypisać żal -.-.
@Topic
No to tak, bardzo polecam palladyna, ponieważ fajnie sie expi na 300 lvlu + można wybrać sie na bardzo ciekawe potworki z fajnym lootem (mistic scarab) można po prostu fajnie się nim zabawić. Druid i sorc jest moim zdaniem okropny !
Knightem można jeszcze coś tam pograć ale to nie jest lepsza profesja od palladyna. Więc jeszcze raz bardzo polecam Tobie profesje paladyn.
Pozdrawiam.
Jan Pan Banned
26-06-2008, 22:33
Polecam tobie druida, jeśli jesteś choć trochę wytrwały i wbijesz nim ten 350 lev to juz potem będzie z górki :)
Naprawdę polecam! Na początku owszem jest trudno troszkę, jeśli nie masz kasiory, potem już z górki.
Hmm polecam tobie postac magiczna w tym momencie xD bo po upade inne postacie beda mialy po du.....
@UP
Zezikan skąd wiesz, że akurat będzie tak jak mówisz, ja słyszałem, że palla osłabią tylko, bo pall nie do zajechania 1260 EK na solówce ledwo 1200 RP tylko fartem może pojechać i to jeszcze jak EK jest doświadczony i ma w miarę pvp....
Polecam knighta, obojętnie jaki lvl wbijam zawsze mam mniej niż 35 min, na 1200+ też lvl wbijam 35min, dla początkujących jest najlepszy dużo hp, nie pada się łatwo , dajesz uh pod dupe i gitara, szybko można expić i bloczyć na mocnych potworkach - jeśli doexpisz knightem do ~700 lvla SAM! to można powiedzieć, że masz jakąś wprawę w grze kinem, a potem od 700lvl leci zaskoczenie szybko (tylko trzeba wiedzieć gdzie expić)
Hraclless
27-06-2008, 09:19
Polecam Ci Kina tak jak panowie UP.
Ma dużo HP. Łatwo się nim gra, ponieważ dajesz uh pod "dupe" i expisz.
Można nim łatwo zarabiać blokając. Wbijasz 160 i loozikiem blokasz OTS Kingi.
Sam wiem bo gram nim od 0 do 631 lvl'a.
Pozdrawiam Faro Daren ;)
Quiet v 2.0
27-06-2008, 09:24
Pallem grałem od zawsze. Tutaj był to Sir Bartek Palladyn, na real tibii był to Tjipp. Jednak na APO wolę teraz grać sorc/dru. Może i mała ilość HP ale porządne hity. Szybko monsta uwalisz.
haa a ja powiem tak gralem kiedys knightem i ciezko jest troche daje to ze masz duzo hp... ale... musisz brac uhy z bp niestety.. ale knight z botem typu "scar" lub inny jest niedozabicia... pallek ma i duzo hp i duzo many wiec tez ciezko zabic dotego dochodza calkiem ladne hity ^^ a druid i sorc to bardzo trudne profesje tu zaden bot niepomoze :P malo hp bardzo mocne hity :) zabujczy spam ale... 2 hity od knighta lub palla o podobnym lv i sorc/druid lezy...
Milker Men
28-12-2008, 14:02
Pierwszy raz gdy zacząłem grac na APO , grałem sorkiem grało mi się bardzo fajnie do 400 ale potem miałem Problemy i przestałem grac na okres 1 roku. Nastepnie zrobiłem palka wbiłem 235 ( hak 2 lata temu postać nadal jest nie wiem czemu ) ale nie grało mi sie tak dobrze jak sorkiem. Polecam Ci druida lub sorka magiczne profesje ponieważ jest trochę zabawy :) i gra się nie nudzi tak szybko.
Expansion
28-12-2008, 18:00
Moim skromnym zdaniem najlepszą profesją jest palladyn szybko sie wbija level i m level gram właśnie tą profesją na Apo.Następnie sorker potem druid a na końcu knight ale jak ktoś ma cierpliwość może stać sie bardzo potęzną profesją w jego rękach :)
Ja ci polecam Knighta ma dużo hp,przy niezlych skillach osoiaga nawet niezłe hity ma exori max.a co najwazniejsze to cieżko go ubic jesli potrafi sie nim grac jednak trzeba miec tez refleks zeby sie wyrobic z uhaniem chyba ze boty ale tego nie radze ...
Marcus Fydus
05-02-2009, 21:18
Osobiście uwarzam że knight rządzi...
Z drutem i sorcem to knighci nawet 50 lvl - dają rade
Z pallem to już gorzej...
K vs K to już Ch**a a nie pvp
Exp leci kasa leci... Czegóż więcej chcieć?
Neverous
05-02-2009, 23:44
Nom Knight, ci co pallki doradzająto chyba mało grali na 8.4 bo często missuje pallek a knight prawie nigdy. Po za tym knight ma f attack więc też fajny bonus :).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.