View Full Version : Pomoc Swiat
Master Filus
08-06-2008, 12:09
Witam Od Dawna zastanawiam sie na jakim serwerze zacząć grac chciałbym sie was zapytac na jakim grac i czy ewentualnie moglibyscie mi jakos dopomuc bardzo was prosze
Harmonia- wiele osób już tam nie gra, przeludniony świat, pełno noobów.
Celesta- mniej osób, noobów troszkę mniej.
Nebula- Świat PVP, zero noobów.
Nie wiem, my mamy Ci wybierać świat? Graj tam, gdzie grają kumple.
Graj na harmoni! Przyjemiemy Cie do Apo team! :D Jak cos pomoge :P
Masakrowiec
10-06-2008, 18:01
ja tam gram na aldorze :D prawie sami polacy tylko coraz wiecej pk :< przynajmniej w kazo
Sea Ranger
10-06-2008, 18:19
A ja właśnie zacząłem tak sobie grać na Lunara (tak na luzie:D). Podobno nie pekują tam i jest git ^^
Nie polecam Ci tylko Auerea!!! grałem tam... ani jednego deda od potworków a 14 od kolesi -.-
Ale raczej graj tam gdzie twoi koledzy z RL, bo będziesz miał już znajomości... a ja gram niestety sam :<
Maatini Żałosny Ogryzek
10-06-2008, 18:33
Ja gram na pacerze jest miła atmosfera mało ludzi <Noobów> ... Moim zdaniem powinieneś grać tam gdzie grają koledzy z rl bo Ci na pewno pomogą jak są dobrymi kumplami ..
Jak chcesz grać tam gdzie gra prawie całe apo idź na HARMONIE tam na 100% Ci pomogą..
Tylko tam jest bardzo bardzo dużo osób i źle sie expi :<
mlody drut
10-06-2008, 18:49
Ja też mam taki problem ale moi koledzy z rl nie graja już w tibie :(
Nie mam zamiaru kupywać paca za zł a kasy w tibi nie mam wiec na charmoni bedzie sie ładowało :/
Mam 35 lvl na astera knight ale co mam tam grać jak mam 0 kumpli nie pujde z kumpel na hunt quest itp
Pozdrafiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.