View Full Version : Pacc
rook bravos
04-06-2008, 12:58
Czesc tydzien temu kupilem pacc,wyslalem pieniadze ale na dal nie posiadam pacca a w dodatku gdy chce aktywowac Gratis 3 dni takze tego nie moge zrobic poniewaz wyglada tak jak by bylo juz aktywowane ....prosze o pomoc
Przez pocztę wysyłałeś?
Słyszałem, że poczta teraz robi jakiś strajk, ale nie sądzę, aby to miało wpływ na przelew. Może coś źle wypełniłeś? Może skorzystałeś ze starego systemu kupowania PACC? Jeżeli Gratisa w postaci trzech dni PACC nie wybierałeś to musisz mieć taką możliwość. Często najlepiej po 24.00 zalogować się i wybrać 3 dni PACC. Może poprzedni owner postaci już wykorzystał darmowy PACC?
@rook bravos
Przez pocztę może kasa "iść" nawet tydzień.
Używaj opcji "edit", dziękuję.
@Pinkus
Kogo to interesuje ile Ty czekałeś na PACC? Miałeś coś poradzić i następnym razem to zrób.
rook bravos
04-06-2008, 13:10
Mozliwe Ale kolega gral nia 4dni tylko i mu sie znudzilo to mi dal zapytam sie go o gratis czy aktywowal a z tym paccem to niewiem ;(
ja na pacc czekalem 9 dni tzn byl weekend ale.. powinno dojsc szybko
rook bravos
05-06-2008, 17:43
Czesc tydzien temu kupilem pacc,wyslalem pieniadze ale na dal nie posiadam pacca a w dodatku gdy chce aktywowac Gratis 3 dni takze tego nie moge zrobic poniewaz wyglada tak jak by bylo juz aktywowane ....prosze o pomoc
Dalej nic Prosze Nie chce stracic pacca ;(
TYLKO WKS SLASK WROCLAW
Jeśli wysłałeś pocztą to licz się z tym że może nawet iść do 5 dni roboczych. I dolicz jeszcze 24h bo tak jest napisane w regulaminie że od wpłynięcia pieniędzy na konto do aktywacji może zejść max 24h. Więc musisz uzbroić się w cierpliwość. A może też być tak że się jebnełeś przy wpisywaniu tego kodu w tytule przelewu i ktoś inny dostał pacc za twoje pieniądze.:D
Jezeli ktos ma problem z otrzymaniem pacc, a wyslal przelew to widocznie on sam lub ktos kto przyjmowal przelew zrobil blad! wtedy nalezy do nas napisac maila i zalaczyc w nim zeskanowany dowod wplaty i opisac sytuacje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.