Zaloguj się

View Full Version : Witam Sexi Flexi Marta

Mariox
07-06-2008, 23:01
Zajrzałem dla pewności w Twój profil i jeśli masz serio 18 lat to witam jedną z nielicznych dorosłych na tym forum. Ja się już tutaj powoli zamieniam w 12-sto latka (w dobrym znaczeniu).;)

#Oxidosiss

Boże, dlaczego Wy wszystko bierzecie sobie tak do serca. Nie wiem, za zwracanie komuś uwagi czujecie się jacyś lepsi/spełnieni. Moje powyższe zdanie można było odebrać na wiele sposobów(napisałem nawet "w dobrym znaczeniu"aby Wam podpowiedzieć) ale Wy wybieracie to najgorsze i krytykujecie.

Marta18
08-06-2008, 00:33
HeHe.. To mówisz iż , tu nie ma osób starszych tylko Nie-Pełnoletni ?:)

Quester
08-06-2008, 09:28
Witamy na serverze :).
Może opisz swoją postać bo jestem ciekawy.
I tak Ci nie wieże, że masz 18 lat ;).
Pozdrawiam.

Oxidosiss
08-06-2008, 10:03
Zajrzałem dla pewności w Twój profil i jeśli masz serio 18 lat to witam jedną z nielicznych dorosłych na tym forum. Ja się już tutaj powoli zamieniam w 12-sto latka (w dobrym znaczeniu).;)

Czyli jeżeli ktoś ma 12 lat, to go nie witasz bo nie jest pełnoletni ?:o
Ludzie, nie patrzy się na wiek, tak na prawde wiek o niczym nie świadczy, czy człowiek jeżeli jest starszy to znaczy że jest lepszy? Przy tym urażasz młode osoby które na prawde zachowują się jak "dorośli"
Myślisz że w tibię będą grały osoby pełnoletnie, jeżeli gra jest raczej dla dzieci i takie gry nie interesują dorosłych.

@Topic Fajnie że ludzie nie tylko odchodzą lecz wracają :)

Master Fish
08-06-2008, 10:37
No nareszcie jacyś porządni luzie wracają !

Życzę powodzenia w grze.

Marta18
08-06-2008, 13:07
Witam was wszystkich , powracam na stare śmieci :)
Witam. bardzo serdecznie i pozdrawiam :)

=* od | Sexi Flexi Marta

Hehe otóż Panowie :P

Imie: Marta
Kraj: Polska
Miasto: Białystok
Zainteresowania: Głównie Piłka Nożna oraz Ekonomia
Hooby:Fajnii Faciecii :P
Więcej info na PW he :P :D:*

Co do Następnego Pytania :) jak i niesłusznego stwierdzenia "ze się nie witam z Młodszymi"

Otóż Witam się z Młodszymi bo każdy jest człowiekiem , każdy ma swoje prawa i może je wykorzystać w sposób Neutralny :)
Dla mnie akurat tutaj wiek nie gra roli :) fajnie że są ludzie młodsi jak i starsi :)

Pozdrawiam :)