Zaloguj się

View Full Version : Problem PACC

Diway Knight
13-06-2008, 20:46
czesc czy jezeli napisalem na tym druku z banku tylko nr przelewu , nr konta(mortisa) i swoj nick to dostane pacc ?? bo nie pisze nigdzie :D prosze o pomoc

Dobre Chlopaki
13-06-2008, 21:09
Tak dostaniesz jak wysylasz ONLINE przez internet wystarczy podac swoj nick numer konta i kwote :]

Mortiis
14-06-2008, 10:14
moze Pan nie otrzymac PACC poniewaz to co napisal kolega wyzej jest nieprawda! przelew nalezy wyslac tak jak jest w poradniku i z takimi danymi jakie Pan otrzymal po zlozeniu zamowienia na stronie serwera.

Jezeli PACC nie bedzie aktywowany w oczekiwanym czasie, prosze napisac do nas maila z opisem sytuacji i zalaczonym zeskanowanym dowodem wplaty.

Diway Knight
14-06-2008, 12:24
ale ja to wysylalem przez konto internetowe :/
i nie mam jak zrobic skanu tego kwitka :/

Dobre Chlopaki
14-06-2008, 13:09
ale ja to wysylalem przez konto internetowe :/
i nie mam jak zrobic skanu tego kwitka :/

Masz tam Potwierdzenie że wysłałeś kase , Otóż znajdziesz to w Przelewy , Zatwierdz Przelew. <=== i Zroob Screna i wyslij do Mortiisa na Emeila.

@UP Mortiis

Otóż ja tak robiłem wczesniej że wpisywałem przelewem internetowym Tylko numer konta , kwota , nick i bez problemu Dochodziło

No Spam.

david443ffor
08-07-2008, 17:55
Thank you for browsing www.ugamegold.com. We offer a range of services for your World of Warcraft character. We are selling cheap World of Warcraftfor you at an unimaginable price. Cheap world of warcraft is on hot sale on all servers, especially on American servers. You can buy cheap world of warcraft from us, a professional, loyal and reliable wow gold (http://www.ugamegold.com)exchange corporation work group. Buy cheap world of warcraft here, and then enjoy your excited world of warcraft life! Ugamegold.com is a big family.We are a group of young people, we share a common love and interest, we also share a common faith. Just want like us gamers in the game receive the best gaming experience.Say again:Welcome!

Granis
09-07-2008, 10:17
Dochodziło, bo kiedyś nie trzeba było podawać tego generowanego tematu. Jak podasz dobry temat. Wygląda o tak xxxxxx-<twój acc>, gdzie x to są jakieś liczby :)

Mam Babolek
09-07-2008, 10:26
@Diway
Jeżeli masz konto internetowe, to zrób ss'a. Wrzuć np. na http://imageshack.us/ i w mailu podeślij linka ;>. Na to samo wyjdzie.