View Full Version : Licznik postów na forum!
Kocham Mame
08-06-2008, 12:58
Witam,
mam taką propozycję, aby wyłączyć licznik postów..Może wtedy nie było by co chwila, jakże popularnego < znakii !!11 >
Drugi pomysł;
Aktywować punkty reputacji ; ), ale bez możliwości komentarzy ; ))
Pozdrawiam,
100 odsłona waszego ukochanego Chojraka.
Edit#
Chodzi mi o ogólny licznik, a nie ten pod nickiem..!
Żeby w ogole nie było licznika postów!
Tetti#
Zgadzam się z tobą w 90 % powinni zostawić tylko xx postów dziennie ; ).
Już raz skasowali licznik na forum, a teraz znów się pojawił .Moim zdaniem dobry pomysł.
Khuramek
08-06-2008, 13:10
Moj kochany chuiraku genialny pomysł jestem zaBo po co komuś jakies cyferki na dole np. Posty :22 no i po co to. Tak samo było ze reputami.
Moje stanowisko w tej sprawie znasz. Napisałem nawet wiadomość do Tygrysa w tej sprawie.
Hmm.. Po co oni go w ogóle włączali (tzn pod nickiem).. Najlepiej jakby było tak jak na początku forum w profilu nikt nie widzi i dobrze. Albo chociaż, żeby pokazywało "50000.0000 posta dziennie" to też fajne ;s Całkowicie nie wyłączać według mnie, a nabijał tak jak kiedyś nie będę, bo mi sie nie chce ;) cya..
Nom, Ty zawsze wymyślisz coś bardzo mądrego. xd Mnie to osobiście nie interesuję bo rzadko jestem na forum. :rolleyes: Jestem Za? :confused:
Pozdrawiam.
Szczerze, jest mi to obojętne, bo na forum już się nie udzielam, ale bardziej jestem za tym, żeby wyłączyli ten ******** licznik. :)
xD Lukki xD
08-06-2008, 14:16
Licznik postów wcześniej był ukryty, a nie że w ogóle go nie było. Wystarczyło wejśc w profil, więc lepiej niech zostanie tak jak jest.
Ludzie, jakoś na prawie każdym forum jest włączony licznik postów i nikomu to nie przeszkadza. Teraz mamy wielu moderatorów i zapewniam Was, że większość postów jest sprawdzana i jeśli znajdą się łamiące regulamin (w tym przypadku chodzi głównie o nabijanie postów), to ich twórcy są odpowiednio wynagradzani.
Zamiast wyłączać licznik postów proponuję włączyć opcję raportowania postów, która bardzo by pomogła moderatorom w ich pracy.
Ja myślę, że licznik postów jest świetny. Nudno było wtedy, gdy go wyłączono, ale z drugiej strony teraz ludzie nabijają posty po to, aby mieć ich jak najwięcej.. Myślę, że twoją jedyną dobrą propozycją było znów wprowadzenie pkt. reputacji bez możliwości komentowania, ponieważ taka osoba, która np. napisz świetny poradnik powinna wiedzieć o tym, że w kręgu użytkowników forum ma ona poparcie. Takie jest moje stanowisko w tej sprawie, pozdrawiam.
Jan. Każda próba nabijania postów jest warnowana. Przecież to logiczne prawda ?
Też jestem za wprowadzeniem reputacji. Po nim można było się dowiedzieć kto jest fajny i wszystkim pomaga a kto zły i ma tylko 1,5k postów...
@Down
To jest Chojrak z prawie old forum ; (
jak sie ma 2 posty to sie nie dziwie ze chcial bys zeby nie byly liczone :P teraz jest dobrze i niech tak juz zostanie :P
Tre Cool
08-06-2008, 18:19
Jasne, że jestem za. To jest po prostu lekarstwo na prawie wszystkie problemy.
drako hrabonszcz z drzewa
08-06-2008, 18:40
***** mac
JAK TO JEST TO TEGO NIE CHCECIE A JAK NIE MA TO NIE CHCECIE NI TAK NI TAK
autor tematu to jakis pendzel z kompleksami
Majorek 997
09-06-2008, 14:24
up
to dziecko to 12 letni ze tak pwiem piesek......
a na dodatek francuski...czego chce to ma ; >
topic
zal ...........
Świetny pomysł, zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Myślę, że dzięki temu na 4um był by większy ład.
Pozdro.
Kocham Mame
09-06-2008, 21:00
p@ racja w dodatku zlodziej pier**lony
@topic
dziadowski pomysl bo twoj ( czyt. zlodzieja )
Bron idioty..
Sam nie jest lepszy wiec twarz. :d. Nikogo innego bym nie wychujal, ale jego tak, wiec nie pierdol.
@Up
Idiotą jesteś Ty.. Idź oszukaj jeszcze innych kumpli, będziesz miał więcej kasy je**** NevirQ.
@Topic
Przykry pomysł jak Ty sam. ;) Gogo 500 kg.
Kocham Mame
11-06-2008, 21:19
@Up
Idiotą jesteś Ty.. Idź oszukaj jeszcze innych kumpli, będziesz miał więcej kasy je**** NevirQ.
@Topic
Przykry pomysł jak Ty sam. ;) Gogo 500 kg.
daj swoja fote i pogadamy.......................................... .................................................. .............
aha ty przesadziles wiec ojebalem nikogo innego bym nie ojebal ale ty wyjatkiem jestes, btw. ty nie byles moim kumplem, ja udawalem cioto :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.