View Full Version : 8oo by Tras <3
Wreszczcie to wymarzony 800 :
http://i31.tinypic.com/5fg269.jpg
Pozdro :
Sarumar
Tyriusz
Xayn
Alet Mort
Thagos
Master Many
Lord Pih
I innych ktorych nie wymienilem
No no gratki wbijasz 1000 i pozdro for u musze troszke wiecej napisac bo potem ze nabijam posty a to nieprawda chce pogratulowac
Gz levelka ;) ale co tak bez pandemki i bezklapeczek chodzisz:D:D:D:DHacked?Czy może kaski nie mam hehheheh. Gratuluję i czekamy na 1klvl
Wcale_Nie_Rabbit
30-05-2008, 15:28
Nie ma pandy i klapek, bo kupił tego chara. A kasa z allegro jeszcze pewnie nie doszła. Nie ma co gratulować ~5 ownerowi. Bez pozdrowień... Sam wbij ten level.
@Down
Ukradłeś mi więc jesteś złodziejem. Nie płakałem tylko się śmiałem ^^. Ja mam 140k cc zarobione z gry nie jak ty z www.allegro.pl
Ja nie siedzę po 10h na bally, żeby lvl wbić. Jak zapewne się zdziwisz to expie max 2-3 jak mi się chce... Debilem możesz być max ty allegroboy'u ;< GoGo kup 100kcc z allegro.pl ^^. TY za to siedziałeś na ballach tyle ile sobie zaplanowałeś, a ja expie tyle ile mi się chce. Ten co ciągle nocki robi się odezwał.
ueheuhueheuheuheheuheuehueh <polew na maxa>
#UP
Nie każdy jest uzależniony tak jak ty , żeby każdy odrazu był na pukntcie widzenia , Nie każdy siedzi po 10+ h na bally żeby wbić taki lvl , niektórzy wolą sie pouczyć a nie tak jak ty , Pamiętasz jak płakałeś ze loota z PK zajebałem ? Wyzywałeś mnie od złodziej itp
#Topic
A wszystko to , bo mnie kochasz =/
Goń tego debila vel Zarexoholik'a
#UP
pokaz mi co kupiłem z allegro do Tibii , owszem kupiłem kiedyś 30k na świecie Kyra , ale to chyba podstawa gry na Globalu (prócz znajomosci)
Nie kupiłem ani kcc na allegro , chara wymieniłem , A to co robie nocą to moja prywatna sprawa , i nie śmiałeś sie jak straciłeś tylko płakałeś krzycąc złodziej itp
Powiem tyle nie ma co gratulować bo niedawno kupiłeś tego chara za 90 zł wbiłeś 5 lvli i sie podniecasz. Ogólnie gówno. I jest dokładnie tak jak powiedział rabbit. Chara zakupiłeś a kaska jeszcze nie doszła. Przykre Hail Allegro!!!!
Sokol from West
30-05-2008, 21:12
@up
Zgadzam sie z tobą kolego ...
Kupił postać od mojego kumpla z Rl na 730+lvl :o
Wiec nie ma czego gratulować .... Kupić postać i wbić 70 lvl to łatwa rzecz.
Nie no dejwid rzodzisz dawaj do 1k !!!jedziesz plix ;**i zarob kase na items ???...-.-pzdr :D;*
Hokeistaaa
31-05-2008, 09:08
No gratz, dawaj 1k :P
Tylko trochę biedny screen, ale to się wytnie :P
Szkoda, że nie pokazałeś mlvl, ale zapewne masz dobry.
Pozdro, Hokeista.
Wreszczcie to wymarzony 800 :
http://i31.tinypic.com/5fg269.jpg
Pozdro :
Sarumar
Tyriusz
Xayn
Alet Mort
Thagos
Master Many
Lord Pih
I innych ktorych nie wymienilem
#hokeista mam 128 mlvl i 50 % do 129 :] Ostatnio wbilem 128
Tyriusz 2.0
31-05-2008, 11:45
Noo mój jebaka wbil 800 "wkoncu" Gratulacje wbicia 800. ;p
Ps:Szkoda ze juz konczysz gre ;/
Gratulacje xD eq slabe mogles pokazac M lev ^^ teraz tylko poczekaj jak cie dogonie ;oo
No. No..Przedewszystkim Grats ;D Ale nie tylko Gogogo 900 Albo 1K ;D I tez Zaporos na ss ;p
troche slapy ten ss ale go do 1k lvl'a :D
Brawo, brawo. Teraz 900 i 1000 i w miedzyczasie BH. I czemu takie słabe eq ;> ani pandy ani klapek ;>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.