View Full Version : ..::BlackList- Forum edition::..
Wujek Margoth
12-06-2008, 22:15
Tu możecie ostrzec wszystkich przed danym użytkownikiem forum...
Ja jeszcze się wstrzymam... ale pozdrawiam tego kogoś :>
Tu skanik pliku "Bardzo czystego, eko staffik ***** mać -.-"
http://i31.tinypic.com/kco7cw.jpg
__________________________________________________ ___________
@edit NIE DO TEMATU!! TO DO WICEPSA!! TO DOWÓD!! xD
22:47 Aiwaho: Napisz na 4um
22:48 XXXX: co napisac?? ; p
22:48 Aiwaho: ze to ty
22:48 Aiwaho: ;d
Wiceps nóp mi nie wierzy -.-
@down
A jak powiem, że twój mózg jest totalnie rozje***y przez Tibię podasz mnie??
Jeśli nie wiesz o co chodzi w temacie to lepiej się nie wypowiadaj -.-
Oh noes! Jak dam keylogera to mnie dasz na czarną liste :(? No o ile go wykryjesz xP
Jest tyle moderatorów że ten dział niema sensu, jak ktoś wrzuci keyloggera na forum, to dostaje bana.
@Tetti
Ja napisałem że jest dużo moderatorów i ostrzegać można przed ludźmi w grze, a nie na forum !
=Aku$(^.<)
15-06-2008, 14:56
Nie wiem co macie do Akiego, i po co ten temat? Jest jakiś Cipas na forum, to dostanie bana... Aki, a ty się nie chwal tym swoim Keyem :>
Ko0oDeeXiiiK
16-06-2008, 21:53
Przestrzegam przed Dobre Chłopaki
Transwestyta, najpierw zrobił konto Marta18 później Dobre Dziewczyny i teraz Dobre Chłopaki przekopiował opowiadanie po czym skomentował je i dał sobie 10/10 innym kontem o nicku bardzooooooo podobnym...
Zwykły idiota i nabijacz postów
Sexi Lola
17-06-2008, 11:11
Niejestem tu długo ale tak jak pan @up powiedział Dobre Chłopaki to chyba jeden z gorszych urzytkowników naszego forum:mad: zwykły noob nabijacz postów i raz próbował dac mi jakiegos trojana:eek: a mówil ze to Scar do apo :( jebać Dobre Chłopaki :p
Dobre Chlopaki
17-06-2008, 12:28
Niejestem tu długo ale tak jak pan @up powiedział Dobre Chłopaki to chyba jeden z gorszych urzytkowników naszego forum:mad: zwykły noob nabijacz postów i raz próbował dac mi jakiegos trojana:eek: a mówil ze to Scar do apo :( jebać Dobre Chłopaki :p
Haha kobieto ja cie nie znam nic ci nie przesylalem.. es przestan....
Kodex ze sie takj wyraze ODWAL sie.. jestes jednym z ------- osob.
Nie chcem komentowac tych wypowiedzi sam mniejsze niz 0.
xD Lukki xD
17-06-2008, 15:01
Także ostrzegam przed użytkownikiem i tranwestytą(czy jak tam to się pisze) Dobre Chłopaki, pisze idiotyczne posty, inaczej mówiąc spamuje. Do wora go i do rzeki wje***!!!!
A tak poza tym idiotom to nie mam żadnych użyszkodników którzy mi podpadli ;d
Dobre Chłopaki
# Wszystkich postów: 124
# Postów dziennie: 16.11
W ciągu OŚMIU DNI napisał 124 posty...
To ja przez rok napisałem tylko 265 wiadomości(licząc tą ; P )
Pan(pani ? ) Dobre Chłopaki myśli, że jest fajna udaje mądrą osobę i napierdala posty jak głupi...
@3 UP
KodeX ma rację , no jak zwykle zreszta xD
Dobre Chłopaki Nabijacz postów nic wiecej 0 wsparcia forum
The Witcher
19-06-2008, 16:56
A ja mom skargę na modka bussta, dał mi warna za posta którego napisałem przed tym jak miał modka!!! Toż to niesprawiedliwość.....
Pozdrawiam
De Łiczer
@The Witcher
http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49
Jest do tego odpowiedni dział na tym forum =]
No i możesz takie sprawy załatwiac na Privie...
@Dobre Chłopaki
Ssij. Próbujesz być fajny. Nowy użytkownik pomyśli jakiś ty mądry, inteligentny. Jak się mądrze wypowiadasz. Gówno prawda. Sprawiasz tylko wrażenie osoby, która wie wszystko i jest taka chętna do pomocy. I nic Ci to nie da, że będziesz mieć 1312 postów. Z początku uważałem, że jesteś osobą, która wie gdzie jej miejsce w szeregu. Miałem nadzieje, że będziesz w późniejszym okresie taki jak na przykład Tettmeier, czy Nixon. Mądry i rzeczowy. Przestałem w to wierzyć po tym jak napisałeś BEZNADZIEJNE opowiadanie i skomentowałeś je innym kontem... Potem wiemy co było...pisałeś po 10-15 postów dziennie. Pisałeś nie po to, żeby komuś pomóc. Pisałeś po to, żeby mieć większą liczbę pod avatarem.
Eh. Chyba nie wiesz co to edycja postów, bo gdybyś edytował swoje wypowiedzi miałbyś dwa, a nawet trzy razy mniej postów...
A mnie wnerwia Kodex i Dobre Chlopaki bo sie prawie w kazdym temacie kur** wyzywaja !!Np. Temat o fake a Ci sie wyzywaja miedzy soba ...
Ale bardziej zly jest Dobre Chlopaki ;)
Oxidosiss
20-06-2008, 17:29
A mnie wnerwia Kodex i Dobre Chlopaki bo sie prawie w kazdym temacie kur** wyzywaja !!Np. Temat o fake a Ci sie wyzywaja miedzy soba ...
Ale bardziej zly jest Dobre Chlopaki ;)
Widać, że życie Cie mało nauczyło. Nie wiedziałeś o tym, że Kodex jest bardzo zły? To zły chłopak.
@Topic
Dobre chłopaki, działa mi na nerwy, nabija posty, do tego trans..szkoda gadać.
Ja ostrzegam przed władcą roocka, gdyż czasem użytkuje on na forum pod różnymi nickami.. oraz przed Martą18, gdyż to noob, który gadzi forum i jego zasadami oraz ciągle w propozycje prosi o przekształcanie regulaminu. Czepia się tego, że nie można na czerwono pisać. Poprostu żal, będę tu wchodził i się upewniał, a jak narazie z moich znajomych leci... Dobre Chłopaki.. Pozdrawiam
@Dobre Chłopaki
Nie wiem dlaczego mnie pozdrawiasz, skoro się nie znamy. Nie 3mam z nikim, bo moim zdaniem i ty i KodeXik nabijacie posty. Twoje posty są nie zawsze na temat, a forum servera nie jest po to, żeby sobie pogadać, tylko pomóc graczom w ich problemach, bądź też pochwalić się swoimi osiągnięciami w grze. Dziękuję za pozdrowienia, ale dlaczego w tym temacie nabijasz kilka postów?
Dobre Chlopaki
22-06-2008, 15:51
:) moze duzo pisze lecz Na TEMAT :)..
Chyba forum jest od tego aby sie wypowiadac Ya ?? :) Nie wiem dlaczego macie do mnie zal :) mozliwe ze trzymacie z KodeXem z tym dzieciaczkiem no lecz to nie moja wina :]
Pozdrawiam =* JaN
@up
Tak piszesz czasem bez sensu, że lepiej by było, jakbyś nic na dany temat nie mówił, tylko normalnie go przeczytał bez wypowiadania się :P Pozdrawiam wszystkich!
Leady Nighter
24-06-2008, 16:10
Dobre Chlopaki ciagle podpada. Ciagle pisze bez sensu, niech jakis modek mu wkoncu wbije tego bana na ip.
Pozdrawiam Dobrego Analfabete.
Aha i tak w nawiasie nie na temat forum tylko gry, podpada mi Lord Pih ciagle botuje pod depo pisze i sie manasuje co 0,5 sekundy.
Dobre twoje STARE
25-06-2008, 15:17
Dobre Chłopaki to już przeszłość nadszedł czas na DOBRE TWOJE STARE! CHŁOPAKI TO PIZDA!! SPAAAM!!
Haha kobieto ja cie nie znam nic ci nie przesylalem.. es przestan....
Kodex ze sie takj wyraze ODWAL sie.. jestes jednym z ------- osob.
Nie chcem komentowac tych wypowiedzi sam mniejsze niz 0.
" GEY ", " LESS " , " TRANN " . Jak sie do ciebie wyrazac Kolego, Kolezanko, ?
ps. My z KodeX na tym Forum pisalismy juz kiedy ty srales po gaciach... WIEC ?
JAN@
Tak forum jest do tego aby pomagac slabszym, chwalic sie swoimi osiagnieciami. To jest tylko twoj obraz, Ludzie ktorzy odchodza z Gry, lecz jest im ciezka zatrzymuja sie na forum ( Moj przyklad ), aby pogadac np w Rl TOPICK, nie tylko komentowac te zjebane ss'y ...
Wali Konik
25-06-2008, 23:20
Dobre chłopaki - Czemu?
Pisze posty bez sensu, dla niego liczy się tylko licznik postów nic więcej!!
Drako o.o
26-06-2008, 23:11
eeeeeee, czemu mnie nikt nie napisal? no co wy;/
black list na 1 miejscu;
major 997 xd
Major 997
26-06-2008, 23:20
drako dzieki za ten sexi komplement.......
blacklist:
drako -najwiekszy hacker tego serva prosze o zbanowanie go poniewaz kradnie mi kepucz i majonez.........
Oczywiście, że dobre chłopaki jest n00b itp. nabija posty bo go to podnieca :0
Ko0oDeeXiiiK
01-07-2008, 01:04
Ten noob Major to jest żal dopiero, okrada Drako z kepuczu.
Moja Blacklista?
1: Dobre Chłopaki (Blee)
2: Major (kradzież kepuczu)
3: Drako (Poszkodowany)
1. Dobre Chłopaki ! Czemu? Jego konto na 4um ma kilka ownerów i piszą posty na zmianę by przegonić Catka.
2. Dobre Chłopaki ! Czemu? Dlatego, że wbił 2x 200 lvl na globalu i jako jeden z pierwszych 1k na apo.
3. Dobre Chłopaki ! Czemu? Bo jego nick na 4um kłamie.. On jest zuuą ' Chłopczynką '
Tyle z mojej strony.
pio__TMP
09-07-2009, 23:27
Ostrzegam przed: Monsterkill, Monster Kill, Tomex pall. Jest to oszust w dodatku jarajacy sie itemami (niezla brechte z niego mialem).
Dylus Knight
10-07-2009, 00:25
Dobre Chłopaki
# Wszystkich postów: 124
# Postów dziennie: 16.11
W ciągu OŚMIU DNI napisał 124 posty...
To ja przez rok napisałem tylko 265 wiadomości(licząc tą ; P )
Pan(pani ? ) Dobre Chłopaki myśli, że jest fajna udaje mądrą osobę i napierdala posty jak głupi...
Dylus Knight
Wszystkich postów
285
Ja przez okres 7 miesięcy napisałem tylko 286 (także z tym)
Więc jak sam mówisz nie wiem skąd on ma tyle - zgaduję, że hyde park
@topic
Nie wydaję mi się ten temat za zbyt potrzebny, jednak tak czy siak nigdy bym na nikogo nie doniósł. każdy jest jaki jest - jeden głupi drugi mądry.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.