PDA

View Full Version : [*][*]Agata Mróz[*][*]

Mariox
04-06-2008, 12:26
Jak pewnie wszyscy wiedzą w wieku 26 lat zmarła siatkarka Agata Mróz, złota medalistka Mistrzostw Europy.

Siatkarka cierpiała na przewlekłą chorobę – walczyła z białaczką.
Najgorsze jest to, że zaraz po operacji szpiku kostnego wszystko było Ok. Były duże szanse, że organizm Agaty zaadaptuję się z szpikiem i siatkarka będzie żyła. Niestety....

Składam najszczersze kondolencję dla rodziny i przyjaciół Agaty oraz kibiców z całej Polski.

Zawsze będziesz w naszych sercach

Mc Maciek
04-06-2008, 12:37
Jedna z najlepszych polskich siatkarek. Urodziła się 7 kwietnia 1982 r. w Tarnowie, zmarła 4 czerwca 2008 r. we Wrocławiu. Dwukrotnie - w latach 2003 i 2005 - zdobyła złoty medal Mistrzostw Europy.

Agata Mróz na zawsze pozostanie w pamięci Polaków...

Proszę o podklejenie...

Busst
04-06-2008, 13:11
Ale zaskoczyła mnie ta wiadomość.
Jeszcze niedawno oglądałem z nią wywiad...
No cóż, bywa.

#Mc Maciek
Tego typu tematów nie podklejamy.

Bald Drah
04-06-2008, 13:42
Racja, bardzo smutna wiadomość mój kolega zmarł 2 lata temu na białaczkę był w moim wieku. Jezu straszna tragedia ........ do przeszczepu szpiku zgłosiło sie 10k osób .......

Pandora
04-06-2008, 13:45
Oo ! nie wiedziałem ! jeszcze wiadomości nie oglądałem.... A ja tak w nią wierzyłem :(

Straszna Tragedia... Współczuje rodzinie... Naprawdę, myślałem że to tylko kwestia czasu, nie brałem w ogóle pod uwagę że takie coś może się wydarzyć...

Laluś
04-06-2008, 14:47
Cały czas myślę, że jest to niemożliwe. Jak to się mogło stać? Mówili, że jej stan jest dobry...

Na zawsze w naszej pamięci

Wojo Devil
04-06-2008, 14:51
Niech zostanie na zawsze w naszej pamięci.....wpółczuje rodzinie Agaty.....
Oby to się nie przytrafiło żadnemu z nas :(

PacxKnight
04-06-2008, 18:29
Oo ! nie wiedziałem ! jeszcze wiadomości nie oglądałem.... A ja tak w nią wierzyłem :(

Straszna Tragedia... Współczuje rodzinie... Naprawde, myślałem że to tylko kwesia czasu, nie brałem wogule pod uwagę że takie coś może się wydarzyć...

Ja wiem... ale słownik proszę nie "wogule" tylko " w ogóle"...

Owszem współczuje jej rodzinie, ale bez przesady, po kiego wacka to nagłaśniac, tylko dlatego, że jest sławna? Ilu szarych ludzi na świecie umiera podczas szpiku kostnego, a my o tym nic nie wiem lub raczej niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy?

@^Crayon
Mnie to wkurwia, ktoś jest pokazywany w telewizji to jest lepszy? Tak samo jak są jakieś tragedie np. wypadek jakiegoś autokaru i jest zbiórka pieniędzy dla rodzin, bo o tym się mówi w telewizji, a ile ludzi codziennie ginie na drogach i to jest taka sama tragedia, tyle, że tamci zginęli w "spektakularny" sposób i państwo kij to obchodzi. Smuggler z CDA napisał o tym i od razu się z tym zgodziłem.

Crayon
04-06-2008, 18:39
@Up
Bo ciągle o tym mówili w telewizji ? Nie dość, że miała operację to dziecko urodziła. Polski Sport na pewno na tym ucierpiał...

@Edit
Może i to jest trochę na wynos, ale to trochę wyjątkowa sytuacja. Popatrz. Od miesiąca codziennie można było przeczytać o jej stanie zdrowia. Wszyscy jej gratulowali urodzenia dziecka, życzyli powrotu do zdrowia. Jej dramat przez media stał się dramatem wielu ludzi.
Też sądzę, że to takie głupie i na wyrost robić wielkie halo bo zmarło kilka ważnych osób(głównie chodzi mi o te idiotyczne żałoby narodowe)

Zieniu07
04-06-2008, 18:43
Mnie denerwuje to ze kazdy robi wielkie halo, wiem zasluzyla sobie ale ile ludzie ginie w Afryce? nikt sie tym nie interesuje:/ wystarczy byc slawnym to jak umrzesz ti bedziesz w gazetach ehh

Tre Cool
04-06-2008, 19:36
[ * ]

Wszelki komentarz jest moim zdaniem nie na miejscu.

Humu-un
04-06-2008, 19:43
... Na zawsze w Serach polakow !! ...

PS@
Mc Maciek, zapoznaj sie z regulaminem Forum, dopiero puzniej startuj na Modka...

Kavvsonek
04-06-2008, 20:39
Na zawsze w sercach Polaków
Ja tak w nia wiezylem ale no coz. Skladam Kondolencje rodzinie Agaty utrata kogos bardzo bliskiego jest tragedia.

WillOw
04-06-2008, 22:56

Straszna Tragedia... Współczuje rodzinie... Naprawde, myślałem że to tylko kwesia czasu, nie brałem wogule pod uwagę że takie coś może się wydarzyć...

wogule to jaki Ty masz pysk i naucz się pisać... :) Wszystko co mam do powiedzienia na temat Ciebie i tego ots :)

@topic

[']

JaCkAsS
04-06-2008, 23:25
Wiecie co mnie denerwuje? To że zawsze jak ktoś znany zginie to piszecie te poj*bane tematy jak to wam żal.
Czy to jest potrzebne? Chcecie pokazać tym jacy wy jesteście uczuciowi czy co? Bo naprawdę nie rozumiem sensu pisania takich tematów tak samo jak wypowiedzi Mc Macka że prosi o podklejenie :|
Jak mi babcia umrze to też mogę prosić o podklejenie?

Tak to smutna historia, ale temat jest też bardzo smutny jak i żałosny :/

Azian
05-06-2008, 00:13
Życie każdego człowieka jest tak samo ważne. I nie ma znaczenia, czy jest to sportowiec, czy zwykła szara osoba. I jak ja widzę, że ktoś pisze, że jest to wyjątkowa sytuacja to normalnie mnie kur*ica bierze. Jaka wyjątkowa sytuacja? Ona była bardziej wyjątkowa od ludzi którzy codziennie umierają w jeszcze gorszych okolicznościach? Oczywiście niech Bóg świeci nad jej duszą ale na ciul Wy zakładacie takie tematy i napierdalacie tymi zniczami ( ) to ja nie wiem. Nie starczy Wam to, że wszystkie media już o tym trąbią?

Mariox
05-06-2008, 09:45
Oczywiście niech Bóg świeci nad jej duszą ale na ciul Wy zakładacie takie tematy i napierdalacie tymi zniczami ( ) to ja nie wiem. Nie starczy Wam to, że wszystkie media już o tym trąbią?

Może chcemy oddać hołd zmarłej osobie. Może chcemy się połaczyć w smutku i żalu z rodziną Agaty? Z Jej mężem oraz 2 miesięczną córką, która już nigdy nie ujży swojej matki?Ba nawet nie będzie jej pamiętała. Jedynie to co jej opowie kiedyś rodzina.
Także daruj sobie takie komentarze i nie pokazuj zbuntowanego dziecka.

Noski
05-06-2008, 10:01
zawsze zostanie w naszej pamieci.
zostawila dziecko kilku miesieczne bodajze 2mc;/
taka tragedia;/ zycie jest okrutne.
bendziesz w naszej pamieci['] ['] [']

POZdro

Azian
05-06-2008, 13:46
Może chcemy oddać hołd zmarłej osobie. Może chcemy się połaczyć w smutku i żalu z rodziną Agaty? Z Jej mężem oraz 2 miesięczną córką, która już nigdy nie ujży swojej matki?Ba nawet nie będzie jej pamiętała. Jedynie to co jej opowie kiedyś rodzina.

Chcesz się połączyć poprzez coś takiego: ? Na prawdę.. zaje*iste :] Wiesz co to jest modlitwa? Pomódl się za nią, a wtedy napewno bardziej się z nią i jej rodziną połączysz.

#down
Każdy ma co do tego inne zdanie. Według mnie to jest bezsens :] Gdyby nie to, że media tak tą sprawę nagłośniły to nikt by o tym pewnie nie wiedział ;>

Tetti
05-06-2008, 13:57
#up
Hmm, Azian, nawet przez zapalanie świeczki w głupim temacie próbujemy złożyć wyrazy współczucia rodzinie tej siatkarki. Nieważne jaka jest forma pomocy, ważne, że chcemy chociaż coś z tym zrobić, cieszę się, że powstał taki temat. Akcja "Zapal internetowy znicz" pokazywana była nawet kiedyś w wiadomościach (z 3 mieś. temu), żeby nawet w tak banalny, lub nawet głupi sposób starać się coś z tym zrobić. Sorry za to że sie z Tobą nie zgadzam, bardzo bym chciał ; >
#topic
Szkoda mi jej.. Taka młoda i do tego była znakomitą siatkarką, a podobno wszystko było dobrze.. żal..

PacxKnight
05-06-2008, 16:53

Jest mi Cię szczerze żal, a jak jest jakieś dziecko szarej matki, która umiera podzczas porodu to co? Prezydent coś o tym mówi, mówią coś o tym media, więc weź nie *******, za przeproszeniem. To sie łącz z wszystkimi rodzinami, którym w dany dzien ktoś umarł.
Widze, że jest pare osób, któe też to wkurza, delikatnie powiedziawszy.

Ales Thon
08-06-2008, 13:35
#up
Tylko jeden ch*j, że jej rodzina pierdoli takie forum, więc te "znicze" sobie w dupe wsadźcie.

#topic
Szkoda. Krótko żyła, całe życie przed sobą i to dziecko...