View Full Version : Bootowanie knightem
Rase Aberi
07-06-2008, 19:17
Hmm zastanawiam sie gdzie botowac 35 kinighta z paccem. Roty sa juz a slabe i caly czas tam siedze. Za duzo tam jest gm/cm. Macie jakies propzycje?
Maatini Żałosny Ogryzek
07-06-2008, 19:23
Hmm zastanawiam sie gdzie botowac 35 kinighta z paccem. Roty sa juz a slabe i caly czas tam siedze. Za duzo tam jest gm/cm. Macie jakies propzycje?
Ja na 50lev botóje na rotach w lb... Ale teraz sie przerzuciłem na lagune i tam jest 20k/h expa a Ty jak chcesz to idź na larvy ale uważaj na scraby...
Ja bym Ci radził bocić dalej na rotach w lb jak nie w lb to w darashi.
Jak masz dobre eq to na scrabach na 3 poziomie, kasy moze zaduzo nie zarobisz ale jak grasz na w miare pustym servie to ci nikt niepowinien przeszkadzac lub na żółwiach (tylko musisz miec eleonore quest i ten na dostep do marina islands), jak chcesz tez expic na thornback zolwiach to niezapomnij health potionow zabrac napewno sie od czasu do czasu przyda(załezy jakie masz skille) tu napewno bedzie troche wiecej ludzi ale tez wiecej kasy zarobisz. Do 40-45 tam so mozesz lekko posiedziec, potem na cyce w edron tylko musisz miec naprawde dobre skille i eq i jakies potiony. Jak wbijesz juz z 50-60 raczej bedziesz juz sam gral. Gra Kinem od tego lvl staje sie zajebista.
niebanujberafitorozumiesz
07-06-2008, 22:20
hyhy xD jak chcesz fastem to nie wiem.. ale ja moim sorciem gdzies do 63 na larvach SE a potem na chakoye.. i dobij na zolwiach tych najslabszych 40+ i wtedy idz na chakoye :).... na chakoyach ja wyciagam sorciem 65+ z mistyc bladem po 3.5k cash/1h i exp dochodzi nawet do 20k !! a sorciem to jest naprawde trudno szczególnie jak mam 21 sword fighting ;o.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.