Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Wujkiem Margothem by Oxi!

Oxidosiss
11-06-2008, 17:44
Oxidosiss

Wujek Margoth

Cześć Margoth, czy mógłbym z Tobą przeprowadzić wywiad?

Ok : )

To na początek coś o twoim życiu - Jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i czym się zajmujesz?

Mam na imię Michał, mam 16 lat, mieszkam w Starym Polu (mała wiocha niedaleko Malborka, woj. Pomorskie xd).

Zajmuję się muzyką ; )

Michał ; o też chciałbym się tak nazywać.

Hehe... ja nie ;X takie to sztywne imie ; O

Dlaczego fascynuję Cię muzyka i dlaczego akurat się nią zajmujesz? Może na czymś grasz?

Gram na gitarze basowej w kapelce ; P Gramy od punka po ciężki metal : )

To może przejdżmy do tibi, ile w nią grasz i jaki lvl osiągnęła twoja najlepsza postać ( na globalu )?

W Tibię gram 2, może 3 lata... co do postaci... miałem kilka. Jakieś tam 20+ lvlki : P Obecnie gram 68 Knightem na Guardii.

A co powiesz o serwerze Armia podkarpacki ots? Grasz aktualnie na tym serwerze? Jaki lvl osiągnęła twoja najlepsza postać i kto najbardziej Cię wspierał w trudnych momentach?

Na "APO" grałem dwa lata... od wczoraj przestałem. Moje postaci to: Margoth (1-280), Vistie Mion (500-584) i aktualna M... dalej nie powiem ale jest to 640+ lvl : )

Kto mnie wspierał?? Zawsze mogłem liczyć na pomoc Ave Nithersson, Etthira, Barta, Jołka i wielu innych.

Ile czasu spędzałeś miej więcej na armii?

Duużo.. dziennie siedziałem po 6-7 a czasi 9 godzin... przez jakiś czas ciągle grałem (expiłem) a później tibia zastąpiła mi GG tzn. więcej gadałem ze znajomymi niż expiłem... czasami jakieś zadymy itp ; P

Co sądzisz o forum..? Co sądzisz o nowych moderatorach i który przypadł Ci najbardziej do gustu?

Forum jest ok ale ta codziennie rosnąca populacja noobów i trans... yhhh! Nowi modkowie są ok (nie wszyscy). Mój "ulubiony" moderator to Nixon. Czemu? Inteligentny, wie co robi i fajne clienty robi Xd

A co myślisz o Polskiej reprezentacji? Myślisz, że wyjdą z grupy?

Zawsze trzeba być dobrej myśli...

Grasz w jakieś inne ciekawe gry? Może grasz w cs'a?

W cs`a grałem może z dwa razy... ; P W q3 (Quake 3 Arena) czasami pogrywam : ) Dynamiczniejsza gierka ; p

Jak oceniasz stopień ortografii na forum?

Hmmm... powiem tak: Każdy stara się pisać poprawnie jak tylko może. Są też tacy, którzy mają totalnie w du**e zasady pisowni. Jeśli chodzi o mnie to też się staram pisać poprawnie i nie tłumaczę się, że jestem Dysortografem (a jestem) bo to nie zwalnia człowieka z pamiętania o zasadach... MAŁE PRZESŁANIE DO TYCH WŁAŚNIE "DYSLEKTYKÓW": Pomyślcie nad tym co pomyśli o was np. wasz pracodawca za 10 lat jeśli mu napiszecie "ktury, jósz, rze"...

Masz rodzeństwo? Siostre albo brata?

Niet ; P Jestem jedynakiem, ale czasami chciałbym mieć starszą siostrę/ brata.

Chodzisz czasem na jakieś imprezy?

Imprezy? Malutko ; P Wolę koncerty i przeglądy muzyczne (Malborski Przegląd Muzyczny... mmmm Metal i te klimaty : P)

Gdzie spędzasz więcej czasu na komputerze, czy na podwórku?

Niestety przy komputerze... już mnie mama z domu wygania xP

To może teraz seria szybkich pytań. Jesteś gotowy?

Tak

Komputer czy laptop?

Komputer (pc`ty rox:D)

Apo czy Rl tibia?

Rl ;]

Muzyka czy sport?

Muzyka!!!!

Quake czy Tibia?

Tibia

Szkoła czy Podwórko?

50 / 50 ;p

Emule czy Bearshare?

Emule ofc ; )

W ten sposób zbliżamy się do końca wywiadu. Dziękuje za poświęcenie mi kilkunastu minut i odpowiedzenie na kilka marnych pytań. Chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?

Wszystkich ludzi, którzy wytrzymaki ze mną tą dwu- letnią przygodę na APO ; ) No i Ciebię xP

jołek
11-06-2008, 21:32
Oxi bardzo mi miło, że zrobiłeś wywiad z moim "bratem" ale taki przyszyty tylko ciągle w pokoju siedzi już mu tyłek w fotel wrósł ale co tam. Nom pytań mało mogłeś się wzorować troszkę na moim (nie żebym se pochlebiał czy coś) ale miałeś tam pytania , które nie były wykorzystane do końca mogłeś dzięki nim ułożyć następne ale co tam. Pozdrawiam Was strasznie krótko ale mile.

Nerki Knight
11-06-2008, 21:33
Ale hujowy ;S xD
Nie no, tak serio to lajtowy, tylko przydało by się lepiej poukładać pytania "dziedzinami".

Malkin
11-06-2008, 22:32
Fajny wywiad, ale te kolory rażą !

Gdzie spędzasz więcej czasu na komputerze, czy na podwórku?

Niestety przy komputerze... już mnie mama z domu wygania xP

Maniaczenie, KoK's ; >.

Old Yorgy
11-06-2008, 22:34
No. Bardzo interesujący wywiad. Daje 10/10. Można się z niego dużo dowiedzieć. To twój pierwszy wywiad i muszę ci powiedzieć że ładnie zaczynasz. 3maj tak dalej. I rób nowe wywiady z ciekawymi osobami.

GladeQ
11-06-2008, 22:37
Hihi :D fujek fujek na$$ koffany :D Wujku dasz na piwo? Wujku pojdziemy na wóde? :D Wywiadzik bardzo ładny ;] Może troche za krótki no ale co tam :p jest już wywiad z Margothem by jołek to jak czegos tu nie ma to tam jest :D Szkoda, że wujek odchodzi z APO ale moge sie zalożyc, że za nie wiecej jak miesiac powróci pod nową odsłoną albo i nie :D Daje 9/10 ;] No bo nic nie jest idealne :D

.SnS.
11-06-2008, 23:36
Wywiad fajny.. ;> Ciekawe pytania jeszcze ciekawsze odpowiedzi. xD No postarałeś się. Gratuluje.. ;]

Tony
13-06-2008, 08:28
O LOL! Z taką lamą przeprowadzać wywiad?Powaliło cie?Niewierze że on jest sławny na apo to taki bot że mi go żal.

Destroyer Pall
13-06-2008, 08:57
O LOL! Z taką lamą przeprowadzać wywiad?Powaliło cie?Niewierze że on jest sławny na apo to taki bot że mi go żal.

Sapiesz do Fujka ! Wy******** z tego 4um Ty niczym tutaj nie zaslynoles ... Idz nabij posta w hp

@Topic
Bardzo fajny wywiad xd
Pamietam dlugie rozmowy na cheatbox (nie wiem jak sie to pisze xP)
No,no juz widze ,ze mama cie z domu wygania jak sie siedzi 24/7 na kompie to tak jest ;P

PozdRo

Quester
13-06-2008, 09:58
Ładny wywiad, trochę było tych pytań.
Ogólnie 9/10.
Podoba mi sie to, że nie robicie wywiadów tylko z sławnymi osobami ;).
Rób więcej takich wywiadów bo ładnie Ci wychodzą.
Pozdrawiam.

Wujek Margoth
13-06-2008, 12:56

Tak, tak... jestem botem.... Człowieku!! Pomyśl co ty pierdzielisz. Raz w życiu użyłem bota i to był pierwszy i ostatni... Nie boję sie przyznać, że użyłem tego jebanego bota (z ciekawości... wtedy połowa apo miała go w podpisach). -.-

@up

Nie znasz mnie??? xP

silver ghostek
13-06-2008, 16:07
Co do wywiadu to jest spoko ;] Daje 10/10.
Ale co do Margotha... To jest pipa i mnie nawet nie pozdrowil.
Mash Chóntet f rl i na apo!!!!11(jeden) Kurna mac :/
Moze jeszcze powiesz ze Ci nie pomagalem?? <foch> ;(

Grence X.x
15-06-2008, 22:37
Wujek to jest potęga!
Wujek najlepszy jest!

Wywiad całkiem niezły. Najważniejsze jest to, że z naprawdę zaje*istą osobistością APO :D

Crayon
16-06-2008, 15:33
Japa kabanosie : <

@Topic
Yyyyyy a gdzie pozdrofionka ????///?////
Tja. Jesteś dysortografem, a ja wcale tego nie zauważyłem ! Dopiero Ty mi powiedziałeś =]
Pamiętasz ja się czasami zastanawiasz co jak się pisze i ja też się z Tobą zastanawiam ? : PP

Rybka
16-06-2008, 19:35
No no fajny krótki i wyczerpujący wywiad krótko zwięźle na temat
Właśnie pisze z Wujkiem na temat ots'a ;d
Ahh... te Kolory! ;d
Szkoda że wolisz Real niż apo ; (

Tony
24-06-2008, 15:25
Morgoth widać że jesteś botem,i noobem,bot to tak jak w Cs zryty gracz i taki jak ty,a nie że używałeś bota,wiem że kalekom którzy nieumią expic potrzeba botów no cóż kaleka to kaleka hehe.

Mortalix
27-06-2008, 11:50
@up

BuhSehseHSAheSAHESAHESAheSAHESAHE jaki pojeb ^^

1. Co masz do "Morgoth'a" (Xd)... To jest spoko koleś (w przeciwieństwie do

Ciebie, pało).

2. No co tam jeszcze .... więc kaleka to ten kolo co Cię spłodził :(

3. A co do tych co "nieumią" expić to jesteś chłopcze jednym z nich :confused:

Jaki miałeś best lvl? 300? :<

"Ładny" avatar, kogo przedstawia? Bo nie wydaje mi się żeby był to 5-cio latek (ty) ;S

@Topic

Spoko wywiad tylko trochę krótki... ;p

Pozdro dla Wujka. :D I dla przeprowadzającego wywiad :D

Ko0oDeeXiiiK
27-06-2008, 14:27
#Tony
Zamknij morde bo sam masz 0 IQ. Piszesz tak beznadziejne posty że aż żal dupe ściska, sam jesteś bot won z tego forum bo to nie miejsce dla 12 latków z problemami

#Topic
Wywiad zajebisty bo z moim metalem xDDDD
Pamietaj że dzisiaj idziemy z Grence na kota XDDD