View Full Version : New Paso english words xD
Otóż wymyślił on słowo "were:, które wg niego oznacza gdzie..
http://i32.tinypic.com/35lvqqr.jpg
Otóż sprawdziłem jak mi poradził ów Paso słowo were i niestety nie oznacza ono gdzie;]
http://i28.tinypic.com/2eanvgh.jpg
Nasuwa mi się jedno... do szkoły dzieci, do szkoły..
@Frazeq....
On napisał ze were=gdzie ;s... mieszkasz w anglii to chyba widzisz błąd ;s
@ Dran freak czy jak ci tam...
ale on sie upierał ze sie pisze were nie widzisz tego?;> jeszcze mi kazała słownik otweirac ;sbauhauaha
Kolejny żałosny przykład dziecka, który myśli, że jest najmądrzejszy. Z tego nie można się smiać;/ przykre...
22:02 Rembus: 09:25 Warning! The murder of Paso was not justified!
Każdy frag idzie na tego idiote, najlepsze, że ten frajer mówi non stop do mnie dziecko :P nawet nie chce mi się pisać, o tym kolesi, ale Xayn jego rl to jeszcze wiekszy przygłup
Widać co Tibia z dziećmi robi to słowo "Puta Madre" po brazylijsku ^^ Zajebisty jesteś za duzo tibi, bo w Brazylii mówią po Hiszpansku
@down
Mieszkasz w Anglii i nie potrafisz ang?? albo w ogóle czytać, ze zrozumieniem nie potrafisz, were = gdzie?? chyba raczej where, a on na ssie sie upieraa ze to jest gdzie!, a maffer wam pokazał, ze to jest 2 forma czas. być
Powiem 1 maffer masz downa jest were,when,why downie mieszkam w angli wiec wiem
to noob i pizda dzis 500ed zjebałem go jak psa .-.- xany czy jak się zwie 2 taki pies we 2 tylko chodza pedały ;<
Techniks
13-06-2008, 22:22
WERE to Gdze? HsaHAsahbusahA..
I Ty niby mieszkasz w LDN ?
Wez sie schowaj i usun Londyn lepiej z profilu.
Ps.
Tłumaczenie: GDZIE
ADV WHERE; WHITHER
Gz Paso i Frazeq :(
Hmm widze że jest na wielu :D
LDN KoX
A co do tego "were" to się już nie upieraj, przyznaj się po prostu do błędu i tyle.
Pozdro
@down
Hmm Richmond to nie jest "miastro" tylko dzielnica jakbyś nie wiedział. Chyba przyjechałeś tu tydzień temu i zacieszasz :p
WERE to Gdze? HsaHAsahbusahA..
I Ty niby mieszkasz w LDN ?
Wez sie schowaj i usun Londyn lepiej z profilu.
Ps.
Gz Paso i Frazeq :(
puscze 2 posty bo chce ci cos powiedzec znasz miastro Richmond kolo mortlake mieszkam tam nawet ci downie dam post code sw15 5lw
McsKuba 2.0
13-06-2008, 22:50
Krótko mówiąc żal psa :) Tak samo ten Xeyn czy jak on tam sie wabi,
11:06 Xayn: wyloncz i 11:15 Xayn: zajente. Ja bym to okreslił jako smiech na sali <lol2> :D No ale różnie bywa w życiu, pewnie ma chłopak za dużą wanne i tyle :)
Rebel 2.0
13-06-2008, 22:54
No to tak: BUHuhuHSBuahsuEHUHuahEUHSUHusahUEHUHUSHEAU.
ty paso jakies nowe slowka widze wymyslasz WERE = GDZIE no ***** z krzesla spadlem ja pierdole jak mozna byc takim imbecylem:confused:ty negusie ty wez idz do szkoly a nie 25/8 w tibie,polecam slownik angielsko-polski dla przedszkolakow bo tam sie takich slowek ucza.I do tego ban dla Ciebie za te wyzwiska!Pozdrow swojego pana Xayn'a i nie lataj za nim jak piesek bo i tak obaj zawsze padacie:(Zal bol i rozpacz wezcie sie chlopcy schowajcie bo przykro mi sie robi jak widze jak Paso piesek biega za Xaynem jak za suczka z cieczka.ZOOFILKI!!
@EDIT 23:41 Warning! The murder of Paso was not justified!
@Frazeq Ty widze nie wiele madrzejszy od niego i bys sie wstydzil przyznac ze w Anglii mieszkasz jak nie znasz slowek;s
Techniks
13-06-2008, 23:02
http://images32.fotosik.pl/285/a193762f071636db.jpg
To Frazeq
Ok moze mieszkasz gdzes tam na r.
Ale czy to zmienia ze "were" nie znaczy gdze?
Czy tam u ciebie jest jakis inny angielski ? ;>
Powoli zaczynam miec polewke z ciebie <lol2>
No i niestety kolega dostal bana w czasie pisania mojego posta :<<
Hahahahahahahaha jak mi to wyslal na PW Rembus to myslalem ze jebne z krzesla hahahaha pozniej napisalem do tego "Psa"so czy jak mu tam leci ze jest idiota bo nawet nie umie jednego podstawowego slowka z angielskiego na to on mi odpisal "Were=Gdzie ciulu naucz sie angielskiego" wtedy myslalem ze drugi raz spadne z krzesla :D no ale coz te dwa Pieski mam na mysli Xayn i Paso dobrali sie u nich ortografia jezyka polskiego = 0 i angielski = 0 :D
POZDRAWIAM MAME I TATE :*
Wojo Devil
14-06-2008, 09:20
UEheuhseuhesush jaki noob z niego, anglik się znalazl.....od 7 boleści...hahahha -were to czas przeszly-od slowa chyba be :) A where to gdzie----- zal mi nooba ;D
Żałosny Ogórek
14-06-2008, 13:04
H@H@, ty to mieszkasz w takiej wsi (w Polsce) co sie nazywa Londyn.
Gz kolo!
Topic.
Haha, ale to zadna nowosc Paso od zawsze jest taki :p.
Dran Frek
14-06-2008, 13:46
Omg co za debil, where i were czyta się identycznie lecz znaczą "gdzie" i "być" ludzie litości...
Heh were to 'skrot' od where wiec mozna uzywac tego i tego ale to bardziej taki slang :)
Wiem bo mieszkam w Angli...:D
Ale widac, ze on o tym nie wiedzial.
Woof Woof
@Down
No nie wiem, jak wiesz lepiej to ok... haha smieszne nazywasz mnie dzieckiem a nawet mnie nie znasz... ile dla Ciebie dziecko ma lat ? 16?
Jesli tak to niezly jestes, moim zdaniem to mlodziez prostaku...
zanimnapiszesz.pl
/\ poradzam na przyszlosc 'Prosze Pana'
Techniks
14-06-2008, 22:53
Heh were to 'skrot' od where wiec mozna uzywac tego i tego ale to bardziej taki slang :)
Wiem bo mieszkam w Angli...:D
Ale widac, ze on o tym nie wiedzial.
Woof Woof
Pytalem wiele osób o to czy to jest skrót. Jakoś nikt nie zna tego wiec to moze jest jakis slang jakiejs grupy młodziezy albo poprostu dziecko zle zapisalo w SP :< (Czyt. Szkoła Podstawowa)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.