Zaloguj się

View Full Version : Czy jeste? wandalem ?? jak tak to musisz zajerze?

Cimek
30-05-2008, 16:42
:D
Mnie dziś spisali za to ,że podpalałem puszek z kolegami -.-'
(On się tak fajnie spala ) , a gosciu wcisnął policji ,że ma łatwo palne rzeczy w jakimś baraku (bo to było obok ) i ,że nie zauważył bym jak spłonęło by wszystko w mgnieniu oka jeżeli by ogień dotarł :eek:

To jest tylko moje pierwsze spisanie z takiego powodu własnie dlatego chciałem się dowiedzieć czy was też spisali kiedyś za takiego głupoty :p

salata sorc
30-05-2008, 16:48
mnie spisali tylko raz za "zaklocanie ciszy" to glupota no ale jak bawisz sie w chowanego w 10 osob i krzyczysz caly czaqs kur*a wylaz zza samochodu palo albo przeklinasz na caly glos to musielismy polowe osiedla ostro wku.... ;)

Mariox
30-05-2008, 17:21
Mnie spisali kiedy przeszedłem na drugą stronę drogi po trawniku. Zresztą mieli takie prawo bo jak wiemy kochane dzieci nie niszczy się zieleni. Najlepsze jednak jest to, że oni wyczaili mnie po drugiej stronie drogi. Krzyknęli na mnie, ja się zatrzymałem a oni (zaznaczam, że mieli pasy 1 metr od siebie) także przeszli po trawniku.
Myślałem, że ich zjebie co oni sobie to myślą ale nie dali mi mandatu więc postanowiłem zachować to dla siebie.

Co ciekawe kiedy oddali mi dowód ja idąc już do domu odwróciłem się za siebie chcąc sprawdzić czy tym razem przejdą po pasach czy też po trawniku. I jak myślicie..... przeszli po trawniku nasz kochana polska POLICJA.

avaquar
30-05-2008, 19:59
No i co że cię spisali. Nic sie nie stało a tą karteczkę na która zapisali twoje dane to ją sobie mogą najwyżej do dupy włożyć. Policja w tych czasach bez konkretnego powodu nic ci zrobić nie może...

Jeżeli cię spiszą to będą już mieli twoje akta. Ogląda się W11 =d
//Layer

MeHu :*
30-05-2008, 23:22
Mnie spisali 4-5 razy, głównie za to, że z kumplami skaczemy po śmietnikach(takich dużych :P), za przeskakiwanie przez samochody, za to, że po rusztowaniu chodziliśmy, za to, że rozjebaliśmy latarnie(która nie my rozjebaliśmy :P)

Sorki za bluźnierstwa.

Wrona
30-05-2008, 23:59
Mnie nigdy nie spisali..:P Jakoś nie mają okazji... Może to dlatego, że szybko biegam ? W każdym bądź razie, nie wiem. :P Przeważnie staram się nie zwracać na siebie uwagi. Czasem miałem takie akcje, że wiedziałem, iż zostanę spisany za chwilę, zawsze jakoś mi się udawało. :D Kiedyś leżałem wcięty godzinę w rowie, w śniegu, błocie i liściach.. Ale mnie nie spisali :D

Daaron
31-05-2008, 00:07
Mnie spisali za to, że strzelałem pistoletem na kulki w talerz (Cyfra +) sąsiadki a następnego dnia za to że, wrzóciłem bombę dymną własnej roboty do szamba chodzi mi o taki coś na ulicy co jest "gulik". No i zadymiło ;p

P.S. Chcesz zrobić granat dymny?
Kup saletre potasową zmieszaj z cukrem pudrem najlepiej jakieś 40% saletry i 60% cukru pudru oblej lekko spirytusem tak by zrobiła sie papka włóż do jakiejś formy np. kartonik po papierze toaletowym i zaklej taśmą izolacyjną zostaw na godzinę, u góry musi być dziurka w którą włóż lont i podpal ale pamiętaj że papka musi być sucha ;p Saletra jest raczej bezpieczna ale nie radze jej podpalać bo pali się tylko troche wolniej niż proch czarny.

Nie na temat :/ NO TO KLOPS

Pozdro
Daaron

Ko0oDeeXiiiK
31-05-2008, 09:23
Policja ma prawo spisać gdzie chce, kogo chce, i o której chce, to jest coś w rodzaju kontroli. Osobiście spisali mnie miliony razy, nawet telefon sprawdzali czy nie kradziony, ale to normalka w dużym mieście ;p

A i żal mi was dzieci, chwalicie się rzeczami za które powinniście się wstydzić (mowie tylko do niektórych) Cimek wiedziałem że jesteś rasistą, ale nie wiedziałem że jesteś do tego płytki

Viseko.
31-05-2008, 10:07
Mnie spisali z milion razy, jak kodex'a :p
Hmm, ostatnio to chyba za to, że przed moją szkołą napisałem na ulicy spray'em 'yebać policje'.Inne akcje, np.za to, że jeżdziłem na rondzie rowerem(po tym trawniku co jest w środku ronda).Robiłem na nim manual'e 180 itp.
Bardzo często mnie nie spisywali, bo szybko biegam?:p
Nie no, pieski roxor.
Aha, i odrazu mówie, nie mam się czym chwalić, napisałem bo się pytacie;p

Bald Drah
31-05-2008, 10:11
ja nie byłem nigdy spisany, ale po 1 jak cię spisali to nie powód do dumy. A po 2 mogą twoi rodzice mieć problemy albo ty sam będziesz miał problemy.

Gdyby nie policja na świecie był by wielki BURDEL I TYLE I SZCZERZE GARDZĘ TYMI KTÓRZY NIE LUBIA POLICJI

Chociaż policja często prowokuje! Np na meczach piłkarskich

Ales Thon
31-05-2008, 10:28
Mnie jeszcze nie spisali to szybko biegam i tyle. Xd
Kiedyś graliśmy w piłe to tak na woleja naszła, że antena (Cyfra+) się trochę połamała... Xd
U mnie takie zjeby grają, że co chwile na pały dzwonią. -_-
Gramy w piłe i tak, najpierw pół metrowy chodnik, potem jeszcze dłuższe krzaki i dzwonią bo sie o okna boją. <loL>

ByOuT
31-05-2008, 11:35
Witam.

Mnie także spisali kilkanaście razy, lecz przeważnie za błahe rzeczy. Nie będę się rozpisywać, gdyż wszystko było spowodowane moją i moich kumpli głupotą.

Pozdrawiam,
ByOuT

Brain
31-05-2008, 11:43
Noo... Ja miałem historię z policją, ale nie spisali mnie... Mój kumpel znalazł wielką tubę i to, że jest pojebany wpadł na pomysł by wypełnić ją saletrą. Wszystko było gotowe. Odpalamy. Ok, dymu jest w pizdu to jeszcze pały ze strony Medyki jadą. Ofc my spieprzamy przez jakieś krzaki, a oni za nami. Mieliśmy farta bo się w jakimś schowku ukryliśmy =D. Ale nie ma się co chwalić. Po prostu szajba czasem odbija :P.

PewienTaki
31-05-2008, 12:16
Ten temat jest mistrzowski :D koleś uważa się za wandala, bo palił puszek.
Jeżeli chcesz być już Hooligansem to musisz kopnąć latarnię by się zgasiła i uciec na odległość co najmniej kilometra i tam krzyknąć 5 razy "HWDP" i powiedzieć "LOL ALE AKCJA". Wtedy już możesz chodzić z rękoma założonymi na krzyż, na klatce piersiowej. o... I chodzić w koszulkach bez rękawów by było widać biceps.

I tak mi się wydaje, że nie powinieneś grać w tibię, a odwalać jakieś osiedlowe akcje typu chodzenie za starszą Panią i śmianie się z niej, że ma wąsy... Ewentualnie straszyć kaczki, ale to przecież dla leszczy.

Ale to tak na marginesie, bo głównie to darzę Cię szacunkiem, bo nie chcę byś mnie pobił albo nazwał noobem.

smerfus
31-05-2008, 13:59
Mnie prawie codziennie spisuje mój dzielnicowy wiec wali mnie to ile razy :D:D
Juz mnie zna na pamiec najczesciej za siedzenie i lanie dupy z ziomkami ....
Najlepsze bo kiedys do mnie burzyl to mu powiedzialem ze dostanie wpierdol i od tego czasu mam spokój :D :)

,,l,, Bobo ,,l,,
31-05-2008, 15:07
Też mnie spisywali wuchte razy i wisi mi to... Jedyne co mnie dziwi jest to, że Ci sami spisywali mnie z 10 razy (2x dziennie -.-)... Oni chyba mają to zapisane gdzieś, to po co to powtarzać? Tak samo sprawdzają 80x czy koma nie jest kradziona i o mp3 sapią... Wkurwiają mnie tym i jeszcze prowokowaniem. To jest najgorsze. W sumie to wszystko jeszcze przedemną, ale mam nadzieje, że przez psy nie zjebie sobie przyszłości.

Peace!

Psujekbanned
31-05-2008, 16:22
Jeżeli ma Ci to pomóc w jakikolwiek sposób to zostałem raz spisany za siedzenie na oparciu ławki...

Tre Cool
31-05-2008, 17:36
A mnie nigdy nie spisali : <
No dobra... Święty nie jestem...
Odpalałem petardy na terenie szkoły. Zóo.

Pandora
01-06-2008, 09:33
Mnie nikt nie przebije ! Hah ;D

Mnie Spisali Za :

# Nie Przechodzenie po pasach ( lol... )

# Picie "Beczółek" koło Skateparku.

# Śmiecenie na skateparku ( chodzi o słonecznik )

No a jeżeli chodzi o farta to było tak : "driftowałem" rowerem z kumplami po boisku ( ze sztuczną murawą ) na skateparku , nagle przyjechała Policja i zaczeła nas gonić a my sruuu rowerami przez krzaki :/ na szczeście uciekliśmy.
Była też przygoda jak jakiś koleś zadzwonił na Policje bo widział nas jak mamy pod bluzą coś podejrzanego ( myślał że coś ukradliśmy a my tylko mieliśmy "beczółki". Nic wiecej ;P ). Policja przyjechała, my im pomachaliśmy i uciekliśmy xD Kto zna bardziej nasze osiedle niż mY ? ehh.. ;P

w sądzie byłem z 50 razy a i może więcej bo moja mama tam pracuje. Spokojnie. Nie jest sędzią tylko starszym sekretarzem sądowym :)

To by było na tyle. I się tym wcale nie chwale, tylko żale ;P Od tych wydarzeń zmieniłem się na plus.

Kavvsonek
01-06-2008, 17:23
Mnie spisali za pobicie.
Ale miałem fajną przygode bo zrobiliśmy z ziomkami ring z balotów(tych dużych) I Jutro już były spalone a mendy jechały donas sie dowaliły to my sruu i nas dobre 10 minut gonili i z 7 osób 3 zwiały. Ale oni i tak za byle co spisują to niema sie co dziwić.

Jan Pan Banned
01-06-2008, 18:09
Spisywac moga za wszystko nawet za nic :P mnie spisali kiedys za żucanie sie śnieżkami z kolegą, bylo to dobrych parel at temu. :P

Jadem toots
01-06-2008, 18:12
Mnie spisali za to, że jak byłem na szkole to kijem machałem "Macha tutaj patykiem by mi krzywde zrobił" (to było kilka godzin po lekcjach). Woźny mnie przytrzymał i mnie spisali...

Albo kiedyś za to, że wchodze na osiedle do kumpla pod szlabanem...który był otwarty...

<Ryśku>
01-06-2008, 22:38
Mnie spisali jak niby samochód chciałem ukraść a ja poszedłem sie tylko załatwić jeszcze mi bezczelnie po oczach świecił ;/

fR33
02-06-2008, 11:14
Kiedyś przez policję spóźniłem się na pociąg.
Procedura sprawdzania mnie trwała ok. 35 minut.

Jednak najgorsza sytuacja jaką miałem z policja i podobnymi służbami była jakieś 1,5 roku temu.
Byłem w sklepie. Wziąłem ( nawet ) duży koszyk. W sklepie wiary na maksa więc problem z koszykami potężny ( stop zakupom w soboty ). Kiedy brałem pieczywo jakieś babsko zabrało mi koszyk. Poszedłem za nią i złapałem mój kosz.
Na początku byłem dość miły. Jednak po chwili zaczęła się ostra wymiana zdań. Jako, że 70 % społeczeństwa ma młodzież na nic, więc po chwili kłótnia z jedna osobą przerodziła się w kłótnie z pięcioma osobami. Po chwili przyszła ochrona.
Kiedy starałem się wytłumaczyć co się stało, ochroniarz złapał mnie za rękę i wraz z kolegą wyprowadzili mnie na zaplecze gdzie ku mojemu zdziwieniu stał radiowóz ( wtf?! ). Policjanci okazali się dość wyrozumiali.
Powiedziałem im, że nie wiem w czym jest cały problem, że po prostu zwróciłem uwagę kobiecie, która zabrała mój koszyk.
Skończyło się na sprawdzeniu moich danych i i telefonu.
Po magicznym tekście "... nie poszukiwany", powiedzieli, że mogę wracać do domu.

Szkoda, że tyle osób ma młodzież za nic, chociażby Ci ochroniarze oraz babsko z obstawą czterech osób. Zapewne byłoby inne zachowanie tych osób gdybym w tamtym momencie miał nieco więcej lat.

niebanujberafitorozumiesz
03-06-2008, 12:58
Mnie 3 razy spisali, za stanie o pozniej porze na dworze :s .. A 2 razy to były gorsze. :P Raz jak koles zadarl się na policje "frajerzy", a psy myslaly ze to wszyscy sie tak darlismy, a drugim razem za picie w parku browara :).. I te wszystkie spisania były podczas poprzednich ferii :P. W ciągu dwóch tygodni xd..

Inposible Solider
03-06-2008, 13:27
A mnie raz z kolegami spisali bo puszczaliśmy petardy a kumpel odje***.Kupił wyrzutnie Rakiet i ją odpalił akurat przejeżdzala straż Miejska i nas spisali i Do rodziców odwiezli.
A i jeszcze Miałem sie bić z takim jednym kolesiem a on po pały zadzwonił bo by przegrał.

PewienTaki
07-06-2008, 00:32
A mnie raz z kolegami spisali bo puszczaliśmy petardy a kumpel odje***.Kupił wyrzutnie Rakiet i ją odpalił akurat przejeżdzala straż Miejska i nas spisali i Do rodziców odwiezli.
A i jeszcze Miałem sie bić z takim jednym kolesiem a on po pały zadzwonił bo by przegrał.

To twardy jesteś pewnie, sam już się Ciebie boję. Pobiłbyś wszystkich, prawda?

A tak wypowiadając się na temat, to jak pewnego razu nie przeszedłem przez pasy bo się śpieszyłem do szkoły to mnie 20 minut trzymali i się spóźniłem na lekcję 25, a nie 5. Ale nie kwestia w tym... Najbardziej żałosne było ich pytanie na koniec, gdzie idę. Przy czym przed całą akcją wyrzucali mi z plecaka książki by znaleźć papierosy, narkotyki, kradzione telefony, radia i martwe łabędzie. Była to 2 gimnazjum.

D.B
07-06-2008, 22:11
Mnie spisali na sylwestra za to ze stalismy z kolegami na ulicy. Chcieli odwiezc do domu... nie dali sobie zrozumiec ze mieszkam 2 metry obok ;p

Leen Tao
07-06-2008, 23:08
Mnie nigdy nie spisali ;p
Mojego kolegi nikt nie przebije, spisali go za to że lał się wodą w Lany Poniedziałek...
ps. jak coś to on chodził z wiadrem wody ;p

Marta18
10-06-2008, 22:44
Mnie spisali kilka razy otóż:

1. Po piciu alkocholu w miejscu publicznym x 2 :)
2. Palenie papierosów w miejscu publicznym. x12 ^^
3. Rozrobki hiehie na kiosku ^^.. siedziałam tylko
4. Obraze policjanta :P chociaz powiedziałam "PIes" ^^
5. Słuchanie obrażliwej muzyki "na POLICJE"
6. Głośne słuchanie muzyki :P chyba co 2 dni ^^
7. Przechodzenie przez ulice na czerwonym świetle ^^
8. Noszenie koszulek obraźliwych | A.C.A.B |
9. Napis na murze A.C.A.B => Wszyscy policjancij to Skurwysyny ^^

Więcej nie pamiętam . Za wszystkie bardzo żałuje& &

Hie Hie jak bz nie było dostałąm ŻÓŁTĄ KARTE :)

Piko
10-06-2008, 22:48
- jazda bez odpowiedniego oświetlania rowerem (wieczór)
- jazda rowerem pomiędzy samochodami <lol>
- brak kasku rowerowego <lol2>

Dobre Dziewczyny
11-06-2008, 00:11
- jazda bez prawka
- jazda po pijaku
- picie alki: P

Clemenza
11-06-2008, 17:22
Psiarze spisują za nic :)) Siedzisz na boisku to Cie spiszą :)) Taka ich robota :] Dostają za to premie , czym więcej osób spisanych , tym więcej hajsu dostanie psiak ;]

Tony
11-06-2008, 17:58
Mnie złapali jak sie włamałem do samochodu:D.Wszedłem na dach i sie przecisnołem przez szybe,wmówiłem im ze auto było otwarte,a ja chciałem zobaczyć środek auta bo sie interesuje autami:)

Old Yorgy
12-06-2008, 07:24
Ta. Oni spisują za byle gówno, no i co z tego jak potem nic nie robią z tymi kartkami na które cię zapiszą. Możesz im podać dane jakie tylko chcesz ich to sra. Oni chcą tylko żebyś się przestraszył i więcej tego nie robił. Np: Mnie nie raz spisywali za przebywanie poza domem po 24, jazda nieubezpieczonym i niezarejestrowanym motocyklem bez prawa jazdy ani karty motorowerowej. Udzielili tylko upomnienia. Także jeśli cię spisali to nie masz się czym przejmować to jest zupełnie normalne.
Pozdrawiam.

kajojek
13-06-2008, 21:32
mnie chca ze sql wyjebac bo niby rzucalem do jakiejs baby kamyczkami z okna szkoly ;/;/ ladny zal. Dyrektor nazwal mnie wandalem i huliganem ;D

Michciano
13-06-2008, 21:44
A wiecie za co mnie spisali???Za to ze z qmplami TANCZYLISMY JUMPSTYLE czaicie my se tanczymy a tu nagle wbijaja gliniarze i mowia do nas "co tu robicie" a my "tanczymy a co niemozna??" a oni na to "zakłócacie spokój w parku ludzie sie na was skarzą spiszemy was i wynocha ale juz" noi co mielismy zrobic :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Elite_Arweq
27-06-2008, 21:55
Jak cala klasa miala piknik to wybralem fajne miejsce i zapomnialem jak kolega walnol w sup nie hodzic po trawie (walnol autem) i siedzielsimy na trawniku a tu policjanci przyszli mialem prze....ne:p

Konuś
30-06-2008, 22:51
Mnie spisali 4-5 razy, głównie za to, że z kumplami skaczemy po śmietnikach(takich dużych :P), za przeskakiwanie przez samochody, za to, że po rusztowaniu chodziliśmy, za to, że rozjebaliśmy latarnie(która nie my rozjebaliśmy :P)

Sorki za bluźnierstwa.

Nie mogli cię spisać 4-5 razy bo za 4 razem ma się sprawę karną albo grzywna -.-

Mnie spisali raz za to ze jechalem pijany rowerem i tyle i jeszcze ze w mieście ognisko paliliśmy przy ulicy

mikiel
30-06-2008, 23:31
Mnie złapali jak sie włamałem do samochodu:D.Wszedłem na dach i sie przecisnołem przez szybe,wmówiłem im ze auto było otwarte,a ja chciałem zobaczyć środek auta bo sie interesuje autami:)
A mnie zpałowali jak wchodziłem przez okno do samolotu lecącego 10000000 km nad ziemią w kostiumie spierdmana -.- Wyjdź szmato , bo mnie wkurwiać zaczynasz cioto...
@topic
Mnie nie spisali , i nie spisują za nic , jak jesteś debilem to Cię spiszą -.- Wyjdzcie dzieci z historiami z "Rozmów w toku" n/c

Cygar do Cristo
01-07-2008, 00:02
Nie mogli cię spisać 4-5 razy bo za 4 razem ma się sprawę karną albo grzywna -.-

Mnie spisali raz za to ze jechalem pijany rowerem i tyle i jeszcze ze w mieście ognisko paliliśmy przy ulicy

huahuahauhauhaua ! dobre ! tak , brawo !

spisanie 4 raz - rozprawa.. chlopie pomysl..

zazwyczaj to nie sa spisywania a legitymowania..takie cos jest na porzadku dziennym.Spisanie zas to jest wtedy jak sprawdzaja wasze dane telefony etc.
ile razy mnie spisali i za co nie bede pisal bo to smieszne co sie dzieje w tym kraju.
Za to 1 sprawa w sadzi mi wystraczyla, zreszta blachy powód.
Amen ;]

Fifeks
01-07-2008, 00:10
Tak jestem wandalem ;<< psuje trawe na trawniku przechodząc przez niego ;<<

A raz spisali mnie za wiązanie sznorówki na przejsciu ^^ ;D wiem głupi jestem no ale cóż pomysł mój ^^ wiem oryginalny ;D grozili mi rozprawa w sądzie ;<< i sie bałem ;<<

Pelson
01-07-2008, 01:37
Na tym Forum nie ma wandali.

Drako o.o
01-07-2008, 01:57
Na tym Forum nie ma wandali.

jedna madra wypowiedz w tym temacie

nazwa tematu powinna byc taka

"czy Cie kiedy psy spisaly, jesli tak to musisz tu zajerzec"

Matii Knight
03-07-2008, 12:18
Mnie spisali tylko raz w życiu, za wrzucanie petard do śmietnika, chociaż ja ich nie wrzucałem ;<

SyncMaster
07-07-2008, 19:02
Mnie spisali ponieważ jechałem rowerem po całej drodze z lewego pobocza na prawe. A drugi raz za kompanie sie w kanale.

Vidly
07-07-2008, 20:29
Ja się nie dałem złapać, więc mnie nie spisali :p Nawet nie robię jakiś zuych rzeczy tylko czasami jakiegoś browarka obalę albo wracam do domu późno. W 90% wypadków nie zwracają na takich uwagi :cool:

Co spisywania kogoś to najłatwiej podejść do jakiegoś dziecka, bo ono nic nie może policjantowi zrobić ^^ Kiedyś na moim osiedlu dwóch policjantów z patrolu podeszło do jednego "dresa" i zaczęli z nim "pogadankę". Jak przyszło kilku jego znajomych podziękowali i odjechali. To jest nasza "dzielna" policja :D

Bolo92
12-07-2008, 22:43
Mnie tam nie spisali, dostałem ze 2 razy upomnienia że jeżdże na rowerze bez trzymanki i robię niebezpieczne manerwy(skręt do sklepu czy 45 stopni to jest okrutnie niebezpieczny ^^), a jakieś 4-5x że jeżdżę ogólnie bez trzymania.
Nie ma to jak jechać do sklepu w miasteczku i bujasz z górki, 40 na liczniku a Policja mija 50 na godzine, staje dalej i rączka z okna ^^ :)
Albo jedno, wyjeżdżam z boiska, piłka w jednej łapie, komórka w drugiej i tak tylko spoglądam czasami na ulice. Policja zajechała pod sklep jak ja i do mnie mówią, chodź tutaj ^^.
Ja podchodze a oni jak zwykle, odkręcić Ci kierownice, pokaż karte rowerową i dowód tożsamości. Roześmiałem się lekko i mówię, że nie noszę tych rzeczy na boisko, gdy jestem 400m od domu.
Takto ostatnio to ścigali mnie i kumpla, bo zrobił go-karda prowizorke pospawane i silnik od jakiejś VSK czy 4 i po drodze od lewej do prawej na zrywie :) A tu policja jedzie ^^, jego złapali a ja pizda przez pola on ma niskie "podwozie" to nie by i tak nie uciekł.