View Full Version : 'Bezb??dny' u?ytkownik forum.
Psujekbanned
04-06-2008, 00:01
Hello
Piszcie tutaj osoby, które waszym zdaniem piszą najmądrzej, ciekawie, bezbłędnie itd.
Ja zacznę.
Wydaje mi się że jest to Maly Down.
Koleś ma jak się nie mylę 13 lat? Chodzi chyba do 6 klasy podstawówki, a pisze jak ziomek min. 18 lat. Inteligentny, pisze ciekawie i nie robi zauważalnych błędów(jak ktoś bardzo chce znaleźć jakieś błędy, to na pewno je znajdzie :P).
Nixon, pomimo młodego wieku pisze krótko, mądrze, zwięźle i na temat.
#Down
Na forum tibia.pl są też takie tematy więc postanowiłem tutaj też dać takie.
Ale sobie tematy wymyśliłeś najpierw "Najzabawniejszy" potem "Najbardziej nie lubiany" a teraz "Bezbłędny".
@Topic
Według mnie to bezbłędnie piszą
EsSay- Pisał wiele poradników itp rzeczy i zawsze estetycznie i bez błędów ortograficznych (przynajmniej się nie doczytałem)
Myślę że też
Love
i
Kodex
Oczywiście mam an myśli ortografię ;]
I to jest dowód że, to nie od wieku zależy. Bo są na forum osoby bardzo młode które piszą naprawde złożone i inteligentne treści. I idzie im to znacznie lepiej od niektórych starszych np.? Nixon i Ja. Mam 16 lat i pisze posty jak kretyn Xd
@Edit
Po:
1. Możesz być Wiceps
2. Ale musisz mi powiedzieć skąd to nagranie z Dodą ;p (znajomy czy znalazłeś)
@Edit2
@Love
Wiadomo nie ma ludzi idealnych,
każdemu zdaża się popełnić błędy twoje słowa :p.
Pozdro
Daaron
Wiceps-Biceps
04-06-2008, 00:20
Oczywiście, że to ja jestem bezbłędny!
Głosować na mnie!
I Layer!
salata sorc
04-06-2008, 00:22
kodex, nixon i maly down osobiście ja tak uważam :)
Wg mnie Maly Down. Dopiero teraz się dowiedziałem, że ma 13 lat. Zawsze uważałem go za inteligentnego, mądrego człowieka. Myślałem, że jest to osoba nieco starsza.. Wielki szacunek dla niego ! Ty, Psujek, też zasłużyłeś na miano jednego z bezbłędnych i inteligentnych użytkowników tego forum.
jak wszyscy to wszyscy: Maly Down, Crayon, Nixon.
Nixon, Elvan( \m/ ) Tettmeier(Gdy nie wie co jak się pisze to pyta się mnie. Jak czasami spyta się mnie o niektóre słowa to sam mam problem : D) i wiele wiele wiele innych osób...
@Down
ze popełnię drobny błąd ortograficzny
; PPP
Love 2.0
04-06-2008, 18:56
Nixon, Elvan, KodeX. Co do wypowiedzi Daaron, to chciałbym skomentować ją następująco - Ja nie piszę bezbłędnie. Zdarza się, ze popełnię drobny błąd ortograficzny, ale mam takie szczęście, ze od razu ktoś mi to wypomni i mam okazję poprawić :>
PacxKnight
04-06-2008, 19:12
Wjadomo, rze ja pirze bezbłendnje, a jag nie to hyba madzie problemy... a tak na poważnie to Elvan, Nixon, Rolnix na old forum, Tettmeier, Maly down był jeszcze Diex, ale sóper ivól roxmen jest Pandora! :D
@down
Jak on robił jakiś błąd to taki, że polskiego znaku nie wstawił.
Nixon, Elvan, KodeX. Co do wypowiedzi Daaron, to chciałbym skomentować ją następująco - Ja nie piszę bezbłędnie. Zdarza się, ze popełnię drobny błąd ortograficzny, ale mam takie szczęście, ze od razu ktoś mi to wypomni i mam okazję poprawić :>
Nie licząc twojego 'wogule' to nie robisz błędów, rotfl, lmao ....
#Topic
Rolnix. Jak znajdziecie lepszego, stawiam skrzynkę piwa.
Najbardziej rozsądnym i najlepiej wypowiadającym się (bezbłędnym) użytkownikiem jest Nixon. Tylko on jest dla mnie bezbłędny.
Nikt nie jest nieomylny, każdy człowiek popełnia błędy.
Ale, żeby nie było offtopa:
KodeX, znaczna część Moderatorów (nie powiem kto) oraz Crayon -.^
Tre Cool
04-06-2008, 20:36
Nixon, Layer.
A czemu nikt mnie nie wymienia ? :<
Ko0oDeeXiiiK
04-06-2008, 20:38
Mały down roxuje no i Margoth i żebyście nie myśleli że nixon nie... Bo nixon też XD ; )
[nixon] Co ja jestem, że z małej litery? -.- xD
Joke ofc, się przyzwyczaiłem -.^
Verrier 2.0
04-06-2008, 20:49
Tre Kól, Nixon, Kodex.
Najbardziej wg. mnie bezbłędni użyszkodnicy.
KodeX, Nixon, Tre Cool ,Tygrys
A ja ? :(
Oxidosiss
04-06-2008, 21:15
Troszke temat jest bezsensu, bo jest wiele osób która pisze bezbłędnie..
Oczywiście każdy będzie wymieniał osoby znane albo swoich kolegów, więc dlatego temat jest troche bezsensu. Wiadomo że mnie nikt nie wymieni, bo nie jestem osobą znaną :P <skromność>
Ale jeżeli mam powiedzieć, to wszyscy moderatorzy oprócz Pandory i Listka Cielak, Kodex, Pacx Royal, Ty Psujek, Wrona..
Są to tylko przykłady, piszących poprawnie na forum jest wiele.
@Up
Mylisz się. Nie znam Love i nie jest moim kolegą ani jakimś znanym użtkownikiem a jednak sądze że, pisze bezbłędnie.
Nixon może i jest znany ale też nie jest moim kolegą więc składa się na to że, to twój post jest bezsensu. Bez obrazy.
@Topic
Też myślę że, Psujek świetnie pisze ale on skromny :p myśle że, jeszcze KodeX i Maly Down.
Pozdro
Witam..
Nixon, Kodex, Tre Cool.
Pozdrawiam.
Majorek 997
05-06-2008, 13:04
ja i drako.........i nikt inny.............
drako hrabonszcz z drzewa
05-06-2008, 13:30
ja i drako.........i nikt inny.............
wlasnie!!!
nie znacie sie .................................................. ......... [.]
Dede Lionheart..
05-06-2008, 14:42
"Bezbłędny"...
Każdy powinien pisać poprawnie.
Jeżeli ktoś tak nie pisze, to oznaka, że albo nie umie, albo ma jakieś dysmózgowie.
Poprawna pisownia to powinien być "chleb codzienny", a nie jakieś tematy i podniecanie się tym, że ktoś pisze po polsku.
*Poziomek*
05-06-2008, 15:06
Kto najlepiej pisze? Hm..... myślę że :
Nixon i KodeX
Dla mnie bezblędnych jest masa osób, wymienie tych co "szanuje i podziwiam":
Crayon
Nixon
Elvan
Pandora
Kodex
Tre Cool
Tettmójer
Layer
Maly Down
Slave
BajałT
Angel Death
Cielak
Pietro
Dede
Azian
Mehu :* ;]
I wiele, wiele innych ...
lukasz mistrsz
05-06-2008, 15:35
Fetłuk mnje besblednym urzytkownjkjęm jęstęm ia. :D
A tak na serio to kodex :)
Moim skromnym zdaniem. To ostatnio ortografia na forum znacznie się podniosła. Już mało osób robi błędy. No wiadomo czasem się zdarzy literówka. Według mnie to każdy moderator pisze bez błędów. No i wiele osób którzy mają wyższe rangi na forum niż "Początkujący i Średnio Zaawansowany". To tyle.
Pozdrawiam.: Mamę i Tatę.
Nerki Knight
06-06-2008, 14:17
Layer i Elvan. Oni jedyni używają polskich liter na forum jak i na gg i innych komunikatorach. No i ewentualnie Nixon.
Ales Thon
07-06-2008, 21:33
Nixon, Layer.
A czemu nikt mnie nie wymienia ? :<
Ciesz się. =/
#topic
Ja (skromność <3), Nixon, Layer, ByOuT, KodeX, Tri Kól & Tett. =/
Bald Drah
07-06-2008, 22:15
Hmm Mały Down, Tett, ByOut i kilka innych osób
Ale człowiek to nie maszyna robi błędy. Wiele osób robi błędy takie jak:
ze(że), sie(się). Ale jest kilka osób robiące błędy:
pomuc, żeczy, koham
Oxidosiss
29-06-2008, 22:06
Najbardziej rozsądnym i najlepiej wypowiadającym się (bezbłędnym) użytkownikiem jest Nixon. Tylko on jest dla mnie bezbłędny.
Bezbłędny ? Nie. Pisze dobrze mądrze i na temat, robi mało błędów ort. ale niestety robi, jak każdy :P Dużo osób pisze "napewno" "naprawdę" "odrazu"
"narazie" lecz te wyrazy pisze się osobno ;]
Dla mnie nikt nie jest bezbłędny , nawet ja sam : )! Każdy robi jakieś błędy w życiu ; )
Jak to powiedział Gogol... "Ideał dany jest człowiekowi po to, aby wyraźniej widział swą niedoskonałość."
Nie uważam się za bezbłędnego użytkownika, chociaż miło mi słyszeć, że ktoś uważa mnie za bezbłędnego.
Ero Senni
29-06-2008, 23:44
Moim zdaniem jest to:
-Maxiu.
-KoDeX
-Crayon
Kilku modków, ale nie chce mi się wymieniać ;p
No i ja nie robie błędów...
Jadem toots
29-06-2008, 23:53
Wg. mnie:
*KodeX
*Mały down
*Crayon
*Nixon
*Elvan
*Graydon
*Ja <33 <joke>
Moim zdaniem(jakże mało ważnym) najlepiej piszą:
- Nixon
- Kodex
- Layer
- ByOut
- Tre Cool
Wiecie co? Podziwiam was za przecinki. Nigdy nie wiedziałem gdzie wstawiać i dalej nie wiem. ;<<
Jestem wzruszony. Doprawdy.
Według mnie najbezbłędniejszym użytkownikiem tego forum był ROLNIX ! Jedyny Angel Death znalazł jeden jedyny błąd z jego 1200+ postów. Bo tylko jeden błąd popełnił.
Szacun wodzu !
No i moderatorzy, aczkolwiek nie wszyscy.
Angel Death (chyba bo nie widziałem dawno :/),
Elvan,
ByOut,
KodeX,
Tri Kól,
Grono Moderatorów (chyba większość),
Crayon,
I chyba Becio ;).
A więć, bezbłędnie oraz mądrze według mnie pisze:
-Nixon
-Splaxor
-Mohamed(Kiedyś:/)
-Psujek
-Darth Wawa(:*)
mlody drut
01-07-2008, 13:49
Kodex I anty według mnie pisza najmondrzej i bezbłednie :p
Pozdrafiam
Angel Death
Zevs
Elvan
KodeXik
Nixon
Me
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.