View Full Version : Harmonia Help
A więc chce zagrać z wami na Harmoni i chce botowac do 20 levela...ale niemam kasy na blackd i czy poradzilibyście mi jakiegoś fajnego bota co zostawie go na noc i bedzie zbieral loot i po wyjsciu z rooka gdzie najlepiej isc botowac i wyjaśnić mi bardzo prosze jak ustawić żeby mi chodził i expij i zbierał kase..
Pozdrawiam Zyniu
Ps.Za Pomoc na Harmoni Oferuje Pomoc tu na Apo jakieś bloczenie Kingów,Bally itp jakaś pomoc w PK 643 Ms Crespinho Pisać w Grze i na numer GG 4261922.
Jak potrafisz scrackować NG to polecam Ci tego bota.
Jak chcesz darmowy, który dorównuje(a moim zdaniem jest lepszy) Tibia Bot NG musisz zasięgnąć po TibiaTek Bot. Bardzo fajny, łatwy w obsłudze, a na głównej stronie pełno waypointów do tego bota !
Masakrowiec
04-06-2008, 21:13
tibia tek bot ma wsystko to co ng i kanal irc i jest za free
Dzięki wam ale niewiem skąd ściagnąc wersje Tibiatek Bot pod 8.11??
[Guest] Szukaj .. Nie podajemy tutaj gotowych linków.
Po prostu ściągnij tibie auto. I zaznaczysz tylko waypointy np. Na rotwormach i za 1 noc ci tibia auto ładnie lvli nabije. A jeśli masz pacc to np scarby, larwy, roty darashia. I masz 60 lvl w miecha nawet na pacc. Jak kompa nie będziesz wyłączać.
Maatini Żałosny Ogryzek
06-06-2008, 12:29
Po prostu ściągnij tibie auto. I zaznaczysz tylko waypointy np. Na rotwormach i za 1 noc ci tibia auto ładnie lvli nabije. A jeśli masz pacc to np scarby, larwy, roty darashia. I masz 60 lvl w miecha nawet na pacc. Jak kompa nie będziesz wyłączać.
Weź idź wbij 2lev na małpach w 1 noc na TA... HOEHEoHEOHEoHEoHEoHEo
W 1 mich many wbił 100lev na bocie.
I weź nie nabija postów w każdym temacie.
Widać, że nie za bardzo się na tym znasz ... Po pierwsze na TA c**a wbijesz! Po drugie komputer chyba też potrzebuje chwile odpoczynku, a nie ciągle włączony ^^ Po 3 : Cieżko będzie wbić 60 lvl w miech...
@Topic
Ja juz z Tobą o tym gadalem na Tibi ... Najlepszy bot za free to TibiaTek!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.