View Full Version : Hacked...
Witam niektorzy juz wiedza ze stracilem swoja postac mozliwe ze juz jej nieodzyskam... ale coz.. zawsze jest szansa wiec... prosze o pomoc sytuacja wyglada tak: mam tylko account... hacker zmienil password w tibi lecz zgubilem password do meila a pytanie pomocnicze niedziala wiec... ozdzyskanie postaci jest prawie niemozliwe ale jezeli ktos zna jakis sposob to bardzo prosze o pomoc oferuje 2kcc jezeli odzyskam chara... z gory dziekuje
poniewaz nieznam sie na tym forum i niemam zamiaru sciagac zadnych programow niewrzuce ss moge oczywiscie wyslac na meila PLX HALP
Moj nick Pink Master jak cos (zapomnialem dodac)
Brandswe
04-06-2008, 11:54
Według mnie to już nie odzyskasz konta. Jeżeli zapomniałeś hasła do E-mail, to jest to twoja wina.
Pozdro.
Wojtasss
04-06-2008, 11:54
Pomagałem ci kupic nimfe, ale w tej sprawie ci nie pomoge... ;/
Na niektorych pocztach istnieje takie cos jak wyslanie hasla na telefon komorkowy, ale to tylko jezeli podales numer telefonu przy zakladaniu poczty... pozdrawiam i zycze odzyskania postaci!
Watpie czy odzyskac postac jak niemasz e-maila =/ ale zawsze mozna próbowac
P.s jak on ciebie haknol?? jezeli mozna spytac
niewiem xD no poprostu niemam zadnych keyloggerow na kompie ani nic :/ chcialem sie zalogowac a tu passy niedzailaja przeskanowalem kompa 0 wirkow i zwala...
Mc Maciek
04-06-2008, 12:59
Jeśli ktoś wrzucił Ci przerobionego wirusa lub wirusa własnej roboty, to żaden antywirus Ci go nie wykryje, bo nie będzie miał go w bazie.
Tutaj jedynym porządnym rozwiązaniem na pozbycie się tego świństwa, to format.
Passów raczej nie odzyskasz... Chyba, że przypomnisz sobie hasło do maila.
ale ... jak np napisal bym do tych od meila tych co prowadza ta stronke o przywrucenie starego chasla albo cos... albo np moge podac all dane jakie byly przy zakladaniu chara no niewiem...
Nie uwieza ci, a jaki miales lvl Eq itp? Tylko nie placz za 200 lvl :/
eq? c arrow , p arm , wh , dsl , boh/soft ... n/c + 2,5kcc w kasie i nimfa... zal
doniczekmateo
04-06-2008, 15:01
no to ci tak o napisze jak nie masz emaila i nie masz żadnych dowodów że to twoja postać to po prostu jej nie odzyskasz bo nr.acc to wiesz nie trudno załatwić bo mogłeś sprzedawać pacca za kasę w tibi i tyle :D
@down
to wyślij wiadomość na e-mail mortiisa ;o
yyy a co wedlug ciebie by bylo dowodem... omg mam ss'y tego chara z adwansow co 10 lv i od 25mlv az do dnia kiedy... no wiadomo :/
To skoro masz screeny to raczej nie powinno byc wiekszych problemow. To akurat sa nezle dowody, a najlepiej jakbys mial filmik jakis.
ale co mam z tymi ss'ami zrobic?:/<40 znakow>
Masz takei cos jak dzial zgloszenia (nie proponuje spamowac meila Mortiisa) i tam opisujesz DOKLADNIE jak sprawa wyglada i wklejasz ssy. Najlepiej wrzuc caly plik na rapidshare albo serwer hostujacy i umiesc w nim zdjecia. Mowie najlepszym dowodem bylby filmik.
nieznam sie na tym :/ nieumiem zdjec nawet na forum wrzucac jedynie napisalem ze na meila moge wyslac :/
To w tm momencie nie jestem wstanie ci pomoc jesli nie potrafisz zrobic tychze czynnosci. Popros kolege/brata albo kogokolwiek.
a masz moze meila do mortisa? moze jak bym mu wyslal na meila to cos by to dalo ;d
Nie nie mam. Ale sprawdz czy na stronce nie ma jakiejs mozliwosci podanej kontaktu z nim. A jak nie to pros moderatora forum moze on pomoze.
DOBRA mam nadzieje ze cos z tego bedzie potem sie poszuka albo wlasnie sie ludzi popytam dzieki za pomoc :P
@Mc Maciek : dzieki za tego meila ale to dlugo jest :/ cholera :/
Mc Maciek
04-06-2008, 16:15
Mail Mortiisa to: bosch@o2.pl ale odpowiedź dostaniesz najwcześniej 12 czerwca
W dniach 4.06 do 11.06 nie będą rozpatrywane żadne maile. Jeżeli ktoś wyśle w tym czasie do nas maila to odpowiedź otrzyma najszybciej 12 czerwca.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.