View Full Version : Stary kod
Quiet v 2.0
09-06-2008, 17:44
Mam pytanie, jeśli użyłem starego kodu to czy pacc normalnie dojdzie?? Chodzi o to że zamówienie złożyłem w marcu, potem retired i dopiero teraz kupiłem. Czy dojdzie pacc??
Wiceps-Biceps
09-06-2008, 17:55
Tak, pacc dojdzie. W systemie się zapisuje numer zamówienia, jak Mortiis dostaje to pewnie odhacza że doszło.
@Moderatorzy
Odpowiedz udzielona, temat można zamknąć.
Quiet v 2.0
09-06-2008, 17:56
Tak, pacc dojdzie. W systemie się zapisuje numer zamówienia, jak Mortiis dostaje to pewnie odhacza że doszło.
No właśnie ja wysłałem kase w sobote o 11 a mój kumpel też w sobote tyle że o 18. I on już ma PACC a ja dalej nie. Czekam dalej ale jak nie dojdzie to będę musiał chyba do Mortiisa napisać ;/
Blinder Najt
09-06-2008, 20:29
Sorry, ja wysłałem starym sposobem i nie doszło... :P to tylko mogło sie u mnie zdażyć a u Ciebie to nie wiem :]
Old Yorgy
11-06-2008, 21:58
Tak pacc dojdzie. O ile pamiętam był już taki temat i Mortiis w nim napisał że takie zamówienia także dochodzą tylko niestety z lekkim opóźnieniem. Więc następnym razem nie utrudniaj innym pracy, i rób tak jak jest zalecane.
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.
Nalezy wysylac tak jak jest to opisane w poradniku i z danymi jakie otrzymaja Panstwo po zlozeniu zamowienia na stronie serwera! inaczej pacc nie zostanie aktywowany i trzeba wtedy do nas napisac maila z opisem sytuacji i zalaczyc zeskanowany dowod wplaty.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.