Zaloguj się

View Full Version : Czemu Mortiis ....

Grulix
01-06-2008, 09:24
Witajcie .
Pewnie pamiętacie ostatnie 3 cofki , dlaczego Mortiis albo Tygrys albo ktoś z "Ekipy Apo" nie powiadomił nas o tym !!! Wiecie przez kogo ta cofka ? 100% to Mortiis przez trainy na rooku zrobił a teraz znikają itemki z dp .

///edit

Może i powinien, może i nie, Elvan może pominął wariant że ktoś cały dzień przeexpi :P
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Więc czy Mortiis powiadomi czy też nie to jego sprawa!

Z czego mi wiadomo Mortiis to jest God !!! God czyli bóg gry !! Pisze tu GM/Tutor .

Elvan
01-06-2008, 11:24
A powiesz mi, co by dało to, że Mortiis by was powiadomił o cofce? I tak by wam zniknęły itemy ... Gdzie byś ich nie schował, one i tak by zniknęły. Tak więc nie rozumiem tego tematu, ale zobaczymy jak inni skomentują to, coś tu napwypisywał.

salata sorc
01-06-2008, 11:32
Elvan ma rację... wkońcu i tak byś stracił swoje "zabawki" i byś płakał nawet jak Mortiis by powiadomił o cofce. Nie ważne że je gdzieś zchowasz bo i tak stracisz, więc co ci dałoby powiadomienie o danej cofce? To moje zdanie :)

Master Code
01-06-2008, 11:50
a czemu krasnal ma brode?
Po chuj ma Cie informowac tak sie juz wyraze zrobil to dla naszego dobra no chyba ze chcialbys wychodzic z rooka na main itp-.- Ty powinnes sie cieszyc ze serv dziala

Sorc King
01-06-2008, 11:51
Witajcie .
Pewnie pamiętacie ostatnie 3 cofki , dlaczego Mortiis albo Tygrys albo ktoś z "Ekipy Apo" nie powiadomił nas o tym !!! Wiecie przez kogo ta cofka ? 100% to Mortiis przez trainy na rooku zrobił a teraz znikają itemki z dp .
tutaj musze sie zgodzic z grulixem i elvanem poniewaz powiadomienie o cofce powstrzymalo by innych od daremnego wbijania lvla ktory i tak zostanie cofniety , lecz jak elvan powiedzial i tak by stracili to co zyskali ale nie zalowali by tego az tak slyszac pozniej wypowiedzi graczy ze 11 lvli im cofnieto albo questa ktorego juz nie sa obecnie w stanie wykonac to oczywiscie tylko moje zdanie

NieBanujBerafita OKEY ?
01-06-2008, 12:16
A powiesz mi, co by dało to, że Mortiis by was powiadomił o cofce? I tak by wam zniknęły itemy ... Gdzie byś ich nie schował, one i tak by zniknęły. Tak więc nie rozumiem tego tematu, ale zobaczymy jak inni skomentują to, coś tu napwypisywał.

Ktoś nie wie o cofce i maniaczy cały dzień bo np. nie ma co robić.. Maniaczy se w huj ciut i jeszce trochę, kasy nazbierał, akurat zrobił trudnego questa, nad którym się tak męczył czy coś... A tu nagle cofka i all na darmo a mógł se taki ktoś spędzić gdzie indziej ten czas.

Jednak gdyby mortiis powiedział "eee na 100% bedzie cofka". To by all zaczeli pkowac i takie dymy były by ze szok :O.

jednak lepiej zeby mortiis powiadamial o tych cofkach. ; >

Dran Frek
02-06-2008, 16:38
Mortiis powinien powiadamiać o cofkach, ludzie by mniej tracili, lvla, kasy i wysiłku. A to że by ludzie robili dymy to przynajmniej by urozmaiciło grę ;D

xD Lukki xD
02-06-2008, 16:53
Może i powinien, może i nie, Elvan może pominął wariant że ktoś cały dzień przeexpi :P

3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Więc czy Mortiis powiadomi czy też nie to jego sprawa!

Rybka
02-06-2008, 21:57
Mortiis może sobie zrobić co Chce.
Jest punkt w regulaminie że nie ponosi odpowiedzialności.
Nawet jakby powiadamiał to powinniście się cieszyć tym.
Ale że ludzie maniaczą i expią 24/7 to nie jest Mortiisa sprawa.
A że będzie cofka to tego Mortiis nie wiedział.
Nie wiedział że spowoduje to takie bugi w grze.
Więc ja prosze aby zamknąć temat

Mortarius
02-06-2008, 23:36
O jezu..Dacie wy spokój temu Mortiisowi ? Wy nie potraficie tego zrozumieć że ten serwer niemoże być idealny ? No nie ma szans.. Nie takie cofki przechodziły już apo więc nie marudź bo zanim napisałeś tego posta już byś to odrobił.A co do tego "Goda" To ma to.. hmm... gówno do gadania bo to ma tylko jedną więcej litere niż GM.Na Globalnej tibii też byś tak napisał ? Gdzie jest GOD -.- ? Żałosne nie masz się już o co Mortiisa czepiać.To że prowadzi serwer nie znaczy że musi cały czas nad nim czuwać.