Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad]-Arcon Shooter

Roks Pall
27-05-2007, 14:31
Pytał:Roks Pall
Odpowiadał:Arcon Shooter

Na początek powiedz coś o sobie.Gdzie mieszkasz, ile masz lat i czym sie interesujesz?

Mam na imie Jacek, mieszkam w Poznaniu, w grudniu koncze 18 lat, interesuje mnie piłka nożna, komputer i oczywiście kilka innych rzeczy :PP

Dobrze przejdźmy do pytań związanych z Tibią.Opowiedz nam o swojej postaci.

Obecnie mam 637 level, 37mlvl i skille 129/120, a eq chyba oczywiste :PP

Dlaczego akurat paladyn, a nie knight lub jakaś inna profesja?

Na poczatku gralem sorcerer'em, wbiłem nim 120+lvl ale jakoś zawsze lubiłem paladynów i postanowiłem spróbowac, jak widać wybór był raczej dobry :)

Jestes drugim paladynem pod wzgledem levela, czy masz jakis cel który chcesz osiagnać na tym ots'ie?

Teraz najwiekszym celem jest przegonienie Aerox'a, chociaż będzie cieżko bo on ostatnio zaczął expić, a mi zostal jeden dzień PACC :/

Co sądzisz o nowej wyspie i potworach kryjących sie na niej?

Według mnie to byl najlepszy update jaki przeżyłem na APO, a potworki jak widać są ciekawe i tajemnicze, chociażby Convereter.Chociaż wydaje mi sie ze pustynia jest troche za duża, i wiele terenu sie marnuje :P

Czy według Ciebie osoby grajace 24h to maniacy czy poprostu sharezy.

Hmm.......no różnie bywa i nie zdziwił bym sie jeżeli wiekszość z nich byla by maniakami :P

Pewnie zaczynales grę na Rl Tibi?Pochwal sie nam jakie zdobyles levele?

No sporo tego bylo a najwyzszy lvl znich to tylko 40 Sorcerer, niestety PACC nie mialem a gra na facc'u nie nalezy donajlatwiejszych :PP

Masz moze dziewczyne w Tibi?Co sadzis o takich zwiazkach?

Wedlug mnie to jest troche chore, zeby miec dziewczyne w grze ktorej przewaznie nawet na oczy sie widzialo to glupota.

Masz tutaj najlepszego przyjaciela?

Pewnie ze tak, kilka osob tutaj jest naprawde wporzadku, a najlepszym z nich jest moj Bro NocHaL (pzdr) :P

A wroga?

Ja osobiscie nikogo za wroga nie uwazam, byc moze ktos uwaza mnie za swojego, chociaz watpie bo raczej nie robie fermentu :PP

Czy probowales wykonac arcytrudny quest na najlepszy armor na serverze?

Probowalem 3 razy z Szynen i niestety na razie byly tylko 3 deady, musze przyznac ze lagi troche przeszkadzaly borobilismy go w dzien, chociaz bez lagow i tak nie wiem czy dalbym rade.

To tyle.Chcialbys kogos pozdrowic lub powiedziec cos od siebie?

Oczywiscie pozdrawiam wszystkich przyjaciol, i jeszcze slowko od siebie: STOP NOOB!!

To jest mój pierwszy wywiad.Dawać comenty :D

@Edit

Wbijcie w link to kase dostane

http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=128693

Bobo
27-05-2007, 14:41
Arcon Shooter to mój rl ziom :P Tak więc pozdro 4 u :P

Wywiad całkiem, całkiem, lecz troche mało pytań 7/10

Hoby
27-05-2007, 21:02
No ładny wywiad, troszke sie dowiedzialem o Arconie :)
Daje 9/10

Noski
27-05-2007, 23:44
no extra wywiadzik:D i to z moim najlepszym ziomusiem na AOP.
BRO cudnie odpowiadales na pytania:D hehe

POZDro

Maho
28-05-2007, 00:06
Hehe ładny wywiad ale niedokonca dokladny ;p troszke za malo pytan moja ocena 8/10 :cool:

avaquar
02-06-2007, 10:26
napewno lepszy wywiad niz z neko knightem wiecej pytan ciekawszy itd z neko powinni zrobic nowy wywiad...

Bulii
11-06-2007, 02:53
Wywiad bardzo dobry tylko wiencej pytań moglo by byc ale wszystko jest ok:D :)

Drah Master
11-06-2007, 09:23
Pytań troszkę za mało..
Ale ogólne spox wywiad 8/10