Zaloguj się

View Full Version : sms wejdzcie

GrendFader
13-06-2008, 19:23
O co chodzi z tym sms typu game1312736 zebym wyslal sms o tresci game i te liczby nie wiem o co chodzi myslalem ze to jest kasa na apo moze ktos to sprawdzic bo ja już wszędzie szukałem

*Poziomek*
13-06-2008, 19:28
Jeśli mnie pamięć nie myli to to są SMSy do Gameforca <producent Ogame , Metin2 itp.>Dostajesz za nie jakąś kasę czy coś w danej grze.
Możliwe ,że jeśli chodzi o APO to jeśli wyślesz tego SMSa kolesiowi to on dostanie jakieś grosze na swoje konto a tobie da gó*no.

@edit
Na przyszłość : 2 cyfra w numerze do którego wysyłasz SMSa to koszt wysłania bez Vat, NP . 9472 to 4 jest kosztem
Więc jeśli ktoś mówi że SMS jest za 2 zł a numer jest 7926 to kłamie aby zarobić ;)

Dobre Chlopaki
13-06-2008, 19:48
O co chodzi z tym sms typu game1312736 zebym wyslal sms o tresci game i te liczby nie wiem o co chodzi myslalem ze to jest kasa na apo moze ktos to sprawdzic bo ja już wszędzie szukałem

NIE NIE NIE WPLĄTUJCIE SIE W TO.. !!
TO JEST OSZUSTWO KOLES MOWI ABYSCIE WYSLALI SMS ZA 20 GROSZY A TAK NAPRAWDE ODBIERA WAM 10.98 :)
WIEM CO TO JEST BO TEZ TO MIALEM W GRZE COUNTER STRIKE SOURCE JAK WYPOZYCZALEM SERWER :] <LECZ NIE OSZUKIWALEM> NAPRAWDE PANOWIE NIE WARTO.! TEGO KUPOWAC.

[Guest] Następnym razem bez caps locka i pogrubienia..