View Full Version : Gry
Bald Drah
10-06-2008, 14:06
Jakie są wasze ulubione gry? Piszcie też, gatunek itd
Był już taki temat, ale gdzieś się zapodział
Seria Stronghold - Świetna gra strategiczna, Jesteśmy w czasach średniowiecza. W grze wcielamy się w króla. Musimy rozbudować zamek i zniszczyć wszystkich wrogów, zbudować most, zebrać ileś tam żywności itd.
Call of duty - Nie trzeba przedstawiać
Medal of Honor - jak wyżej
Rollercoaster(trylogia)- zajefajna gra. Jesteśmy kierownikiem wesołego miasteczka, musimy rozbudować swój park. Stawiamy atrakcje, budki z jedzeniem i napojami i wszystko co jest w wesołych miasteczkach.
I chyba tyle więcej nie pamiętam. Ale polecam te gry ....
:eek:
A i WOLF ET
mlody drut
10-06-2008, 14:53
Tibia-Wiadomo :p
Cs-Nie trzeba przedstawiać
Szachy na kórniku :P
Call of duty-wiadomo o co chodzi
Fifa 08- każdy chyba wie co to fifa :p
Rollercoaster-Grałem w to ostatnio zarąbiaszcza gra :)
Gotic II-każdy to hyba zna :P
I wiele wiecej nie chce mi sie juz wymieniac
W każda gre wymieniana wyzej gram co najmniej 2 razy dziennie :p
Pozdro
Szalony Uheerek
10-06-2008, 15:06
up # ....
Widać, że Twoja ulubiona gra to tibia ... ,,hyba,,
Topic #
Counter Strike ...
Ulubiona gra? Myślę, że cs, bo nie gram obecnie w nic innego. Od dość dawna nie gram w nic. Kiedyś miałem po 20 gier.. Ahh.. Pamiętam te czasy ~_^
World of Warcraft: The Burning Crusade (MMO[Uwielbiam pośladki krwawych elfek xd])
Counter Strike
GRID (choć narazie grałem tylko w demo ;<)
Ja osobiście lubie Tibie :D
Całą serie NFS :p
Fife 08
Paikiller - super rzeź :cool:
No i Colin McRae xD
Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie II Król Nazguli
Counter Strike
Flyff
Medieval I
Age of Empires
Władca Pierścieni Powrót Króla
Dungeon Lords
Pogrubione te, które ostatnio cieszą się moim uznaniem :)
Plener123
10-06-2008, 20:30
Counter Strike 1.6 oraz Source
Diablo 2
Fifa 08
Wolfenstein: Enemy Territory
Medal of Honor Wojna na Pacyfiku
Gothic II
:)
hm.. TIbi zal.pl :))
-Counter-strike 1.6 Steam gra zajebisce fajna :)
-World of warcraft fajna
-Need For speed pro streat
-Fifa streat 2:D
- Age of Empires (trylogia ze wszystkimi dodatkami)
- Call of Duty (1,2,4. W 3 nie grałem)
- Counter Strike
- Wszystkie NFS'y
- Race Driver GRID (Narazie tylko demo)
- Devil May Cry 4 (Demo na PC wymiata ;o)
- Assassin's Creed
To chyba wszystko.
P.S. Kolejność przypadkowa.
Angel Death
11-06-2008, 17:12
Wiedźmin - za świat.
Devil May Cry 3,4 - za Dantego a wypalarka do płyt niech się chowa ;<.
Team Fortress 2 - za wspaniały multi ;d.
Crysis - za to że jest exlusivem na PC i w sumie tylko za to, no można jeszcze za grafikę.
Call of Duty 2,4 - za multi, szczególnie multi 2.
Test Drive Unlimited - za wyspę :).
@down
A czytać Ty potrafisz?
Ko0oDeeXiiiK
11-06-2008, 17:35
#up
Crysis H@H@H@H@H@ Gówno z dobra grafiką...
#Topic
COD 4:MW
Splinter Cell Pandora Tomorrow
Wiedzmin
Kane & Lynch
love leady
11-06-2008, 17:45
Hmm ;D
To pokolei
Teraz Tibia - Chyba nie musze przedstawiac?
W przerwach - Cs - Fps z naciskiem na multi.
Ostatnio grałem w Warhammera 40k : dawn of war : Rpg w oparciu o znanej planszowej gry rpg o tytule "warhammer" :D, Swietna fabula, kampania, ostatnio multi ale kiepsko im wyszlo z tym multi, jedynie z kumplami mozna spokojnie pograc jak maja dobre kompy;
No i przez kolegow przestalem grac w WoWa : Tym ktorzy sie interesuja nie musze przedstawiac - MMorpg z naprawde mocnym naciskiem na MMO. 10 milionow kont to jednak robi cos [około 600 złotych za rok gry * 10 milionow to robi niezla sumke]. Jest to zdecydowanie najbardziej rozbudowany mmorpg ktory powstal. O niebo lepszy od tibi nie mowiac tu o fabule ktora jest... no wałasnie.. wogóle jest bo tibia? ma fabułe? Oczywiscie nie gralem na oficjalu bo trzeba placic, gralem na WoWscape (ktos grał?) 22k ludzi online to robi niezła pule graczy i brak nudów (NA BG DOSLOWANIE CO CHWILA MOZNA WEJSC a na chacie co chwile ktos insta robi jak i raidy). mialem 42 priesta (HOLY !!!, Bo holy mnie bawi, lubie postac z tylu jako caster, na pvp holy to maszynka do zabjania (jesli ma sie dobry build).
I to chyba tyle, inne gry mnie nie wciagaja - pogram godzinke i wylaczam. Na tych grach spedzilem "wiekszosc swego zycia przy kompie"
Cod 4 - Fps , wedlug mnie najlepszy "signiel", multi nawet fajen lecz "przekozaczone" lubie takie proste jak bylo w codzie 2.
Ja obecnie gram tylko w cs'a. Czasami wejde na Tibie , żeby popekować.
doniczekmateo
11-06-2008, 17:50
-Counter Strike Source
-wszystkie części Call of duty na PC ( cod2 i cod4 grałem tylko na multi)
-Medal of honor wojna na Pacyfiku i airborne
-Wiedźmin (hmm 2 miesiące temu przestałem grać gra typu Gothic)
-Assassin's Creed (zarąbista gra tylko żałować że nie ma na multi)
-MapleStory ( na początku gra mi się podobała ale później znudziłem się nią ale śmieszna gra :D)
P.S:Assassin's Creed to 7 nieby z tych wszystkich
Tre Cool
11-06-2008, 17:53
Test Drive Unlimited - Jak Angel ;)
Gothic (seria) - za wspaniały świat i super fabułę.
Wolf: ET - już nie gram, ale ta gra zjadła mi 1,5 roku życia ;) Wybitna.
CS - dopiero zaczynam swoją przygodę, ale już jest super.
Fable - za całokształt
Joker dla Race Driver: GRID, którego PRE-ORDER już zamówiłem ;) 10/10 w CDA to nie byle co ;) Jestem pewny, że się nie zawiodę.
Czekam na:
Fable 2 - to co szykuje Peter Molyneux rozpaliło moją wyobraźnię jak mało która gra. Już mam wydzielone fundusze na nią ;)
Assassins Creed - mimo, iż juz wyszło, to nie mam kasy :( Musze uzbierać, bo grałem u kumpla i mnie wciągnęło jak wir. Magia ;)
TDU 2 - jako fan samochodówek będzie to dla mnie ważna premiera! Eden Games: streszczajcie się!
love leady
11-06-2008, 18:01
Hmm ;D
To pokolei
Teraz Tibia - Chyba nie musze przedstawiac?
W przerwach - Cs - Fps z naciskiem na multi.
Ostatnio grałem w Warhammera 40k : dawn of war : Rpg w oparciu o znanej planszowej gry rpg o tytule "warhammer" :D, Swietna fabula, kampania, ostatnio multi ale kiepsko im wyszlo z tym multi, jedynie z kumplami mozna spokojnie pograc jak maja dobre kompy;
No i przez kolegow przestalem grac w WoWa : Tym ktorzy sie interesuja nie musze przedstawiac - MMorpg z naprawde mocnym naciskiem na MMO. 10 milionow kont to jednak robi cos [około 600 złotych za rok gry * 10 milionow to robi niezla sumke]. Jest to zdecydowanie najbardziej rozbudowany mmorpg ktory powstal. O niebo lepszy od tibi nie mowiac tu o fabule ktora jest... no wałasnie.. wogóle jest bo tibia? ma fabułe? Oczywiscie na gralem na oficjalu bo trzeba placic, gralem na WoWscape (ktos grał?) 22k ludzi online to robi niezła pule graczy i brak nudów (NA BG DOSLOWANIE CO CHWILA MOZNA WEJSC a na chacie co chwile ktos insta robi jak i raidy). mialem 42 priesta (HOLY !!!, Bo holy mnie bawi, lubie postac z tylu jako caster, na pvp holy to maszynka do zabjania (jesli ma sie dobry build).
I to chyba tyle, inne gry mnie nie wciagaja - pogram godzinke i wylaczam. Na tych grach spedzilem "wiekszosc swego zycia przy kompie"
Khuramek
11-06-2008, 19:37
Ja Stronghold Crusader - Zaje.... strategiczna gierka.
Dragon Throne - Gra coś jakby film ostatni samuray (tylko wieksza armia)
WARblade - latasz statkiem i zabijasz komsitow stara gra
NFS UG II - teaz juz nie gram.
Gothic Noc krokow.
Ogolnie przepadam za grami strategicznymi jezeli ktos zna prosze podawac tytuly moje gg : 4741449
teleport1
11-06-2008, 20:16
NFS pro street
gta san andreas
niedlugo bede mial gta 4 na ps3 :)
no i.........
Tibia i APO :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.