View Full Version : chiny i olimpiada
drako hrabonszcz z drzewa
04-06-2008, 20:57
mialem juz tu nie robic konta ale chce wedziec jakie jest wasze zdanie:
Chińczycy w bestialski sposób pozbywają się bezdomnych psów.
To ma być największa, najwspanialsza olimpiada. Dlatego władze komunistycznych Chin robią wszystko, aby nic nie zniszczyło jej wizerunku - ani ludzie, ani zwierzęta. Po stłumieniu zamieszek w Tybecie obywatele Chin otrzymali niedawno nowy nakaz od swoich władz. Przed igrzyskami w Pekinie mają oczyścić kraj z bezpańskich zwierząt i robią to w sposób okrutny. Zdjęcia i filmy, które docierają z Chin, przedstawiają straszne sceny (http://tiny.pl/4jzs). Psy zabijane są wprost na ulicy. Szacuje się, że w samej stolicy Chin żyje ponad pół miliona bezdomnych zwierząt. Większość została skazana na zagładę. Morduje się je w całym kraju.
Stowarzyszenie Empatia i uczestnicy forum Dogomanii z psami oraz przedstawiciele Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami protestowali w obronie dręczonych zwierząt pod ambasadą Chin.
- Nie można być obojętnym – apeluje Dariusz Gzyra ze Stowarzyszenia Empatia. – Nie zgadzamy się z polityką Chin wobec zwierząt. Polityką kraju, w którym wszystkie psy powyżej 35 cm wysokości są uznawane za niebezpieczne i wywożone do obozów śmierci, gdzie konają bez wody i jedzenia. Dlatego że Międzynarodowy Komitet Olimpijski przyznał Chinom prawo organizowania igrzysk, teraz nadszedł dla nich najgorszy czas. Chiny w brutalny sposób się oczyszczają przed igrzyskami – mówi Gzyra
Organizatorzy protestu przygotowali prowokację. Przed ambasadą Chin w imitację psiej kupy wetknęli flagę olimpijską. – My chcemy im trochę zanieczyścić ten wizerunek. To symbol tego, co dziś zostało z w wielkiej idei olimpijskiej – mówi przedstawiciel Empatii.
Konrad Piskała
źródło http://www.psy.pl/news/?O=6281
Sceny drastyczne! Nie radzę oglądać ludziom poniżej 15-16 roku życia, może to w różny sposób wpłynąć na psychikę i dać się we znaki w przyszłym życiu.
//Layer
to niestety prawda :/ niepowinno byc czegos takiego ...
Ko0oDeeXiiiK
04-06-2008, 21:08
Chinczole je**ne żeby ich tak cegłami rzucali szmaty pies tak ujada ***** a ten go jeszcze kopie szmata ***** i jak takim pedałom źle nie życzyć, Zeby im tam wyj**ała bomba. Mam nadzieje że jakaś komisja europejska ich tam załatwi...
Boże ***** jak tak można ten biedny piesek aż nie mógł wstać ***** chinczol jebany żeby ich tam ***** wszystkich zaj*bali.
Tacy ludzie na życie nie zasługują powinny ich wszystkich wymordować jak te psy
xD Lukki xD
04-06-2008, 21:58
Odpaliłem film, gdy zobaczyłem jak ten koleś za pierwszym razem rzucił cegłę, nie wiedziałem czy dalej zdołam obejrzec ten film... DAŁEM RADE! ledwo...
Wątpie żeby olimpiada w Chinach się odbyła, jako zagorzały fan takich imprez, tej nie obejrzę, a olimpiade w Atenach śledziłem bardzo pilnie...
Cielok Żałosny Ogryzio !!
04-06-2008, 22:17
Ja pie***e jacy po***ni ''ludzie'' !! Takich to ku**a do za*****ego gównami kotła wrzucić ugotować i zaje**ć ! Niech ta olimpiada się tam nie odbywa !!!!!
K***a protest !!! ZAL !!! MYŚLAŁEM, ŻE NIE ZDOŁAM GO OBEJRZEĆ :<.
Tym pieskom i kotkom . Mógłbym je przygarnąć, ale nie miałyby takiego czegoś !!!
Oby ci "ludzie", ostatni raz dostali prawo do organizacji tak dużej imprezy.
Cóż, bez komentarza.
Jak można do ku*wy jasnej tak potraktować psa.. Za takie coś to powinno im się do ch*ja jasnego jaja pourywać i do obozu koncentracyjnego, żeby w nich tak cegłami ponapierdalali! Z chęcią bym na to popatrzył, a nawet pokusił o kilka rzutów w ten ich pier*dolony łeb ;**
Techniks
05-06-2008, 05:24
Bardzo mi przykro ale po zoabczeniu 1 sceny i usleszniu dziweiku wylaczylem i nie mam zamiaru tego ***** wlaczac ..
Jak bym zobaczyl jak ktos cos taeigo robi zabil bym gołymi rekoma.
***** mac czy zrozumiec ze pies tez ma uczucia i jego tez boli to tak wiele?
Nigdy nie powiem na tych peirdolonych kutasów chiczykow anie ***** zadnego jebanego zółtka ze cos robi dobrze chodz nie wiem jakim byl mózgiem..
WYPIERADAC JEBANE KUrwY...
Jak by ktos tak tknol mojego psa to
Jak bym zobaczyl jak ktos cos taeigo robi zabil bym gołymi rekoma..
Stop przemocy wobec zwierzat!.
Czemu maja miec gorzej?
Napierdalaj siebie jak masz zamiar bic zwierze.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Kur*a jego je***a mać!
Żółtki pier****ne!
Jak bym go spotkał zrobił bym mu to samo co on zrobił temu pieskowi.
Obejrzałem filmik do 31 sekundy i wyłączyłem. :<
Jeba* Chinolów! eghem chinolów
Witam..
O kur.wa jak zobaczyłem już pierwszą scenę jak ten zakurwiony żółtek zajebał cegłówką w tego biednego małego pieska.. aż mi się go żal zrobiło.. Jeżeli bym przechodził obok tych ludzi to bym zakurwił łbem mu w te szprychy od rowera poskakał po nim odgryzł jajca i spuścił wagon z węglem na jego zajebany żółty ryj.
Przecież to jest zryte...
Nie rozumiem jednego. Dlaczego Europa w raz z USA nie zaradzi temu, przecież każdy mówi, że Stany to potęga militarna na świecie.. Dlaczego nie potrafią porozmawiać z rządem Chińskim? Pierw wielce sprzeciwiali się okrucieństwu wobec dzieci, którym skracali stopy poprzez upierdolenie, później ten cały Tybet a teraz psy.. MASAKRA. Rozumiem inne poglądy, panujący komunizm.. ale do chuja no bez przesady. Na Kubie też panują rządy "inne" lecz tam Castro zawsze umiał się dogadać jak nie z USA to z ZSRR.. Już było tak za czasów wojny.. a pierdolone komunistyczne Chiny ni chuja. Po jakiego popierdolca dali im tą olimpiadę?
Życzę im jednego.. aby w dzień rozpoczęcia IGRZYSK OLIMPIJSKICH, talibowie zajebali im atomówką lub powysadzali tą całą halę czy tam stadion.
Na pożegnanie:
http://i30.tinypic.com/117qkr7.png
Majorek 997
05-06-2008, 13:13
serce mnie bolii.............
zajeb* takich ,ale i tak lubie chinskie jedzenie ; o
*Poziomek*
05-06-2008, 14:00
oglądnąłem 1 scenę..... 2 już nie byłem w stanie
gdy ten popierdolony żółtek zajebał psu w łeb cegłą łzy zaczęły kapać mi z oczu....
Jestem miłośnikiem zwierząt ale czegoś takiego to ja nie widziałem....
Co do kurwy nędzy ten biedny piesek im zrobił?!
Nie mogłem wytrzymać tego biednego wycia....
Pies miał połamane kości , ledwo się ruszał a ten pierdolony skurwysyn zaczął go dobijać cegłą...
Psy też mają uczucia... a te kurwy nie zwracają na to uwagi...
zabawili się... kosztem życia kogoś niewinnego...kogoś.... malutkiego....gdyby nie ten skurwiel.... piesek by żył....byłby szczęśliwy......nie doznał by takiego cierpienia....
Ten obraz na długo pozostanie mi w pamięci....
PIERDOLIĆ CHINOLI!
Rzucił bym się od razu na takiego..... chociaż mam 13 lat..... spróbowałbym obronić choć jednego psa.... kosztem zdrowia....
Taka impreza u tych popierdolonych skurwieli nie może się odbyć...
Na razie psy.... za kilka lat codziennością będą morderstwa...
Mam nadzieję ,że chodź jeden piesek za gryzł w obronie własnej któregoś z tych pojebanych ludzi...
LUDZI?
Przecież ich nie można nazwać ludźmi...
To są potwory nie ludzie!!!
Wszystkich takich skurwieli należy wy zabijać!!!!!!!!
Gdy zacząłem czytać wasze posty i pisać mojego płakałem....
@Przekleństwa
Przepraszam za nie ale w inny sposób nie mogłem tego napisać...
Cineks 2
05-06-2008, 16:52
To jest po prostu wielki obóz zagłady. Gdyby moja siostra weterynarz sie o tym dowiedziała, a zapewne już wie(na forum Dogomanii nick yogi) i gdyby mogła pobiła by tych wszystkich debili z administracji w Chinach. Jeb.ane żółtki niech siebie pomordują a nie bezbronne psy .. Jednym słowem Morderstwo.
Co ten j***** żółtki sobie wyobrażają. No k**** jakbym zobaczył tego typa co tego biednego pieska p****** cegłą w łeb to bym mu p******* ze dwie i to tak soczyście żeby też musiał tak k**** zwijać się z bulu drugiej sceny nie miałem odwagi obejżeć jest to zbyt straszne zobaczyłem tylko jak ten drugi piesio zebrał tą rurą i odrazu wyłączyłem a teraz coś specjalnie dla żółtasów h** wam w d**** i k**** żeby tak każy kto zamordował tak pieska doczekał się tego samego!
Tego nie da się opisać bez przekleńst więc ocenzurowałem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.