PDA

View Full Version : Tajne przej?cia!

Gamrook
11-06-2008, 00:27
Witam
Nie wiem czy temat jest zgodny z regulaminem ale napiszę.
Otóż chciałbym się dowiedzieć i podzielić z wami tajnymi przejściami na rook.
Wiem że nikt nie odpisze bo niechce zdradzić expa to też rozumiem. Ale jakieś fajne miejscuwy mógł by ktoś zapodać. Przynajmniej tak:

Przy: Dp
Gdzie: Koło qesta na ratach, przejście na cyce!

Przy: Slime Cave
Gdzie: Przejście na expowisko slimów gdzie znajduje się potem tp i niby wyżej czasami jest dragon lord.

Przy: Troll
Gdzie: koło qesta tam jest tajne przejście na exp vampów.. (raczej to fałszywe bo nie znalazłem a ktoś mi tak powiedział)

A więc zapraszam do pisania! Pomóżmy sobie nawzajem!

@edit
@down
Nie rozumiem cię mam ci w czymś pomóc czy ty mi ;>?

Dobre Chlopaki
11-06-2008, 00:31
Witam
Wiem że nikt nie odpisze bo niechce zdradzić expa to też rozumiem. Ale jakieś fajne miejscuwy mógł by ktoś zapodać. Przynajmniej tak:

Gdzie: Przejście na expowisko slimów gdzie znajduje się potem tp i niby wyżej czasami jest dragon lord.

Gdzie: koło qesta tam jest tajne przejście na exp vampów.. (raczej to fałszywe bo nie znalazłem a ktoś mi tak powiedział)

Gamroock zapraszam jutro koło 12 jak nie będziesz o 12 zapraszam o 15 pod DP :] Gram teraz na siostry koncie i będę te konto dusił :) ^^ ona też będzie grała Nick: Sexi Flexi Marta .

Lub poprostu napisz do mnie na gg: 9384808 :)

Splaxor
11-06-2008, 00:39
Zrób screeny bo w ten sposób nie pomagasz wszystkim :) Ja nie wiem o jakie miejsca Ci może chodzić.

Chcesz, aby Twój temat miał sens to zedytuj Twój post i wrzuć przejrzyste screeny.

Guildmage
11-06-2008, 03:09
nie karmic trolla.. nie widzicie ze to prowokacja?

love leady
11-06-2008, 04:40
Witam

@edit
@down
Nie rozumiem cię mam ci w czymś pomóc czy ty mi ;>?

1 przejscie - Cyce - duzo sob zna, dalej są Dark Lordy od 135 lvl, duzy resp mumi, resp beholderow i ds'ów(od 80 [ nieoplaca sie tam lazic] oraz drzwi za ktorymi sie kryje teleport (nie wiem dokąd) od 125 lvl'a
2 przejscie - Slim cave - Nakreciles zes gamrook... slim cave znajduje sie "pod" questem na halberde, jest "tajne" przejscie przez jedna kratke rogu ekranu, dalej jest pelno slimow i tam mozna spokojnie do 100 lvl'a na sthealth ringu pojechac, a tp teleportuje przez wejscie na quest. btw. DL dla facca. o czym Ty mowisz??
3 przejsce - vampy- Oczywiscie ze jest, CHYBA od 60 lvl'a, tzw. Zamek Vampow (przynajmniej przezemnia :D). Resp trudny i hunty od 60 lvla sa tam nieoplacalne. zreszta 60 lvl nawet wejsce z trudem przyzje poniewaz 2 vampki odrazu na Ciebie leca, pozniej na 1 pietrze mozna chodzic w kolko i brac pojedynczo (UWAGA: TRZEBA UWAZAC NA DRACULE KTORA ZNAJDUJE SIE POSRODKU TEGO RESPA, JAK WEJDZIESZ MIEDZY GROBAMI [TAM GDZIE JEST CZASZKA] TO ZOSTANIESZ TO NIEGO TELEPORTOWANY I NIE WYJDZIESZ :D), mozna pojsc na 2 pietro ale sie powtarza sie sytuja z 1 pietrem na wejsciu, na 2 pietrze znajduja sie 4x"wierze" 3 pietrowe i na kazdym pietrze 1 wierzy - 1vamp, zawsze jak sie koncza lf (mniej wiecej 10) najlepiej juz kierowac sie do wyjsca bo na 1 pietrze beda czyhac 4 vampiry.
P.S W dziale RookGard masz topic "Vamp Hunt" i jest zdjecie tego miejsca ^.-
Co do moich przejsc?
@Topic Hmmm, rook nie ma tajemnic. Wszyscy raczej znaja go i nie ma "tajemniczych" przejsc

Gamrook
11-06-2008, 06:37
heh co do moda to sorry ale mam za mały lvl by zrobić wszystkie z tych ss ^^
@up
Thx
@topic
Proszę o zamknięcie!