Zaloguj się

View Full Version : Neostrada ~! ! ~~

<Ryśku>
05-06-2008, 20:57
Mam problem z neostradą sama sie rozłacza :( i pisze "użytkownik został odłączony od usługi"
Mógłby mi ktoś coś poradzić ? ? ?

Wojtasss
05-06-2008, 21:00
w neo to normal...
Ja tez mam takie same problemy ;/
No ale trudno trzeba sobie jakos radzic ;/

D.B
05-06-2008, 21:25
Zadzwon do biura obsługi klienta. Powinni pomoc. Mi cos tam pomagali ustawiac w kompie, ale to nie pomoglo to przyjechali spece, wlezli na słup telefoniczny, podociskali kable i jest git ;] Od roku mi samo nie rozlaczylo ;)

Sea Ranger
05-06-2008, 22:43
Też tak miałem.... i to pół roku!! niewiedziałem czemu się tak dzieje, ale kolega ściągnął mi program "odkurzacz".
Od kiedy go mam jakoś mi się bardzo rzadko rozłącza :)
Najlepiej usuń pliki cookies i te inne bzdety, a pózniej odpal odkurzacza i zeskanuj dyski.
A tu download: http://franmo.pl/odk.htm
PS - tak mi się przypomniało jak miałem 200 lvl i odłaczał mi się ten net co 20 minut i padałem na draculach jak mucha :D
@Down
Jakby królik przegryzł kabel, to by wogóle net nie działał :D

Daaron
05-06-2008, 23:00
Jak sie nie płaci to tak jest ;s. Żart.
Jak już wspomnieli zadzwoń do biura obsługi. A jeśli ci się nei chce to sprawdź czy wszystko dobrze podłączyłeś czy np. królik nie przegryzł kabla z telefonu bo ten kabel słaby jest i najczęściej ulega uszkodzeniom. Ja nie mam problemów z Neostradą ale na tym forum są ludzie któzy mają z sobą problemy bo hasło "Dzieci Neo" jest głupie i bezsensowne i pewnie mówią tak z zazdrości bo jak wiadomo Neostrada przynajmniej dla mnie chodzi bezbłędnie (nie mówie o sprzęcie).

Pozdro

PacxKnight
06-06-2008, 12:54
Dobra rada, kup Netie jest na tych samych liniach co NEO, mam ją 4 miesiące i ani razu (!) się nie rozłączyła. Neostrada to ZUO : <

Amaray
06-06-2008, 12:57
Ja tak miałem przez jakieś 3 miechy, aż w końcu przestało. To jest wina modemu a nie usługi neostrada...