View Full Version : Przed?u? Wakacje
PRZEDŁUŻ WAKACJE!!!
MISTER REVERIE's OBIECAŁ ŻE JEŚLI SPRĘŻYMY SIĘ I WSPÓLNIE ROZEŚLEMY STRONKĘ DO 1 MILIONA OSÓB DO KOŃCA SIERPNIA TO MAMY SZANSĘ NA WAKACJE KTÓRE BĘDĄ PRZEDŁUŻONE AŻ DO 1 PAŹDZIERNIKA! (LICZY SIĘ WSKAZANIE LICZNIKA NA GÓRZE STRONY) A WIĘC WARTO! BĘDZIEMY ZACZYNAĆ NAUKĘ JAK STUDENCI!
WYSTARCZY ŻE WEJDZIECIE TUTAJ (http://przedluzwakacje.1k.pl)
Jak będziecie mieli czas to załóżcie jakieś łańcuszki na gg, epulsie itp.:);)
Maciek Z Klanu
05-06-2008, 19:43
Jesteś łatwo wierny.
Kliknełem ale i tak w to nie wierze.
mi to zwisa czy krócej czy nie, i tak 35% dni nie ma mnie w szkole.
więc jeżeli nie zobacze Filmiku jak ktoś to mówi z żądu.
master kallhi
05-06-2008, 20:04
Jesteście mega głupi -.-
Ktoś musi nieźle zarabiać na tej stronie..
* Wakacje zostaną przedłużone w duchu każdego ucznia, nawet jeśli jest to niemożliwe. Wysyłając stronę dalej napełniasz słońcem drugiego człowieka a więc pozwalasz na przedłużenie wakacji. :)
Tylko od Ciebie zależy jak długo słońce to pozostanie wewnątrz (może aż do października?). Więc wypełń jak najwięcej mieszkań słonecznym czasem wakacji.
* Mister REVERIE's jest postacią fikcyjną a strona ma charakter rozrywkowy :) Mister Reverie's to marzenie każdego z nas.
Oczywiście nie chodzi o przedłużenie wakacji jako późniejsze pójście do szkoły - lecz duchowe nastawienie każdego z nas.
Wystarczy umieć czytać
Top Secret
05-06-2008, 20:06
Eh..
Co roku to samo..
A wakacje jakie były, takie są. ;)
*Poziomek*
05-06-2008, 20:12
Rok temu ktoś też mi to wysłał .
Co wam szkodzi kliknąć w link? xD
@master kallhi
Na jakiej zasadzie on zarabia na tej stronie?
Maciek Z Klanu
05-06-2008, 20:15
#up
NA takiej zasadzie jak utrzymóje się 50% Stron www.
Banery klikanie w to gówno itp.
Na tym On zarabie nie złą sumke.
I tak kliknełem
Szalony Uheerek
05-06-2008, 21:14
Jesteś łatwo wierny.
Kliknełem ale i tak w to nie wierze.
mi to zwisa czy krócej czy nie, i tak 35% dni nie ma mnie w szkole.
więc jeżeli nie zobacze Filmiku jak ktoś to mówi z żądu.
Nie zmieniajcie mi koloru :D
Widać, iż w szkole spędzasz tylko 35 % czasu ...
Kliknąłem w ten link, ale jestem pewien, że to wspaniała ściema, lubię się uczyć i 2 miesiące to za dużo, ponieważ mi się nudzi ;/ ... Pozdro ;]
Każdy powinien wiedzieć że to jakiś debil dla smiechu zrobił zeby inne "muski" wierzyły. Takiego czegoś nie będzie a przy tym systemie jaki jest teraz to mogą je nam co najwyżej skrócić. A ten cały łańcuszek z tym związany też jest debilny bo tylko spamuje gg. Najlepsi są ci co w to wierzą.
Pozdro.
Wiem, że to Hyde Park, ale bez przesady. Ten temat jest równie żenujący, jak twórca tej strony. Jeśli ktoś ma ochotę, to niech klika, ale temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.