PDA

View Full Version : ?ekomy ban na IP

Kapitan Alkohol
10-06-2008, 15:14
Yo, mam problem - dzis (10.06.2008r) kiedy chciałem sie zalogowac ok godziny 15 wyskoczyło mi ze moje IP zostało zablokowane ale w zbanowanych nic o mnie nie ma kiedy i za co miał bym miec tego bana.
prosze zrubcie cos - ja nic nie zrobiłem zeby dostać tego bana !!! :(:(:(:(:(

Edite
xD Lukki xD zaden moj kumpel nie gra z mojej sieci to po 1 a po 2 mój nick to Mystic Healin - zobacz sobie w zbanowanych na srtonce APO czy tam jest ten nick i czy jest ze jego IP zostało zablokowane

A i jeszcze jedno gdybym dostał bana na IP to dostał bym tez na postac moj nick - Mystic Healing.
Poza tym pisało by na stronie APO że Mystic Healing ban za xxxx oraz ze jego IP zostało zbanowane na xx dni

SORY WSZYSTKICH ZE STWORZYłEM TEN IDIOTYCZNY TEMAT - TEN BAN NA IP TO BYL POWALONY BLADZ MOJEGO NETA NIE WIEM JAK TO SIE STAłO ;/
ZAMKNIJCIE TEN TEMAT

xD Lukki xD
10-06-2008, 15:19
Może jakiś kolega z twojej sieci gra na APO i dostał bana na ip...
Innej możliwości raczej nie ma, chyba że sam zawiniłeś :D
@up
Jak masz bana na ip nie ma statusu zbanowany, a może dostałeś bana na noob charka jakiegoś? oO

Jan
10-06-2008, 15:33
Myślę, że jeśli to prawda, o tym, że jesteś niewinny to musiała zajść jakaś makabryczna pomyłka. Na ile masz tego bana? może warto przeczekać i nie wstrzynać odrazu alarmu. GMowie mają swoje życie, a ty swoje i nic się nie stanie jeśli jeden dzień nie będziesz grać ;p (Bany na IP są zazwyczaj dawane na ok. 1-2dni) pozdrawiam

Jan Pan Banned
10-06-2008, 21:25
Bardzo dobrze ze dostales bana na IP dzis rano ktos z tej postaci sprzedawal bota i reklamowac bodajże otsa :)

Creatives
10-06-2008, 22:12
Yo, mam problem - dzis (10.06.2008r) kiedy chciałem sie zalogowac ok godziny 15 wyskoczyło mi ze moje IP zostało zablokowane ale w zbanowanych nic o mnie nie ma kiedy i za co miał bym miec tego bana.
prosze zrubcie cos - ja nic nie zrobiłem zeby dostać tego bana !!! :(:(:(:(:(

Edite
xD Lukki xD zaden moj kumpel nie gra z mojej sieci to po 1 a po 2 mój nick to Mystic Healin - zobacz sobie w zbanowanych na srtonce APO czy tam jest ten nick i czy jest ze jego IP zostało zablokowane

A i jeszcze jedno gdybym dostał bana na IP to dostał bym tez na postac moj nick - Mystic Healing.
Poza tym pisało by na stronie APO że Mystic Healing ban za xxxx oraz ze jego IP zostało zbanowane na xx dni

Zresetuj sobie kompa a jak nie pomaga to wylacz i wlacz modem od neta :)

Przemo ziom
11-06-2008, 14:49
Zresetowanie kompa oraz wylaczenie modemu i ponowne zalaczenie go nic nie da!!
Tak jak mowil 2xUP mozesz poczekac az ci odabnuja(chyba ze jesten takim tibijczykiem ze musisz miec Tibie przed oczami 24/h)ban potrwa ok 1-2dni.Pozdro.