PDA

View Full Version : Zabi?, bo przegra? w gr? Online.

Mariox
02-06-2008, 17:48
Zabił, bo przegrał w grę Online (http://gry.onet.pl/1760328,,Zabi%B3_bo_przegra%B3_w_Counter_Strike_a, wiadomosc.html)

Kolejne derastyczne fakty, że gry Online to dla niektórych ludzi coś więcej niż zwykła forma rozrywki. Jak można odebrać życie drugiemu człowiekowi przez jakąś głupią grę?.I to jeszcze tak w derastyczny sposób?? ehh...szkoda gadać:/

PS. Ten synek ma 14 lat (tak jak połowa społeczności na APO :D:D:D)mam nadzieję, że wam coś takiego nie przyjdzie do głowy jak was ktoś zabije;)

<Ryśku>
02-06-2008, 17:52
To jest właśnie ludzka bezmyślność :( Nie może sie pogodzić że przegrał i potraktować to jak zwykłą grę . . . :(

Kavvsonek
02-06-2008, 18:11
Ehh ludzie jak można odebrać życie drugiemu człowiekowi przez głupią gre. To trzeba być jednak ełmo.

Amaka v2.0
02-06-2008, 18:37
Naprawde powinno byc coś takiego jak trailer na początku każdej gry i nie dałoby sie go wyłączyc tylko zawsze by sie wlaczal i by rodzic za pierwszym razem widzial na czym ta gra polega , ale u mnie w miescie to jest tak ze jak juz rodzice dziecku gre kupią to tylko dlatego żeby nie marudziło im nad uszami ze chce ta gre...
<foch_z_pszytópem>
I taka balladyna xD.
Pozdrawiam :P

Vonozaurus
02-06-2008, 18:39
Ehh ludzie jak można odebrać życie drugiemu człowiekowi przez głupią gre. To trzeba być jednak ełmo.

Tyś widział ełmo. Cóż, życie takie jest : DD. Zabił go bo chciał, a to, że ma poprzewracane w głowie to nie Wasza sprawa tylko policji i rodziny ofiary jak i winowajcy ;d. Wasze denne teksty typu dziecka wyżej są tak głupie jak i osoby, które to piszą... Skończcie tą...'dyskusję' bo GÓWNO wiecie o życiu, 14sto latki...

Daaron
02-06-2008, 18:54
Ale bym chciał zrobić temu Saszy pranie mózgu zostawić go w pokoju który miałby na 10cm wody na cały tydzień i dawać chleb i wode. Zawsze o tym marzyłem xD. Brak snu, zimna woda, nie można usiąść ani położyć się.

Według mnie to ten chłopak musiał być na prawde zrozpaczony że, to zrobił i na pewno przez chwile nie wiedział co robi dowiedział się dopiero nazajutrz gdy odświeżył mu się umysł. Ciekawe czy miał zamiar go zabić czy tylko pobić bo to drugie dałoby się wytrzymać zrozumiałbym gdyby zabił go niechcący w jakiś mniej brutalny sposób ale ta sytuacja wygląda na taką w której dokładnie wiedziałco robi.

Pozdro
Daaron

Sasha
02-06-2008, 18:59
@up
Dzięki ;), ale nie skorzystam :p
Ajronia
@topic
Tak na prawdę to szkoda mi tego chłopca, tak samo jak jakiś Brazol zabił za 1$ czy ileś. Bywa.. Takiemu to powinni to samo zrobić, a ten Ilja mógł coś zrobić.

Psujekbanned
02-06-2008, 19:27
Ciekawe ile wzrostu musiał mieć ten 17-sto latek...
Zabił go jakiś 14-sto latek? Masakra...

Trzeba być całkowitym maniakiem żeby zabić kolesia o jakąś głupią grę --,--

Idiota.

Inposible Solider
02-06-2008, 19:30
O żal.
Żeby przegrać 1 raz w życiu w CS-a i Zaraz Zabijać...
Pewnie jakiś maniak który zawsze wygrywał w CS-a.

*Poziomek*
02-06-2008, 19:31
@Psujek
Idiota? Mało powiedziane ... PSYCHOL!!!!!

@topic
No ja rozumiem , człowiek ma nerwy no ale żeby od razu zabić?!!!
Ten koleś jest pojebany , lekko mówiąc...

Bald Drah
02-06-2008, 19:35
kilka słow:

Co za pojeb, takie są skutki uzależnienia, i słabej psychiki!

Wrona
02-06-2008, 22:58
Jakim to trzeba być bez mózgowcem, aby zrobić coś takiego. Sam gram w cs'a, komputer mam, jaki mam, i czasem też mam takie akcje, że gram, staty 30/5 i nagle res kompa... Też sie wkurzę, no ale bez przesady. Ja powiem sobie głośno K***a mać i idę coś zjeść i jest po sprawie. Jak kumpel mnie szturchnie jak już mi super idzie, też mu przecież nic nie zrobię... To jest tylko gra ! Czy te dzieci nie mogą tego pojąć? Przed rozpoczęciem gry, w czasie instalacji, albo coś, powinny być jakieś testy psychologiczne, czy osoba jest zdatna do gry... Bo to, co już się dzieje na świecie to przesada...

Azian
02-06-2008, 23:10
A tam, gra to był tylko jeden z czynników. A w zasadzie przyczyniła się do wyzywania, co najprawdopodobniej było główną przyczyną zabicia tego drugiego:] Ludzie robią z tego aferę, a wiadomo, że lepiej sprzeda się to, jeśli napisze się, że to wszystko prze gre..

Ko0oDeeXiiiK
02-06-2008, 23:22
Coś wam pokaże...
Mehu 23:18:54
http://gry.onet.pl/1760328,,Zabi%B3_bo_przegra%B3_w_Counter_Strike_a, wiadomosc.html

ByOuT 15:25:16
http://gry.onet.pl/1760328,,Zabi%B3_bo_przegra%B3_w_Counter_Strike_a, wiadomosc.html :o

I jeszcze chyba z siedmiu mi to przesyłało....
Koleś naje***e ma w bani i cóż, zrobił to teraz będzie siedział, nie pierwszy i nie ostatni taki poku***eniec; )

Humu-un
03-06-2008, 07:20
Dla takich tylko jedna kara ! ... " Oko za Oko " !!!

Tre Cool
03-06-2008, 07:59
Psychicznie chory, jak nic. Po prostu normalni ludzie takich rzeczy nie robią...
Poza tym, to Rosja...

Cimek
03-06-2008, 12:37
Rosja .... Takie życie jedni umierają a drudzy żyją właśnie w takich chwilach jestem za karą śmierci .

lukasz mistrsz
03-06-2008, 13:42
Omg.. jak przeczytalem ten artykul to sie zlapalem za glowe. Nie rozumiem jak za
jakas gre mozna zabic innego czlowieka. Tez gram w cs ale jesli mi nie idzie to mojej zlosci nie wyladowuje na innych.

Beren
03-06-2008, 14:10
To jest wyolbrzymianie pojedyńczych przypadków... na miliard ludzi znajdzie sie 3-4 osobników takich jak on, a cały świat to wyolbrzymia. Owszem, jest to tragiczne, ale tu nie chodzi o gre. Chodzi o psychike człowieka, nie zdziwiłbym sie jakby sie okazało, że rodzice sie nim nie przejmowali, korzystał z używek itp.
Wina leży w ludziach, bo nie otrzymał pomocy z otoczenia, nikt sie nie zainteresował nim a sam by sobie w życiu nie poradził, co widać na załączonym wyżej obrazku...

Tak, to jest moje zdanie, nie piszcie "Ciebie po......ło? Co ty możesz o tym wiedzieć?" bo tylko spamujecie, bez sensownie :)

@Edit
Love, to nie jest wina cs'a ! Nie ważne w jaką gre by zagrał, i tak by to zrobił jakby przegrał...

pianka
03-06-2008, 14:26
Uważam ,że w Nim siedziła ta agresja a przegrana była tylko pretekstem do morderstwa
niestety takich psychopatów jest coraz więcej i to się zbiera w człowieku już od najmłodszych lat .
Jest to przykre ale coraz więcej młodych ludzi zaczyna mordować zresztą cały ten świat się stacza na dno.

BaXiK Dziki Wonrz
03-06-2008, 14:32
'' Świat schodzi na psy razem z nim Ty '' :)
Zajebac takiego to malo xP
Ile razy przegrywam w cs'a i nikomu narazie nie dzieje sie krzywda :D

Alucard
03-06-2008, 16:10
(prawie) tak samo było z RL Tibią :D
Ta historia kolesia z Wrocławia.

Żal takich maniaków.
Niech idą w piłke pograć i się wyżyć...

kajojek
03-06-2008, 20:36
Wiesz sa ludzie i debile. Ten akurat zalicza sie do tej 2 grupy. Nie wiem jak mozna byc az tak uzaleznionym zeby zabic przez jaka kolwiek gre o jaka kolwiek rozrywke i pieniadze. Dla mnie to poprostu nielogiczne ale niestety takie przypadki sie zdazaja :/

Love 2.0
03-06-2008, 21:52
Dlatego nie gram w to gówno zawane CSem... Z mojego doświadczenia wiem, ze mnie często nerwy biorą, chociaż za cholerę nie posunąłbym się aż do takiego debilizmu... Według mnie najlepszą karą to odciąć chuja i 20 lat więzienia... 30... 40... xd

#down

srr za błąd xd już poprawiam

Wiceps-Biceps
03-06-2008, 21:58
Dlatego nie gram w to gówno zawane CSem... Z mojego doświadczenia wiem, ze mnie często nerwy biorą, chociaż za cholerę nie posónąłbym się aż do takiego debilizmu... Według mnie najlepszą karą to odciąć chuja i 20 lat więzienia... 30... 40... xd

posunąłbym

Pewnie wiele jest takich przypadków. Raz było w Brazylii, że koleś zabił kolegę bo nie oddał mu '50k'
W Japonii dziecko wyskoczyło przez okno bo w bajce 'Pokemony' był butterfly. http://pics.livejournal.com/pokeprofessor/pic/0000g11e

Elite_Arweq
23-06-2008, 22:12
ja wiem ktory to gosc gralem z nim w csie to byl debil i huj taki gowniaz wyslalem do niego wirusa od brata dostalem (on hakerem byl brat)