PDA

View Full Version : Sexi Flexi Marta vs Master Rocker

Marta18
09-06-2008, 21:17
Sexi Flexi Marta: Witam. Czy mógłabym z Tobą przeprowadzić wywiad?Cineq: Tak.
Sexi Flexi Marta: A wiec na początek kilka słów o sobie. Ile masz lat, czym sie interesujesz? Skąd Jesteś
Master Rocker: Mam 17 lat , chodzę do 1 Liceum. Interesuje się głównie informatyka oraz ekonomią
Sexi Flexi Marta: Powiedz kilka słów o Twojej postaci. Ile nią grasz? Jaki poziom osiągnąłeś? Ile czasu poświęcasz na Ots'ie
Master Rocker: Otóz zaczełem grę 7 lat temu. Na pierwszym serwerze jaki powstał w Real tibi "ankara" otóz zaczełem grac na Podkarpackim Hmm "2-3 lata temu" Na otsie jestem codzienie od 5-8 godzin :) Często razem z tobą hehe:P
Sexi Flexi Marta: Hehe no też fakt :P nie podlizuj sie tak :P xD a powiedz jakim charem grasz na Armii :)
Master Rocker: Gram Palladynem prawie wszyscy znajomi mowią mi że źle wybrałem.Dla mnie Pall jest najlepszą postacią ponieważ bardzo lubię strzelać na odległosc :P
Sexi Flexi Marta: Co sądzisz o ostatnim update? Zwiedziłeś już jakieś nowe miejsca? Jakie są Twoje odczucia po nim?
Master Rocker: Jak wiesz byłem za granicą przez 2 miesiące nic nie wiedziałem o Updatcie :)
Sexi Flexi Marta: Jak sadzisz, czy Twoja postać jak i ty sam jest\es lubiana na APO?
Master Rocker: Sądzę iż jestem nawet dobrze znaną osobą , lecz jak wiadomo od niedawna służe dla APo :) "Staram SIę"
Sexi Flexi Marta:Jak myślisz kto powinien być dobrym typem na "Tutora" czy też na "GM"
Master Rocker: Hmm... sądzę iż tutaj najprawdopobniej padną 3 xywy :) Otóz 1 moją kandydatka jestes "TY" he otóz znam cie chyba od 12 lat i jesteś bardzo sympatyczną osóbką jak i bardzo wyrozumiałą :) 2)Sądzę iż to będzie twój "Brat" otóz znam go od zerówki :) zawsze razem heh:P Gralismy na apo od samego początku :) 3) XeNia ==> Bardzo fajna osoba miałem u niej Gm :)
Sexi Flexi Marta: Jak długo masz zamiar grać na Ots'ie Podkarpackim
Master Rocker: Hmmm... otóż gdy Ots opadnie..Sądzę że będę do ostaniej chwili trwaniA oTs.
Sexi Flexi Marta: Kim jest ta sławna osoba "werKa"
Master Rocker: Hmm... Otóż jest to moja była dziewczyna :P hehe "Monia"
Sexi Flexi Marta: Jak oceniasz pomysł aby na rooku zostały umieszczone Trainery :)
Master Rocker: Mam nadzieję, że trainery będą na roku :) ułatwi to gre nie tylko graczom jak i Pro Gamerom ^^ haha
Sexi Flexi Marta: Gdyby była możliwość, zmieniłbyś swoja profesje?Master Rocker: Nie , nie ma takiej opcij :) nie mam zbytnio czasu na bicie spowrotem skilla :) Ps"chyba ze chcesz Pomoc :* :P^^"
Sexi Flexi Marta: To by było na tyle. Dziękuje bardzo za wywiad. Czy zgadzasz sie na opublikowanie go na łamach serwisu Armia FanSite?
Master Rocker: Tak.
Sexi Flexi Marta: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Master Rocker: Pozdrawiam: Sexi Flexi Marta , RoxA , Metrisa , BodzQa , KotKA. To z nimi jak i z tobą zaczełem gre na ARmii
Sexi Flexi Marta: Jeszcze raz dziękuje. Żegnam.
Master Rocker: No trzymaj się :* Widzimy sie jutro :P hehe Pozdrowionka również Dziękuje :)

Ormin
11-06-2008, 16:26
Ankara?

Od kiedy znasz serwer zwany ,,Ankara"?
Z historii Tibii mi wiadomo, ze pierwszy serwer ZAWSZE zwał się ,,Antica"

Wywiad.. jak kazdy inny... nic ciekawego nie zostalo dodane.

Rhybeth
11-06-2008, 16:45
#UP

Pierwszy server zwał się Tibia potem była Antica ;)

Major 997
11-06-2008, 16:46
wiesz co mi siue wydaje panie trans?
ze sam z soba robiles ten wywiad ;]
ale coz ..nie wiem po co az tak oszukujesz ;/

Cimek
11-06-2008, 16:50
To się zgadza 1 serverem była Antica na ,której osobiści zaczynałem grać.

Wywiad nie ciekawy wg. mojego punktu widzenia. ;)

Rybka
19-06-2008, 21:56
Wywiad mi się nie podoba
Do kitu pytania
Krótki
Piszesz różnymi kolorami
Wstawiasz dużo od siebie
Chyba sam ze sobą go robiłeś.
Nie wiadomo z kim przeprowadzasz wywiad ;)
. pZdr.

Doder
19-06-2008, 23:33
NIe klocic sie jaki byl first server, Wywiad malo widoczny, nie moge sie polapac, ty cineq i jeszcze ktos w tym wywiadzie :/

Jan
21-06-2008, 16:48
Wywiad tragiczny. Napisany tylko przez autora tematu w celu zdobycia postu. Błędy takie jak "zaczełem" są niedopuszczalne. Używasz czerwonego który jest niedozwolony dla graczy. Bez znaków poprawnej polszczyzny gdzie niegdzie. Ja się może odważę zrobić wywiad to pokaże wam w zarysie jak to powinno wyglądać. Pozdrawiam a moja ocena to 1/10