View Full Version : Da sie odzyska? konto ?
Diway Knight
09-06-2008, 22:16
Czesc mam pytanie czy da sie odzyskac konto ? nie gralem dość długi czas ponieważ wyjechalem :/ i w dodatku niestety zapomnialem pass wiem ze jest male prawdopodobienstwo ze odzyskam konto ale bardzo bym prosil Gm'a aby mi pomógł moge porozmawiac "z toba" (Gm) na Pw moze sobie cos przypomne byly tam 2 postacie (chyba) :D Diway Druid < Main 200 lvl Sorck i Diway RookSlayer << 30 + rook (bohy guardian shield itp) chcialbym odzyskac to konto bardzo prosze nie mialem jak zalogowac sie bo wyjechalem BARDZO PROSZE :)
Masz jakiś dowód, że miałeś to konto, np. jakieś ss? Jeżeli tak to napisz do gma i wytłumasz mu problem. Jeżeli nie masz żadnego dowodu na to, że to konto było twoje to chyba nie masz żadnych szans na oddzyskanie postaci. I jak długo się nie logowałeś? Bo jeżeli ponad 2 miesiące to twoja postać została usunięta.
Jeżeli zastaniesz jakiegoś gm'a to powiedz mu, że jest taka sytuacja i daj mu dowód, że miałeś takie konto np. podając mu email jaki był przy tym koncie ( zawsze jakiś dowód ). Może odzyskasz postacie.
Konto zostało usunięte. Wątpie żeby dało się je odzyskać. Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.