View Full Version : Pomozcie pls
Mam pytanie bo jak wysylalem pacc to facetka sie plula ze niema imienia i nazwiska czy jak napisze Kamil Ostrowski Intergaming...... to bedzie dobrzE???
Musisz wpisac imie i nazwisko oraz dokladny adres gdzie chcesz kase wyslac.
Ja wysylalem bez tego imienia i nazwiska nic sie nie plula i pacc dostalem w 26h. Wiec nie wiem czemu sie pluje.
Oxidosiss
10-06-2008, 20:36
Wy jesteście puści, czy udajecie? Wystarczy że napiszesz swój NUMER ZAMOWIENIA i co najważniejsze - numer konta Mortiisa. Nie jestem pewien, ale jeżeli Pani w okienku wpisze numer konta P. Mortiisa, to wyświetlają sie wszelkie informacje na temat Mortiisa np. Imie i nazwisko ( tak mi się wydaje ). Ważne jest jednak, żeby wpisać imię i nazwisko kod pocztowy oraz adres zamieszkania.
@Topic
Myśle, że jeżeli wpisałeś numer konta to ona przepisując go sama zobaczyła info na temat Mortiisa, więc myśle że pacc dojdzie.
@Down
Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to sie nie odzywaj.
Ślepy jesteś, czy co?
Zalecane jest podać kod poczt. imię i nazwisko, oczywiście nie jest to potrzebne wystarczy nr. konta bo po przez ten numer Pani w okienku może sprawdzić all info.
Po co sie udzielasz, jak nie wiesz ocb?
Dede Lionheart..
10-06-2008, 20:51
@up
No i po chuj adres zamieszkania? to idzie do banku! czyli ważny jest nr. konta! sam góno wiesz, a pierdolisz.
@topic
Ważny jest nr. konta
Old Yorgy
12-06-2008, 14:43
Tak jak powiedział Dede. Najważniejszy jest numer konta. Chociaż imię nazwisko i adres też powinno się podać jeśli pieniądze wpłacane są na poczcie. No i jak wiadomo trzeba w tytuł przelewu wpisać kod z zamówienia. Proszę moderatora o zamknięcie tematu.
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.