PDA

View Full Version : Harmonia Help

Zyniu
04-06-2008, 20:19
A więc chce zagrać z wami na Harmoni i chce botowac do 20 levela...ale niemam kasy na blackd i czy poradzilibyście mi jakiegoś fajnego bota co zostawie go na noc i bedzie zbieral loot i po wyjsciu z rooka gdzie najlepiej isc botowac i wyjaśnić mi bardzo prosze jak ustawić żeby mi chodził i expij i zbierał kase..

Pozdrawiam Zyniu

Ps.Za Pomoc na Harmoni Oferuje Pomoc tu na Apo jakieś bloczenie Kingów,Bally itp jakaś pomoc w PK 643 Ms Crespinho Pisać w Grze i na numer GG 4261922.

Crayon
04-06-2008, 20:23
Jak potrafisz scrackować NG to polecam Ci tego bota.
Jak chcesz darmowy, który dorównuje(a moim zdaniem jest lepszy) Tibia Bot NG musisz zasięgnąć po TibiaTek Bot. Bardzo fajny, łatwy w obsłudze, a na głównej stronie pełno waypointów do tego bota !

Masakrowiec
04-06-2008, 21:13
tibia tek bot ma wsystko to co ng i kanal irc i jest za free

Zyniu
04-06-2008, 22:00
Dzięki wam ale niewiem skąd ściagnąc wersje Tibiatek Bot pod 8.11??

[Guest] Szukaj .. Nie podajemy tutaj gotowych linków.

avaquar
06-06-2008, 09:41
Po prostu ściągnij tibie auto. I zaznaczysz tylko waypointy np. Na rotwormach i za 1 noc ci tibia auto ładnie lvli nabije. A jeśli masz pacc to np scarby, larwy, roty darashia. I masz 60 lvl w miecha nawet na pacc. Jak kompa nie będziesz wyłączać.

Maatini Żałosny Ogryzek
06-06-2008, 12:29
Po prostu ściągnij tibie auto. I zaznaczysz tylko waypointy np. Na rotwormach i za 1 noc ci tibia auto ładnie lvli nabije. A jeśli masz pacc to np scarby, larwy, roty darashia. I masz 60 lvl w miecha nawet na pacc. Jak kompa nie będziesz wyłączać.

Weź idź wbij 2lev na małpach w 1 noc na TA... HOEHEoHEOHEoHEoHEoHEo

W 1 mich many wbił 100lev na bocie.
I weź nie nabija postów w każdym temacie.

*Sedan*
06-06-2008, 14:26

Widać, że nie za bardzo się na tym znasz ... Po pierwsze na TA c**a wbijesz! Po drugie komputer chyba też potrzebuje chwile odpoczynku, a nie ciągle włączony ^^ Po 3 : Cieżko będzie wbić 60 lvl w miech...

@Topic
Ja juz z Tobą o tym gadalem na Tibi ... Najlepszy bot za free to TibiaTek!