PDA

View Full Version : Akananto - jak?e interesuj?ca osoba :)

=Aku$(^.<)
11-06-2008, 15:48
Aku$
Akananto

Siema Aki. Wiem, że mogę, więc jedziemy z wywiadem :'o. Nie napiszę przedstaw się, ale jak masz na imię, ile masz lat (nie chcesz to się nie przyznawaj) i jakie nicki miałeś na forum :)?

Haha, Damian, 18, Nicków było dużo ale niektóre były zablokowane na moje życzenie..

Zacznijmy od Zóa czyli Tibii. Ile miałeś lat jak zacząłeś grać, zacząłeś grać na globalu czy na OTS, jaki był twój pierwszy świat i jak w ogóle dowiedziałeś się o Tibii?

No to gram 5 lat (?) , Global gdzie miałem 83 Ek , świat - Pandoria, Pozdrawiam toto ;)
Jak poznałem to sam nie pamiętam, chyba w net@cafe

Jak trafiłeś na APO?

Szczerze mówiąc to nie pamiętam..

Jakie były twoje osiągnięcia?

Na Armi? Robiąc lvl samemu?
Wez spierdalaj, bez takich pytań
1000+, Ale mając pecha owner sprzedał eq dzień wcześniej na allegro <3

Ile otsów zostało zaatakowane przez krwiożerczego Akananto ? Będę nieskromny jeśli powiem, że shackowales (nie wiem jak to ująć) RonOTS?

Tja, pierwszy był ormin , gratulacje dla niego, tak btw. to ja sie nie bawiłem zbytnio sam, zawsze z Orminem sie trzymałem no ale dziś on boi sie ze mną rozmawiać na podstawach ze wyciągam hasła z niego bez jego wiedzy :< Pozdrawiam Orminku

Dużo osób zostało shackowane, jaka jest twoja hipoteza dlaczego??

Co do tego 'schakowania' to nie wiem o co chodzi, ale jeżeli już to tylko przez ich głupotę, sądząc że ludzie maja na armii 12-18 lat to nic dziwnego.. No ale to już inna bajka

Może troszkę coś innego. Jak oceniasz pracę Mortiisa i Tygrysa, jak oceniasz skrypty na serwerze oraz mapę?

No Mortiis ma totalna wyjebke na świat , za to tygrys odjebał co nieco i próbuje to odpokutować, jak widzę udało mu sie , Mortiis ma refleks.. Tygrys na pewno też ( Pozdrawiam lube tigera ;) ) , z tego co wiem to Tygrys ma zakaz od Mortiiego na rozmowę ze mną ;o? Ale to jest nie istotne

Teraz może trochę o tobie. Czy masz dziewczynę? Może wolisz chłopców?

Mam dziewczyne ;)

Jak twa wybranka ma na imię?

Katia

Ładnie ^^. Pozdrów ją ode mnie. Może chcesz dodać jeszcze coś o sobie od siebie <hahaha>?? Zaraz seria krótkich pytań.

Pozdrowię ;), W razie wszelkiego kontaktu kierować się pod moje specjalne nr.
-Kom: 507507470
-Gg: 999450

Teraz seria szybkich pytań:'o.
Jakiego koloru masz oczy? (ha! jeszcze nikt o to nie pytał!)

Spójrz i powiedz ^^

Lubisz mnje :>?

Ta

Majtki czy boxerki ;'o?

boxerki

Sony Ericsson czy Nokia :'o?

Nokia, moje kochane telefony które mam 3 ;)

Haha! Ja mam ale jeden:P. Apo czy global ?

Global

Ake czy Aku$ :'o?

Akananto

Mappowanie czy skrypty :D?

To i to <3

Tibia czy życie prywatne ?

Zycie prywatne, nie gram w tibie prawie wcale

Okay, to koniec jakże słabego wywiadu, bo przeprowadzonego przeze mnie. Teraz pozdrów kogoś! (rozkazuję!)

No to pozdrawiam Kasię <33, Ormina którego scigają krowy ^^, Ciebie i resztę moich kompanów

Ormin
11-06-2008, 16:14
Tja, pierwszy był ormin , gratulacje dla niego, tak btw. to ja sie nie bawiłem zbytnio sam, zawsze z Orminem sie trzymałem no ale dziś on boi sie ze mną rozmawiać na podstawach ze wyciągam hasła z niego bez jego wiedzy :< Pozdrawiam Orminku
Oh noes =)) thanks.

No to pozdrawiam Kasię <33, Ormina którego scigają krowy ^^, Ciebie i resztę moich kompanów

Pierdolenie, mnie nie ścigają krowy! XD
One za mną idą, a w żołądku mają obiecane 300k na real =))

Akananto.. w sumie, sam juz nie wiem co o nim mysleć ;o

Wywiad ciekawy, gratulacje <3

drako hrabonszcz z drzewa
11-06-2008, 18:24
noobek udzielil wywiadu:D

heh fajny ziom co tu duzo mowic ; )......

Khuramek
11-06-2008, 19:33
Nom bardzo ciekawy i wiele mowiacy wywiad o Akananto.
Heh czuje ze napisze do niego na GG to znaczy tak jak sie to mowi zagadam.

Viseko.
11-06-2008, 20:04
Najs wywiad.;p
Pozdro dla Was, i w dla Kasi <3 xd
Pozdro.

Dobre Chlopaki
11-06-2008, 21:31
Fajny wywiadzik :) hehe narescie udzielil wywiadu bot. ^^
Pozdro..

Rhybeth
12-06-2008, 06:20
Bot ?

Rybka
19-06-2008, 21:51
Wywiad nawet fajny ; o
Ale mógłby być lepszy ; d
Akanato ;) nE koJaże tego gościa ale z tego co widze to jakiś hackeR ?
Wywiad nie jest zły ale może być lepszy ;P

Jan
21-06-2008, 16:45
Moim zdaniem ten wywiad to dno, jak i osoba z którą go przeprowadzasz.. Pytania są bez sensu, bez znaków polszczyzny gdzie niegdzie, błedy ort. również widziałem. Pytania również tak jakoś dziwnie budowane.. to nie jest zabawne jak ten kto przeprowadza wywiad żartuje w każdym zdaniu.. 2/10 jak dla mnie