View Full Version : Pedalstwo na forum.
Vonozaurus
15-06-2008, 05:12
Proszę Was... Abyście skończyli z pedalstwem na tym forum... Co druga osoba udaje kobietę, lub wysyła buziaki do wszystkich w pożegnaniach lub w każdym innym temacie... To jest choroba, którą trzeba leczyć... Jak nie siłą to u pediatry... Nie wiem jak inni, ale połowa tutaj to 13sto latkowie, którzy są pedałami i mają zaburzenia w pisaniu sensownych tematów...
To co napisałeś jest zabawne, znajdź mi forum na którym niema noobostwa, ale czemu się doczepiasz do ozdobników, przecież to nikomu nie zawadza.
BoOoOSsiAm CieEm PeDauKu ;**** ;*;* :]:];*:*:*********************
I co Cię to obchodzi? Zajmij się swoim życiem i nie siedź na tym forum jak masz jakieś problemy... Jeśli chcesz się podlizać to lepiej wyjdź. Każdy będzie robił co chce i tak im nie zabronisz .
Pozdrawiam = ******** <33333
Lu$hOoOoOfy Cineq
15-06-2008, 09:34
NjE, tho Nje jesT ffoRoBa, a Tobje powjem, $he jeeeee$tHEś HoMoFoBeM, qtHoorY roOoOoSsHyfrOFooyoNc Tooo po$nAyEee $wOyom QobjEcOm nAtHOoREN. WJEnc MoshNa powJeEdzjeć, she ThEsh Sjem Ff tHO fcjOngNeueś. SMOootne aaAalE pRAwdZjweE. TAq ffjeNC:
j3s$t3$ qoO0Ool LuBi4s$n3e Kr3iZoUlQuI!1111 <333 =***
Szalony Uheerek
15-06-2008, 09:36
Ahhh ... Uhhhh :*:*:* MUaahhh :*:* Fiiitaamm :*:*:**
Co Cię to obchodzi jak ktoś piszę ?? Jak nie pasuję to wyjdź, proszę was, skończcie z waszymi 13-latkami ;/ Dlaczego akurat my ?? Jest wielu inteligentnych, mądrych 13-latków ... Nie mówie o n00bostwie wielu 17-latków ...
Buśśam :*
Lu$hOoOoOfy Cineq
15-06-2008, 09:39
Up:
Bo jesteście hot gorące trzynastki. <3
13 rox. Sądząc po zachowaniu Margotha i GladeQ'a nie jestem aż taki głupi, za jakiego się uważałem.
A co do transów to dużo ich tu jest: Marta18, Yumi.. hmm.. Jessica (w grze Etaril) ale nie zmienisz tego, na forum każdy zachowuje sie jak chce, jeśli nie jest to zgodne z regulaminem zostaje odpowiednio ukarany i już. Ja buziaki lubie stawiać bo to tak fajnie wygląda. kkthxbye
:*********<333:***;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*<33 TEeshSHSH WassHSH KofHhAAaaAmm.
@Cinku
Mówisz, że on jest homofobem, a sądząc po Twoim zdaniu w podpisie("Nie warto tracić życia na bycie Emo, Metalem, czy innym chujem.") uważam, że jesteś kfenofobem, który ma uprzedzenia do innych =]
@Topic
Jak Cię denerwuje, że Marta18 była facetem to wejdź na Epuls/Bahu albo inny shit. Po tym co tam zobaczysz, z pewnością wyskoczysz przez okno ^.-
PS: BuSsSiAcZkiii SUOoo0o0Tki CuKjeREcZQQQ ; *****
Wujek Margoth
15-06-2008, 10:24
To, że ktośwysyła buziaki =* to nie pedalstwo... zastanów się troszkę ; P
@podpis Cineq`a
Nie warto tracić życia na bycie Emo, Metalem, czy innym chujem.
I teraz Cię kur*a przekreślam stary -.- Nie znasz prawdopodobnie metali, punków, emo i miałeś trudne dziecinstwo -.- Teraz będę cię sznował jak psie kapsko -.- Zawsze uważałem cię za mądrego użytkownika a okazałeś sie chÓikiem ; o!
Kto się chujem urodził, orłem nie umrze -.-
13 rzondzi ! A co ty mash to petalskjih czynastolatkuf ? Jezdeź zfykuym ... nje fjem jag to ójonć.
A tak wogóle to pozdrawiam Cię serdecznie, buziaczki :* :* :* :* :* :* :* =*=*=*
Sądząc po zachowaniu Margotha i GladeQ'a nie jestem aż taki głupi, za jakiego się uważałem.
Koffany jeste$$ =**** Bu$$ka =**** Mass racje :D Jesteś głupszy niż myślałeś :D Koffam Ciem =**** Fsystkich fas koffam =*****
@Topic
A nawet jeżeli ktoś jest pedałem to co z tego? W regulaminie nic nie ma o pedałach, lezbach, gejach itp. :D Ja jestem odmianą tego wszystkiego =D Jak ktoś jest chłopakiem a zawsze chciałby być dziewczyną to niech chociaż na forum się tak czuje :D Pedały są wszędzie =] Taki Margoth jest pedałkiem i jest bardzo koffaną i spoko osóbką :D
Lu$hOoOoOfy Cineq
15-06-2008, 22:02
@Cinku
(...) który ma uprzedzenia do innych =]
Tu masz rację, nie lubię również Żydów, Niemców, Masonerię, innowierców. Czeczeńców... Długo by wymieniać. Moja lista ‘nienawidzeń’ jest spora. W tym państwie to podobno 'złe' według mnie te reguły ustalił jakiś debil, gdyż każdy czegoś nienawidzi, niektórzy 'trochę' więcej.
(...)
Skoro mnie nienawidzisz to po ch... lizałeś mi dupę na gg?
http://i29.tinypic.com/11kgrrk.jpg
W tym momencie pokazałeś jaki jesteś żałosny.
Wujek Margoth
15-06-2008, 22:09
@up... Przyznałem się w pożegnaniu, że miałem na apo 1 czy tam 2 razy;]
Nie używałem go tak jak ty- notorycznie.
Mogę napisać tu: UŻYWAŁEM SCARA NA APO!! (2, w porywach do 3 razy).
Na pewno 95% APO miała/ ma Scara dzięki tobie ; ]
Lu$hOoOoOfy Cineq
15-06-2008, 22:23
Pff, nie udawaj iditoty, dobrze wiesz o co chodzi... Na ch.. do mnie pisałeś, skoro nie zgadzasz się z moimi poglądami?
A do scara... 100% ma go dzięki mnie. Pw/gg, roześle za darmo. :*
Wujek Margoth
15-06-2008, 22:28
Napisałem bo chciałem scara ;] Proste? Dla Ciebie chyba nie wystarczająco :( Jesteś podniecony? o.O WoW! Gratz!! Myślisz, że jesteś fajny? Też Cię pojeba*o =*
Ja lizałem dupę?? Nieeee... To ty liżesz wszystkim i jesteś gejem :)
Grence X.x
15-06-2008, 22:34
@topic
A co Ci to przeszkadza?
@Cineq
Co Ty ku*wa jakiś guru jesteś? Myślisz, że jak ktoś do Ciebie pisze na gg bo ma sprawę to znaczy, że chce Cię poderwać czy ch*j jeszcze wie co? Mastah? Weź wyluzuj z deczka bo Twój poziom fajności to jak narazie max 2%...
Ferinik Der Fres
15-06-2008, 23:29
macie tu fajny bot do apo
:D dzieki niemu nie padlem 2x
http://www.speedyshare.com/775181958.html
przyspiesza gre tibia
i biegasz tak szybko ze szok :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.